Összeállítottam a legnépszerűbb, legolvasottabb Minner cikkek listáját. Nem meglepő természetesen, hogy az élen főleg vállalkozási ötletekkel kapcsolatos tartalmak szerepelnek.

10 üzleti trend, amire érdemes vállalkozást alapítani 2017-ben (és az elkövetkező években)

Miért érdemes elolvasnod?: Olyan trendekről és vállalkozási ötletekről írtam, melyek nem csak 2017-ben, hanem még legalább 1-5 éven belül aktuálisak lehetnek, vagyis a “jókor jó helyen” dolgot el tudod érni velük.

9 piaci rés Magyarországon 2017-ben, amikre érdemes vállalkozást indítani

Miért érdemes elolvasnod?: Kifejezetten Magyarországra szabott vállalkozási ötleteket találsz, illetve a leírtak alapján már könnyen ki tudod dolgozni őket.

Pénzkeresési ötletek diákoknak a Minnertől

Miért érdemes elolvasnod?: A cikk azért lett népszerű, mert a diákok egymás között küldözgetik, és sokan jelezték, hogy nagyon tartalmas és hasznos írást tettem fel az oldalra. Továbbá nem csak diákoknak olvasgatják, használják a cikkben található ötleteket.

2010-ben mindössze 500 Ft volt a bankszámláján, most több mint 300 millió. 5 év alatt érte ezt el. – Valós történet. Így sikerült neki.

Miért érdemes elolvasnod?: Igen, ez kicsit populárisra sikerült, emiatt is kattintanak rá sokan. Érdekes sztori, és könnyen bele tudja magát élni az ember.

Magyarországi franchise lehetőségek – 2017

Miért érdemes elolvasnod?: Olyan franchise-okat választottam ki, amiknek van piacuk itthon, vagyis érdemes franchise-taggá válni.

Így fektetnék be 1 – 5 millió forintot 5 évre a tőzsdén és egyéb befektetési termékekbe. Rövid és hosszú távú profitra is összpontosítva

Miért érdemes elolvasnod?: Egy elméleti portfólión keresztül mutatom be, hogy jelenlegi piaci körülmények között mibe fektetném be a pénzemet. Érdemes belenézned, mert könnyen tudod másolni a leírtakat.

Már minden adott ahhoz, hogy szabadon dolgozhass, és brutál sokat keress. Ezt a listát nézd!

Miért érdemes elolvasnod?: Ez a cikk felér egy motivációs cikkel is, de még inkább arra jó, hogy lásd a lehetőségeidet. Mindenképpen olvasd el!

Milyen bevételei lehetnek egy bloggernek?

Miért érdemes elolvasnod?: Szó szerint bárkiből lehet blogger. Így érdemes elolvasnod a tartalmat, hogy megtudd milyen irányba tudsz gondolkodni a későbbiekben.

Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Miért érdemes elolvasnod?: Ez egy jó kis gyűjtemény a Minneren található online vállalkozási ötletekről.

Így indítottam el az új vállalkozásomat, ami már az induláskor 1,6 millió forint bevételt hozott [Esettanulmány]

Miért érdemes elolvasnod?: Nemcsak írok a vállalkozási ötletekről, hanem meg is mutatom azt, hogy én miként valósítom meg. Az egyik leghosszabb cikk a Minneren, pedig csak a lényeg van benne 🙂

Köszönöm, hogy olvastok! Nézd meg a Minner 2017-es évét egy rövid videóban! #események #marketing #üzlet #póker #mozi #vállalkozás #vlog

Óriási karácsonyi akció a MinnerAkadémián!
40-50% kedvezmény a tőzsde oktatásra, szabadúszó képzésre, videósmarketing oktatásra és a személyes márkaépítés tudásanyagra! Lepd meg magad karácsonyra! Kattints ide!