Friss információ! A cikk megírása óta a 2-ből 4 milliárd forint lett (2 év alatt dupláztak.) A múlt héten beszélgettem egyik weblapkészítő ismerősömmel, hogy mennyire lement az ára a weboldalaknak. Főleg a WordPress, és az előre összeállított websablonok miatt. Azon vitáztunk, hogy tényleg megéri-e kisebb cégeknek weboldalakat készíteni. Miközben beszélgettünk, mondott egy fejlesztői csapatot, akik valamiért elkerülték eddig a figyelmemet. Pedig rengeteg websablont, sablon készítő weboldalt láttam már, főleg WordPresseseket. Az Avada nevű csapat mégis elkerülte a figyelmem, pedig nagyon sikeresek.

92. ötletben már írtam, hogy mennyire jövedelmező websablonokat értékesíteni a weben, főleg az Envato.com (Themeforest) oldalon. Nos az Avada csapata ezt kihasználta, és olyan WordPress sablont készítettek, ami a kezdők, és haladók igényeit is kielégíti. Vagyis könnyen átlátható, könnyen profilra (cégre, tevékenységre) szabható. És természetesen a supportjuk is nagyon jó. A címben már lelőttem a mennyi az annyi kérdést.  193 661 darabot adtak el eddig. A bevétel 70%-át tarthatják meg, 30% megy az Envatonak. Így már több mint 2 milliárd forintot kerestek 3 év alatt (ekkor indul a sablon fejlesztése). Friss! A cikk megírása óta tovább növelték az eladásokat, és kapaszkodj meg! Már összesen 4 milliárd forintnál járnak!!!!

Szóval pl. te is megveheted a sablonjukat, és könnyen tudsz weboldalt készíteni. De nézzük a másik oldalról a dolgot. Szóval a 92. ötletben leírtam a lényeget. Megéri beletanulni, vagy olyanokkal körülvenni magad, akik értenek a WordPress sablon készítéshez. Az Envato égisze alatt pedig profitálni a sok-sok fejlesztőből, vásárlóból.

Meg akarod tanulni? Erre is van megoldás, írtam róla cikket. Összegyűjtöttem azokat a (legtöbb ingyenes) weblapokat, amiket én is teljes szívvel ajánlani tudok, és persze használtam, használom is őket tanulásra: Meg lehet tanulni programozni online leckéken keresztül?

+ ötlet:  Már azzal is lehet itthon pénzt keresni, hogy valaki Avada és WP szakértő. Az AVADA értékesítéséből is kapsz pénzt + a tanácsadás, és egyéb ráépülő szolgáltatás (Facebook oldal kezelés, marketing…)

Ez a vállalkozás ötlet erről szól: 152. vállalkozás ötlet – Legyél szabadúszó (Akár félig-meddig passzív jövedelmed is lehet).

 

Óriási karácsonyi akció a MinnerAkadémián!
40-50% kedvezmény a tőzsde oktatásra, szabadúszó képzésre, videósmarketing oktatásra és a személyes márkaépítés tudásanyagra! Lepd meg magad karácsonyra! Kattints ide!