2293 milliárd forintot költenek a cégek beruházásra, beszerzésre jövőre. Ebből csak néhány száz milliót fogj meg és máris sínen vagy!  – infografika

2293 milliárd forintot költenek a cégek beruházásra, beszerzésre jövőre. Ebből csak néhány száz milliót fogj meg és máris sínen vagy! – infografika

A Budapest Bank felmérte, hogy a hazai kis – és középvállalkozásoknak milyen beruházási, beszerzési tervei vannak a következő évben, vagyis 2017-ben. A KKV-k egyharmada létszámbővítést tervez jövőre, ami körülbelül 88 ezer új munkahelyet jelent. Az alkalmazottak számának növekedése azt is jelenti, hogy a gyártószerkezeteket is bővíteniük kell majd, nem is beszélve a nagyobb helyigényre, ami is ingatlan beruházást is előrevetít… és még sorolhatnám.

A számokat már látod (alul az ábrán), most már csak arra kell gondolnod, te hogyan tudnád kivenni a részed a 2293 milliárd forintból. A Minneren nem pont beruházáshoz, beszerzéshez kapcsolódó vállalkozás ötleteket találsz (ahogy szoktam mondani, nem acélgyár működtetésére adok ötleteket), viszont minden ötletet tovább tudsz úgy gondolni, hogy végül az alábbi infografikán is látható tortából csak egy kis szeletet is megszerezz.

Amikor megláttam például a várható ingatlan beruházások mértékét, azonnal eszembe jutott, hogyha ingatlanos lennék, erre biztosan rárepülnék (csak egy jó koncepció és stratégia kell.)

infotandem-183-kkv-beruhazasok

Kommentek