Amikor ennyire pörög az ingatlanpiac mint most, megfordul az ember fejében, hogy nem csak az ingatlan befektetésekből szerezhet profitot, hanem a szolgáltatói oldalon is, mondjuk egy ingatlaniroda üzemeltetésével. Ezért is foglalkoztam már tavaly is a témával, és ebben parterem volt a Duna House. Egy ingatlan franchise nagy segítségünkre lehet, hogy ne nulláról, hanem egyből több szintet ugorva indítsuk el ingatlan irodánkat. Feltettem magamban a kérdést, hogy: “Oké, ez mind szép és jó, de vannak sikeres ingatlan irodák?”. 

Aki csinálja, dolgozik, sikeres lesz

Az alábbi ábrán is látszik, hogy a Duna Housenál az évtizedes vagy ennél is több tapasztalattal rendelkező partnerek a hálózatuk több mint felét biztosítják, ami a szerződésük minimum kétszeri meghosszabbítását jelenti. Ők azok, akik a belépéssel együtt már háromszor mondtak igent az ingatlanpiac, és a Duna House nyújtotta lehetőségekre. És ők azok, akik példát mutatnak az új belépők folyamatosan bővülő csoportja előtt, hogy alázatos munkával, hogyan lehet újra és újra elérni üzleti céljainkat.

 

Mit nyújt a Duna House a franchise partnereinek? –

Az alábbi infografikán láthatod, hogy mennyi területen segíti a franchise partnereket a DH. A címben említett recept tehát itt látható.

 

 

Érdekel a franchise ingatlan iroda nyitása? Kattints ide és vedd fel a Duna House franchise szakértőivel a kapcsolatot. Kapcsolódó cikkek és anyagok:

+ videó a hálózat előnyeiről