A Facebookon hamarosan sorozatok lesznek! Zuckerberg a filmipart sem hagyja figyelmen kívül.

A Facebookon hamarosan sorozatok lesznek! Zuckerberg a filmipart sem hagyja figyelmen kívül.

Már közel 2 milliárd aktív felhasználója van a legnagyobb közösségi hálónak. A figyelmet már fenn tudja tartani a Facebook, vagyis az emberek aktívan használják az oldalt. Ezek után nem meglepő, hogy újabb területeket tesztel, próbálkozik Mark Zuckerberg. Eddig főleg a virtuális és kiterjesztett valósággal kapcsolatos fejlesztéseik kerültek a hírekbe, most viszont már tény, hogy a filmipart is megcélozták, vagyis inkább a TV-s piacot.

Tudtad, hogy a Facebook már a Youtube konkurenciája is? A Youtube is nemrég jelentette be, hogy saját tv műsorokat gyárt a videomegosztóra, tehát nem véletlen, hogy Zuckerbergék is elindultak ebbe az irányba. A Netflix piacát is célba vette mindkét, előbb említett oldal. Június közepén már lesznek premierek is, bár az is igaz, hogy valószínűleg először csak angol nyelven.

Facebook TV

Már le is gyártottak 24 műsort, tehát már gőzerővel dolgoznak rajta. Lesznek hosszabb műsorok és sorozatokat is, de lesznek 5-10 perces mini adások is. Humor, sorozatok, sőt, még sportműsor közvetítésekről is tárgyalnak már a közösségi oldal emberei. Ezzel Mark Zuckerberg bővíteni is tudja a Facebook reklámfelületeit, mivel jelenleg több reklámot nehezen zsúfol bele a közösségi oldalba úgy, hogy a felhasználókat ne zavarja.

100% hozam a Facebook részvényen. 50%/év

Ha régóta követed a Minner tőzsderovatát, akkor láthattad, hogy már 2015 év eleje óta felhívtam a figyelmeteket a Facebook-részvényre. Azóta megduplázódott az árfolyama. Mi várható most? Láthatod, hogy az utóbbi 6 hónapban rakétaszerűen lőtt ki az árfolyam, tehát várható egy kis korrekció, árfolyamesés. Ha Facebook-részvényben gondolkodsz, akkor mindenképpen hosszú távban (minimum 1-3 év) kereskedj vele. 1-5 éves időtávban a részvény árfolyama 200 dollár fölé is emelkedhet, sőt, 250 dollár nálam a célár.

facebookreszveny

A Minner tőzsderovatát a HotForex.com támogatja! Náluk is tudsz kereskedni a Facebook-részvénnyel.

Forrás: BI
Fotó: Brent Payne/Flickr

Kommentek