Már többször lehetett hallani arról, hogy a nagyobb autógyártók az autók értékesítése helyett előfizetéses modellben “adják” oda az autókat a vásárlóiknak. Ebben az esetben nem vásárlók lesznek, hanem előfizetők. Ez azt jelenti, hogy aki ezt a szolgáltatást veszi igénybe, az nem fogja tulajdonolni az autót, nem lesz az övé, viszont bármikor kiszállhat, szüneteltetheti az előfizetést vagy éppen nagyobb modellre válthat, és mindig a legjobb modellek közül választhat. Mennyibe kerül? Hogy néz ki?

495 dollár (133 000 Ft) egyszeri díjat kell fizetni a belépésnél, majd utána kiválasztani az 1095 dollár (300 000 Ft) és 2995 dollár közötti havi előfizetési díjat. Természetesen minél többet fizetünk, annál magasabb osztályból kapunk autót. Méghozzá teljesen feltöltve kapjuk meg. Az árak természetesen az amerikai életszínvonalhoz lettek igazítva. 1095 dollár havidíjért 15-20 millió forintba kerülő autókat kaphatsz. Lehetősége van az előfizetőknek arra is, hogy hónap közben váltsanak autót, sőt akár magasabb osztályból is kaphatnak. 

Ide kattintva láthatod, hogy Nashville-ben milyen autókat tudsz kapni az előfizetésedért, de én kifotóztam neked az oldalról:

Havi 1095 dollárért az alábbi autók közül választhatunk:

Forrás: BusinessInsider

Kérj telefonos visszahívást! Beszélj a Minnerrel!
Kérdezz üzletről, vállalkozásról, marketingről, vagy valamelyik cikkel, Minnerakadémia oktatással kapcsolatban! A Minner fog felhívni! Kattints ide és kérd a visszahívást!