A SEG (Swiss Education Group / Svájci Oktatási Csoport) fennállása óta a második exkluzív vendéglátóipari, turisztikai menedzserképző szakmai nyári táborát szervezi 2018. Június 29-Július 1. között Budapesten.

Olyan fiatalok jelentkezését várják a 3 napos programra, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy közelebbről megismerkedjenek a vendéglátóiparral, globálisan az egyik leggyorsabban növekvő iparággal, amely világszerte rengeteg pályakezdő, tehetséges fiatalnak kínál karrierlehetőséget, vagy egy saját étterem, panzió vagy hotel elindításához nyújt komoly szakmai segítséget.

A tábor csapatépítő kreatív feladatai, tréningjei megtanítják a diákoknak, hogyan gondolkodjanak együtt kreatívan és logikusan, lefektetik bennük a modern üzleti gondolkodás alapjait.

A Svájci Oktatási Csoport 5 vendéglátóipari főiskolából, egyetemből áll, ahol több mint 100 nemzet 6500 diákja tanul egy időben.

Miért érdemes részt venni a Swiss Education Group nyári táborában?

  •  Svájci minőség! A tábort a legnagyobb svájci oktatási csoport szervezi tapasztalt oktatókkal és egyedi, izgalmas tananyaggal.
  •  Perspektíva! A táborban átfogó képet kapnak a diákok arról, hogy mit tanulhatnak a Swiss Education Group oktatási rendszerének keretein belül.
  • Jövő! Ez egy üzleti tábor, aminek fókuszában a vendéglátóipar, a világ egyik legnagyobb iparága áll, amely a nemzetközi karrierlehetőségek tárházát kínálja.

Miért érdemes gyerekünk vagy saját magunk külföldi iskolázásába befektetni?

  • Nagy előnyt jelent egy svájci diploma, amikor állásokra pályázunk a világ bármelyik részén.
  • A befektetett összeg a sikeres karriernek köszönhetően legtöbbször már pár év alatt megtérül.
  • Különleges, egyedi tudásra és világszemléletre tehetünk szert, amit akár egy saját étterem, panzió vagy hotel beindításában is felhasználhatunk.
  •   Rendkívül hasznos nemzetközi kapcsolatrendszert építhetünk ki, aminek segítségével világszerte érhetünk el sikereket.

A SEG intézményeiben végzett volt diákok a világ minden táján előkelő vendéglátóipari márkák égisze alatt dolgoznak, és segítenek a friss diplomások karrierjének elindításában.

Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy gyereke rendelkezik a fenti kvalitásokkal és közelebbről megismerkedne a svájci oktatás különleges, egyedi módszereivel, akkor igényelje a Svájci Oktatási Csoport részletes táborprogramját.

A részletes ismertető anyagért kérem, kattintson ide.

Ne csak olvasd, hallgasd is Minnert!
11 érdekes, üzleti, vállalkozásokkal kapcsolatos podcast, hanganyag vár rád! És még bővülni fog! Kattints ide!