A Minner.hu-n rengeteg olyan marketing tippet olvashatsz, amit rövid időn belül használni is tudsz. Ezeket a cikkeket gyűjtöttem most össze. Annyi tartalom van, hogy időnként ilyen cikkekben rendszerezem, hogy te azonnal megtaláld a neked hasznos tartalmakat. Lássuk is ezeket!

Instant marketing tippek a Minnertől

A Minner főoldalán található Minner Instantban a héten (május 14. és május 20. között) rövid, instant marketing tippeket olvashatsz. Olyanokkal készülök, amit azonnal be tudsz építeni a marketingedbe. A Minner főoldalán találod ezeket a rövid posztokat, vagy a következő linkre kattintva egyből oda ugrik (már most is találsz ott tippeket!!! )>>> http://minner.hu/#minnerinstant

Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

Ha szeretnéd a marketingedet felpörgetni, akkor ez a cikk kell neked! Viszont rá kell szánnod az időt, mert 2000 szavas cikk, tehát legalább 15 perc kell ahhoz, hogy elolvasd, ha nem több. A marketinghez kapcsolódó egyéb tippeket és instrukciókat is kapsz a cikkből, ami hozzájárul ahhoz, hogy jobban megalapozd a reklámjaidat, promócióidat. Itt a cikk: Még több vevő kell! Még jobb marketingre van szükségem! Mit csináljak?

Brandépítés cikksorozat

Szeretnél úgy is eladni, hogy ne csak a konverziót hajszold, hanem akkor is eladj, amikor alig fut direkt reklámod? Ez a cikksorozat segít ebben:

Facebook marketing tippek

Mivel a Facebook az egyik legnépszerűbb online marketing csatorna itthon, ezért a Minner is folyamatosan készít FB marketinghez kapcsolódó tartalmakat. Már több éve aktívan használom is ezt a reklámcsatornát, sőt több tízmillió forintot reklámoztam ezen keresztül. Itt vannak a tippek:

Hogyan lesz vevőm cikksorozat

Ez az a cikksorozat, ami kicsit hosszabb lélegzetvételű, de egyenként is megállják a helyüket az egyes részek:

További cikkek, amik segítenek:

Fizetős videós marketing oktatások a Minnertől

Szeretnél még jobban elmélyülni a témában? A Minner videós tanfolyamai segítenek benne. Bárhol, bármikor, bármennyiszer meg tudod őket nézni::

(x)Születésnapi akció! 5 éves a Minner! Egy mozijegy áráért megkapod most a minikurzusokat! 5900 Ft helyett 1500 Ft. Csak pár napig él az akció! Kattints ide!