Így legyen ötösöm a lottón. A Facebook tényleg megcsinálta a szavazós funkciót. A felhasználók adták neki a tippet. Vagyis TE!

Így legyen ötösöm a lottón. A Facebook tényleg megcsinálta a szavazós funkciót. A felhasználók adták neki a tippet. Vagyis TE!

Pár hónapja, tavasszal írtam egy cikket, amiben részleteztem, hogy a Facebook emoji lájk funkcióját sokan szavazásra használják. A felhasználók azzal, hogy másra használták ezt a funkciót, ötletet is adtak Mark Zuckerbergnek és a Facebooknak. Ki is emelném az akkori írásomból azt a részt, hogy

Remélhetőleg hamarosan újra elérhető lesz a szavazás más fajta megoldása a Facebook oldalak esetében (FB csoportban lehet szavaztatni).

Bár nagy jósnak nem kellett lenni ahhoz, hogy ezt kitaláljam. A Facebook most elérhetővé tette a szavazás létrehozását a magánszemélyeknél és a céges oldalaknál is. Próbáld ki! Szavazz! 

És itt van a funkció! 2017. novemberétől

Miért érdekes ez? Konklúzió

Néha érdemes “magukra” hagyni a felhasználókat, és megnézni, milyen kreatív megoldásokkal állnak elő. Érdemes megfigyelni, hogyan építi be az új funkciókat a Facebook. Láthatod, kivárnak, szépen csepegtetik az újításokat. Nem véletlen írtam meg azt a cikket, hogy Butítsd le a vállalkozási ötleted! Indulj -1ről!

Ehhez kapcsolódó tartalom:

Kommentek