Egyre népszerűbb itthon is az Instagram, és szerencsére van benne potenciál, főleg üzleti célból. Annak köszönhetően, hogy az Insta a Facebookhoz tartozik, még vonzóbb terület lehet. Legyél te blogger, fotós, valamilyen cég, vagy csak egyszerűen pénzt akarsz szerezni, akkor most jó időben és jó helyen vagy. Kiaknázatlan ötleteket és leírásokat találsz a Minneren arról, hogyan szerezz pénzt az Instagramból.

Először is hoztam nektek néhány fontosabb képet egy tanulmányból, amit a Crane készített Magyar Instagram Körkép 2016 címmel. Ebből inspirálódni tudsz, hogy mit posztolj, mikor, és ki lesz a célközönséged. (A képekre kattintva új ablakban nagyítható formában jelennek meg a képek.)

instagramcrane3 instagramcrane4

instagramcrane2 instagramcrane

Pénz keresés Instagrammal – ötleteket, tippek, lehetőségek

Nagyon fontos! Az alábbi első linkben találsz 2 ebookot is, azt érdemes letölteni, átnézni. Egyikben azt olvashatod, hogyan szerezhetsz 10 000 követőt, a másikban pedig azt, hogyan szerezhetsz belőlük pénzt.

Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)
Lehet Instagrammal pénzt keresni? Naná! – Fotósok előnyben!
Startup ötlet: 4. Instagram képből bevétel – instastock
1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Fotó: Esther Vargas/Flickr

Iratkozz fel a Minner hírlevélre! Feliratkozás! Minden hétfőn 5 üzleti, gazdasági hír összefoglalóját kapod meg emailben (nem csak a Minner a forrás, hanem Index, HVG, G7/24...). Kattints ide a feliratkozáshoz!