Te végig szoktad olvasni a felhasználói feltételeket egy applikáció használata előtt?  Kinek lenne rá ideje és türelme?  Nem kevés oldalnyi szöveget kellene így végigolvasnia az embereknek. Természetesen a cégek azért is írnak ilyen hosszú szerződéseket, mert jól körül kell járniuk mindent, ezzel védik a felhasználót is, illetve az esetleges ellenük irányuló perektől saját magukat is. Dima Yarovinsky dizájner kinyomtatta egyesével több cég applikációjának a felhasználói feltételeit.

A4-es lapokra nyomtatta ki a WhatsApp (zöld), Google (szürke), Tinder (pink), Twitter (világoskék), Facebook (kék), Snapchat (sárga), Instagram (rózsaszín) szerződéseit. (Kép alatt folytatom)

A dizájner gerillamarketing akciója

Milyen egyszerű! Bárki, akár te is, én is meg tudtuk volna csinálni. Csak kinyomtatta és bekerült a médiába. Tudod ez olyan, mint a Minner wifis gerillamarketing akciója. Bárki meg tudta volna csinálni…., mégis nekem jutott eszembe és írt róla a HVG.hu. Gerillamarketing isnpirációra vágysz? Itt rengeteg ötletet megosztottam: Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld

Fotó: Mirror

Kérdezz vagy beszélgess a cikk témájában!
Instant tartalmak Rövid posztok, hírek, tartalmak a Minner Instantban. Kattanj rá, kattints ide!
A menüből is eléred! Sőt a főoldalon is ott a Minner Instant. 2019-ben így már dupla tartalommal várlak a Minneren nap mint nap, sőt még hétvégén is! Kattints ide!