Te végig szoktad olvasni a felhasználói feltételeket egy applikáció használata előtt?  Kinek lenne rá ideje és türelme?  Nem kevés oldalnyi szöveget kellene így végigolvasnia az embereknek. Természetesen a cégek azért is írnak ilyen hosszú szerződéseket, mert jól körül kell járniuk mindent, ezzel védik a felhasználót is, illetve az esetleges ellenük irányuló perektől saját magukat is. Dima Yarovinsky dizájner kinyomtatta egyesével több cég applikációjának a felhasználói feltételeit.

A4-es lapokra nyomtatta ki a WhatsApp (zöld), Google (szürke), Tinder (pink), Twitter (világoskék), Facebook (kék), Snapchat (sárga), Instagram (rózsaszín) szerződéseit. (Kép alatt folytatom)

A dizájner gerillamarketing akciója

Milyen egyszerű! Bárki, akár te is, én is meg tudtuk volna csinálni. Csak kinyomtatta és bekerült a médiába. Tudod ez olyan, mint a Minner wifis gerillamarketing akciója. Bárki meg tudta volna csinálni…., mégis nekem jutott eszembe és írt róla a HVG.hu. Gerillamarketing isnpirációra vágysz? Itt rengeteg ötletet megosztottam: Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld

Fotó: Mirror

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!