Indíts vállalkozást: 151. ötlet – Dühöngő felturbózva

Indíts vállalkozást: 151. ötlet – Dühöngő felturbózva

Ez az ötlet lehet, hogy már benned is felvetődött. Sőt ilyenről már biztosan hallhattál is, mivel többen próbálkoztak már vele. Most viszont olyan ötleteket kapsz a Minneren, amivel te sikerre tudod vinni! A lényege az, hogy az embereknek olyan stresszlevezetőt adsz, mint például, hogy szétverhetnek egy régi billentyűzetet, tányért, falat…. itt szárnyalhat a fantáziád. Oké, ezt már tisztáztuk, de ez nem elég!

151. vállakozás ötlet: Dühöngő felturbózva
A fenti képből eszembe is jutott egy fontos tipp. Érdemes pl. roncstelepről szerezni autót, amit akár többször is szét lehet verni, ezzel növeled is a saját magad megtérülését. Az tény, hogy a lomtalanítás fontos időszak lesz annak, aki ezt az ötletet megvalósítja. Nem is kertelek tovább, mivel teljesen érted miről van szó. Jöjjenek az egyéb tippek, amivel olyat tudsz nyújtani, ami bevételt is hoz neked.

Itt egy videó, ami hasonló üzletről készült:Egy videó, ami után még nagyobb kedved lesz megvalósítani a Dühöngős vállalkozás ötletet. – Az ötlet a valóságban

Extra ötletek:

  • céges csapatépítő szervezése (érdemes már meglévő csapatépítő cégekkel is beszélni, akikhez bekapcsolódhatsz, mint külön lehetőség).
  • széttörő verseny szervezése (erőpróba…, gondolkodj ezen.) Nevezési díjjal, szponzorokkal, nyereményekkel…. Már látom is magam előtt a Monster energiaital reklámot / plakátot.
  • hozzá kapcsolódó webshop (pl. stresszlabda, vagy egyéb stressz levezető termék értékesítése).
  • baseball ütő értékesítés
  • drón felvétel a “dühöngőről” melyet megvehet tőled.

Célpiac: magánszemélyek, cégek
Konkurencia: csapatépítő trainingek főleg. Hasonló céget még nem találtam, vagyis helyed van a piacon, de sok-sok extrát kell adnod.
Megvalósítás:
1. Gondold át, hol valósítod meg. Akár egy gyártelep is jó lehet erre.
2. Szerezz be minél több széttörhető dolgot, akár még az ismerősök, barátok is tudnak ebben segíteni az elején.
3. Az online média a barátod lesz, illetve a közösségi oldalak. Ki ne tenné fel videóban is, hogy valamit széttör.
4. Gondold tovább ezt az ötletet, készíts csomag ajánlatokat, szervezz céges csapatépítőket.
5. Árazás. A legtöbb tárgyat valószínűleg ingyen be tudod szerezni, így a kiadásaid alacsonyak lesznek. Az egyéb kiegészítő termékektől, szolgáltatásoktól függ, hogy milyen árat szabsz.


További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

[sam id=”40″ codes=”true”]

Fotó: Youtube