Indíts vállalkozást: 28. ötlet – Új generációs játékterem

Indíts vállalkozást: 28. ötlet – Új generációs játékterem

Egyre többen panaszkodnak, hogy milyen nehéz 8-15 éves korú gyerekeknek programot találni. Ez így is van, tudtad, hogy alig van már játékterem? Pedig igény lenne rá. A következő ötletemet is tehát a hiány, igény szülte, mert ilyen nincs itthon, pedig jó lenne.

28. ötlet: Új generációs játékterem: Xboxokkal, PlayStationnel…
Tehát az ötlet magáért beszél, sok extra játékkal, amit nem tudnak megvenni a nebulók. Órás díjat szedve. Hidd el idősebbek is fognak oda járni, sőt estéket fognak nálad lefoglalni. Ehhez persze kell helység, főleg utcára néző. Kell ezt még magyaráznom? Ez a jó ebben az ötletben, gyorsan megérted… 🙂
Később nyiss a virtuális valóság, vagyis a VR megoldások felé is. Figyelem! Nem később, hanem most nyiss a VR/AR megoldások felé!!!

Célpiac: Fiatalok, 8-15 éves korúak, ahogyan a tegnapi ötletnél is. 
Konkurencia: Szinte egy sincs, vágj bele hamar.
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy helység, ahová beteszed, kellenek eszközök, asztalok, ha ügyes vagy jó hitelre is, ha bízol magadban.  De szerezz cégtársat, tőkést, ha nincs pénzed.
2. Szerezz be egyedi játékokat.
3. Szórólapozz iskolák környékén, legyen ingyenes kipróbálási lehetőség.
4. Alakítsd ki úgy, hogy később franchise-ban tovább tudd adni.
5. Szervezz versenyeket, nevezési díjjal, de úgy is lesznek szponzorok….
6. Árulj játékokat….
Profit várokozás:
Ezt picit nehéz belőnöm, de szerintem napi 30-40 diák bejöhet, így pár hónapon belül megtérül a beruházásod. Szervezz esti programokat oda idősebbeknek, piával… Játékeladásokból is jön egy kis profit, sok kicsi sokra megy.

Tőke kell hozzá, de ütős az ötlet. Vágj bele még ma! De, azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

Fotó: mygaming.co.za

[sam id=”40″ codes=”true”]