Indíts vállalkozást: 57. ötlet – Jól áll ez a ruha?

Indíts vállalkozást: 57. ötlet – Jól áll ez a ruha?

Ha egy picit leülsz, olvasgatod a vállalkozás ötleteket (lehetőleg a Minneren), akkor sokszor alapból újabb és újabb ötletek, azok átdolgozása fog megjelenni a gondolataidban. Ez történt ma velem is, vagyis az ötleteket olvasgatva jött az 57. ötlet. Előre általában többet leírok, de amikor valamit ütős jut az eszembe, akkor meg akarom osztani veletek. Következzen tehát a mai ütős vállalkozás ötlet:

57. ötlet: Olyan portált, mobilapplikációt üzemeltetni, ahová a felhasználók feltölthetik képeiket, még a próbafülkéből. És a többi felhasználó szavaz, hogy jól áll e neki vagy nem. Persze főleg nők fogják látogatni a weboldalad. jolallnekem.hu még a domain sincs bejegyezve 🙂
Az ötlet tehát nem bonyolult, egy fénykép feltöltő részt kell készítened (ez már biztosan le van programozva, google a barátod…). A felhasználók tehát feltölti a képet, amit mondjuk éppen a próbafülkében lőttek (fényképeztek), a többi felhasználó pedig szavaz, hogy jó e a ruha, vagy nem… Jó színösszeállítás, melyik cipő illik hozzá… persze kommentelni is lehessen. A hölgyek így szereznek jó tippeket, illetve akár az akciókról is értesítik egymást, szóval biztosan visszatérő látogatóid lesznek.
A bevételi forrásod lehet egyrészt az, ha te saját magad építesz rá egy webáruházat, vagy pedig reklámozókat szerzel rá, illetve különböző partnerprogramokban veszel részt jutalék fejében.
Az ötlet kivitelezhető mobilalkalmazásként is, lehet úgy egyszerűbb is. Belép a felhasználó az appba, elindítja a fényképező funkciót, lefotózza… a többi felhasználó az applikáción belül böngészés közben látja a képeket, és már szavazhat is. Ehhez akár az elején egy Instagram clone applikáció is elég lehet. >>> Van egy jó webes, vagy applikáció ötleted? Most mázlid van! Mutatok egy dolgot, amivel sokat fogsz spórolni – Mobilapplikáció fejlesztés tudnivalók

Célpiac: Nők, ez nem is kérdés
Konkurencia: főleg fórumok, a hölgyek oda szokták feltölteni az ilyen posztokat, illetve Facebookra.
Megvalósítás, üzlet:
1. Készítsd el a weboldalt vagy a mobilapplikációt, figyelj rá, hogy könnyen érthető legyen, könnyen regisztrálható, értékelhető…
2. Szólj női ismerőseidnek, hogy használják, próbálják ki.
3. Innen már meg is lesz az első 20-30 felhasználód.
4. Költs Facebook reklámra, így hamar felmegy 1000 főre a felhasználók száma! A lányok így tippeket is kapnak öltözködésre, szóval biztosan visszajárnak majd.

Profit várokozás:
1000 aktív látogatóból még nem fogsz meggazdagodni, de ezzel az ötlettel külföldre is tudsz majd terjeszkedni. 1000 aktív felhasználó is már 50-100 ezer forintot hoz számodra havonta, ha nem többet.

További vállalkozás ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

[sam id=”40″ codes=”true”]

Fotó: sxc.hu