Medence, szauna, légkondi, ezt is megkaphatod az államtól

Medence, szauna, légkondi, ezt is megkaphatod az államtól

Sokan nem is tudják, mi mindenre lehet felhasználni a lakástakarékpénztári megtakarítást. Tudod mi az? Megtakarításodra az állam éves szinten 30%-os garantált állami támogatást ad, melyet lakás vásárlásra, bővítésre, felújításra, akár lakáshitel kiváltására is fordíthatod. Felmerülhet benned már a következő kérdés:“Konkrétan mire használhatom a lakástakarékot?” Kedvcsináló példákat hoztam. Olyanokat is találhatsz, amikre nem is gondolnál először. Nézzünk is néhány érdekeset, majd olvasd tovább a cikket!

1. Medence

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Pezsgőfürdő

con_1

3. Szauna

con_3

4. Légkondicionáló

legkondi

A 30%, az 30%, így nem szabad kihagynunk azt a lehetőséget, hogy az állam így ad “ingyen” pénzt. Felújítani való mindig van az otthonunkban, és ha nincs, akkor sem vész el a lakástakarékban gyűjtött pénz.

Régóta működnek, sokan éltek már a lakástakarékpénztár által nyújtott lehetőségekkel. Az embernek az egyik legnagyobb kiadása a lakásvásárlás. Ideje belegondolni abba is, hogy aki lakástakarékpénztárral rendelkezik, ő a tőkegyarapodás mellett még jobb hitelkonstrukciót is kaphat.

5 érv a lakástakarékpénztár mellett

Megkérdeztem a Duna House -t a lakástakarékpénztár előnyeiről. Az ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjeként, elkötelezetten hisznek a lakástakarékban rejlő végtelen lehetőségekben.
Lássuk is, mit mondtak:

1. Rugalmas megtakarítási forma – futamidő és az összeg is változtatható
A havonta maximum 20 ezer forintos megtakarítási összeg és a hozzá kapcsolódó megtakarítási időszak egyaránt rugalmasan módosítható. 
2. Megszüntethető, szüneteltethető akár 1 évig
Anyagi nehézség esetén segíthet a megtakarítási összeg csökkentés, szüneteltetés, vagy végső esetben meg is szüntethetjük lakástakarékunkat.  
3, Biztonságos, régóta jól működő modell, MNB által felügyelt
A betéteseket védi az Országos Betétbiztosítási Alap. Ezt tovább erősíti az a tény, hogy előnyös mind az államnak, mind a Lakástakarékoknak és persze a megtakarítóknak is.
4. Kedvezményes hitelhez juthat, könnyebb a hitelfelvétel
A bankok is szeretik a lakástakarékpénztárral rendelkező ügyfeleket, ők akár kedvezményes hitelt is kaphatnak, és persze a hitelfelvételi eljárás is egyszerűsödik.
5. Átruházható családon belül
Sokan nem tudják, de családon belül átruházható. Így nem veszhet kárba egy forint sem, ezt is érdemes figyelembe venni. 

+1. Van még, ami érdekelhet téged, például hogy tudsz felvenni akár kamatmentes hitelt lakástakarék segítségével. Érdekel? Kérj visszahívást a Duna House szakértőitől! Kattints ide!

Mire használhatjuk?:

– Felújítás, átalakítás, bővítés, stb.
– Telekvásárlás, lakás-, házvásárlás, építés, csere új és használt ingatlanra.
– Meglévő lakáshitelek kiváltása, előtörlesztése, végtörlesztés.
– Lakásbérleti jogok kiváltása

Minden életszakaszban megvan az emberek lakáscélja, amelyre a lakástakarékkal spórolhatnak, ezáltal könnyebb lesz házat venni, átalakítani, később segíthetünk gyerekeiknek, unokáinknak is.

Ha már a lakásfelújításnál, lakás témánál tartunk. Tudtad, hogy a Duna House-nál egy kézben tarthatod a lakásügyeid intézését? Segítenek lakástakarékpénztárban, hitelben, biztosításban. Kérj visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”21603″ title=”dunahouse”]

A cikk megjelenését a Duna House támogatja.

Kommentek