Még csak pár hónapja bloggerek, de már pénzt keresnek vele

Még csak pár hónapja bloggerek, de már pénzt keresnek vele

El tudod képzelni azt, hogy csak blogolásból bevételed lehet? Sokan azt gondolják, hogy nehéz ezt elérni, de pár hónapos blogból is már lehet bevételt termelni, ezt bebizonyították az én tanítványaim. Ez év áprilisától elindítottam egy blogger képzést, melyre többen jelentkeztek is. A tanítványok az oktatáson kívül mentorálást is kapnak, így tudom motiválni őket, és közben fejlesztjük tovább a blogjukat. Kik ők? Milyen blogot indítottak? Erre kapsz választ ebben a cikkben.

Számomra az volt a meglepő, hogy még cégek is jelentkeztek a blogger képzésre, természetesen nekik kicsit más oktatást adtam (ők nem is szerepelnek most ebben a cikkben), bár a céges blog és a sima, populáris blog között nincs sok különbség. Nézzük most azokat a blogokat, melyekből inspirációt meríthetsz:

TravelHunter
Dina Andris annyira pörög, hogy szinte már engem is jobban felpörget. A blogján is érezni, hogy imádja az utazást, és örömmel ír erről. Már többször is kikerült az index címlapjára. Már a reklámozókat hajtja fel.

Smarta.blog.hu
Melinda minden egyes tippemet, ötletemet, tanácsomat megfogadta, és már Youtube csatornáját is elindította a blogja mellett. Sőt, reklámozókat is szerzett már. Ő 3 hónap után úgy döntött, főállásban blogger lesz. Több százezer olvasója van már, sőt, ez a szám hamarosan tovább nőni fog.

Grafitzsonglor.blog.hu
Gergőt sikerült rábeszélnem egy teljesen más irányra, mint amit eddig csinált. Egyre jobban építi az infografika-készítő karrierjét.

CoolCity.hu
Ferenc a Coolcity.hu-n gyakorolta be a tanultakat. Most külföldi oldalakat kezdett el felhúzni, és a tanultak alapján egy startupot indít el, ahol a blog is fő része lesz a marketingnek.

Ők, akik már aktívan blogolnak/cikkeket írnak, de még most aktiváljuk a többiek blogját. Milyen képzésen vettek részt, mit tanultak a blogger képzésen? Itt a válasz!

 • Blogháttérrendszer felépítése (weboldal, blog, minimális programozási oktatás, WordPress), azaz megcsináljuk a blogodat.
 • A te saját blogod kitalálása (név, dizájn, profil, illetve az, hogy miből lesz a bevételed)
 • Miről, mennyit és hogyan blogolj. (már azonnal elkezdünk bejegyzéseket írni, az oktatás alatt már több ezer látogatód lesz).
 • Hogyan szerezz látogatókat, olvasókat. Közönségépítés.
 • Hogyan kezeld a Facebook oldalt és egyéb közösségi oldalakat
 • Facebook hirdetés kezelése (ezt majd megtudod miért is kell 🙂 )
 • FB kommunikáció, posztterv
 • Seo, keresőoptimalizálás
 • Hogyan lesz bevételed a blogból, ezt kitaláljuk, és meg is valósítjuk.
 • Sales (értékesítő) oktatás, tárgyalástechnika (már szponzorokat is keresünk közben.)
 • + elmegyünk néhány üzleti reggelire, kapcsolatépítő találkozóra

Jelentkezz most a képzésre! Kattints ide a részletekért! 

Kommentek