MinnerInstant – A Minner rövid tartalmai, posztjai. Ha csak pár perced van

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben. A MinnerInstantot fent a menüből is eléred, vagy a Minner főoldalán keresztül is tudod olvasni.

Tudtad, hogy a Time is WordPress-t használ? Tehát a weboldala nem saját fejlesztésű, hanem a WP-re épül. Ha egy ilyen nagy oldalnak jó, akkor neked is! Ezen az oldalon le tudod csekkolni, hogy egy oldal WP-t használ-e, vagy sem. https://www.isitwp.com/
Például a Minner is az, de például a 007.com is az (James Bond oldala), Mercedes-Benz főoldala is. A fent belinkelt oldalon beírod és kiírja még azt is, hogy milyen sablont használ, vagy például milyen pluginokat (bővítményeket).  Kapcsolódó cikk a kép alatt!

Ezt olvasd el: Néhány kattintással saját közösségi oldalad lehet, vagy akár saját Airbnb szállásközvetítő oldalad, vagy Jófogásod…

MinnerInstant

Éló – Így bomlik le egy műanyag szatyor (8 hét alatt lebomló szatyorról  van szó) via Qubit
Nézd meg élőben itt. Érdekes kísérletbe kezdtek. Nemrég indult.

MinnerInstant

Fitness vagy fitnessz?
A google eldöntötte. Persze a nemzetközi szó miatt több találat van a fitness szóra, mert külföldön is sokan használják. De láthatóan a Google egyből azt is ajánlja, hogy fitness. Tipp: Érdemes megnézni melyik szót használják többször., melyik szóra mennyi találatot ad a google. Például, ha keresőoptimalizálsz ez hasznos lehet. Cikkek a témában a képek alatt.

Cikkek:

MinnerInstant

Tudtad, hogy a Minner ajánlót írt az első hazai Instagram könyvhöz? 
A szerzők marketing szakemberek is egyben és feketeöves Instagram szakértők. Érdemes beszerezned a könyvet, ami az én előszavammal, ajánlómmal indul. Sok-sok extrát kapsz a könyvhöz, ha itt rendeled meg: https://mbmsolvers.com/instagram-konyv/
Itt pedig a Minner cikkeket találod az Instagramról: minner.hu/instagram

MinnerInstant

Mennyi az esély a nyerésre a tőzsdén? Nem 50%, hanem 61%. Az alábbi ábrán a Dow Jones éves átlag 1896 óta. Csökkenő sorrendben az évekhez tartozó hozam. Ebből látszik, hogy nagyobb az esélye, hogy emelkedik. De miért is? Röviden: A legjobban teljesítő cégek vannak bent mindig aktuálisan. Erről itt írtam: Miért emelkednek hosszú távon a részvényindexek?

Forrás: Dow Jones éves átlagos hozam 1896 óta – AondaleAssetManagement

 

MinnerInstant

Megtanult szaltózni néhány óra alatt.  Érdekességként szántam ezt a videót. Jól mutatja, hogy kitartás kellett csak hozzá, mint ahogy sok mindenhez.

MinnerInstant