Minnerinstant

Mi ez a MinnerInstant?

A Minner rövid posztjait, újdonságait láthatod itt, vagyis ennek a szövegnek végén található blokkokban. Ez még egy béta felület. Ha úgy nézzük ez a Minner hírfolyama is egyben.

Befektetőkereső show – Poszt#3: A cél az, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó befektetést tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás. Április 7-én a rendezvényen bemutatkoznak az ötletgazdák, startupok, vállalkozások, májusban felkerül a Youtubera a műsor, majd ezután kezdődik a meló. További befektetők elé visszük a projekteket. Kövesd te is az eseményt! 

MinnerInstant

Ez egy igazi motivációs ábra. De mit is jelent ez? Azt, hogy ha nap mint nap teszel valamit, ha csak egy kicsit is, akkor közelebb kerülsz a célodhoz. Erről is lesz majd cikk a Minneren, hogy tudod ezt még jobban értelmezni és használni.

Fotó: www.damnearlydays.com

MinnerInstant

Olvasd el a poszt szövegét 🙂 Lehet ábrát is kellett volna hozzá rajzolnom.

MinnerInstant

Befektetőkereső show – Poszt#2: Egy memóriajátékkal indul a befektetőkereső shown, egy csapat. Már nem ez az első, hogy applikációt készítettek. Például történelem tanulóssal már a piacon vannak. Most a WordMemory nevű applikációt indították el béta verzióban. Ha android mobilod van, akkor töltsd le a WordMemory nevű játékot! Érdemes, mert lesz rajta majd Minner játék is. Egyébként már üzleti modellben is új dolgot sikerült a Minnernek kidolgoznia a felkészítő (találkozó) alatt.

MinnerInstant

Befektetőkereső show – Poszt#1: Már folyik a felkészülés az április 7-i eseményre. Pont most volt egy találkozóm a Futex Logistic Kft-vel (fuvarozó cég), akik egy új felhőalapú járattervezési szoftvert szeretnének piacra dobni. A neve MAMUTplan (weboldala). A szoftver már készen van, sőt több milliós fejlesztési költsége volt. Képzeld azért fejlesztették le, mert kellet egy járattervező szoftver a cégüknek de olyan drágák és elavultakat találta a piacon, hogy gondoltak csinálnak egy sajátot. Hát itt vannak! A befektetőkereső shown természetesen elmondják a lényeget, aztán a többi már a jövő zenéje… Április 7. Befektetőkereső show – by Minner

MinnerInstant

Sztori: Ma a szerver lehalt, mert egy “kis” hacker feltörte. Máris előszedtem az előre, ilyen esetekre megírt Facebook posztot, bemásoltam és már kész is, ezt még decemberben csináltam. Szerencsére az oldal 3,5 óra alatt újra működőképes lett. Na de jöjjön a rapid sztori: Anno, amikor pár éve időnként az index.hu, vagy a 444.hu leállít, akkor én mindig trollkodtam egy kis reklámmal, hogy “Amíg nem jön be az index.hu /444.hu, addig olvasd a Minner.hu izgalmas üzleti cikkeit.” – Sok-sok látogató jött egy-egy ilyen gyors promócióra.

MinnerInstant

Steve Jobs avatási beszéde sok embert inspirált már. Nézd meg te is! (magyar feliratos)

MinnerInstant

Ez történik az interneten 1 perc alatt: 

MinnerInstant

Mol Limo vs Greengo – 2018-ban elindult a Mol közösségi autós (inkább bérlős) szolgáltatása. És tudod mi az érdekes? Az, hogy a már 2016-ban elindult Greengo iránti érdeklődés nemhogy csökkent volna az olajcég megjelenésével, hanem a MOL reklámkampánya még jót is tett a cégnek. Miért, hogyan? Kiderül az index.hu cikkéből >>>  Zabálják az emberek a közautózást

MinnerInstant