Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Milyen vállalkozások indíthatók kevés pénzből? Egyrészt majdnem az összes Minner.hu -n fellelhető vállalkozási ötlet, másrészt viszont az online vállalkozások. Amikhez nem kell nagy beruházás, sokszor csak elég az ész vagy minimális tanulás. Tudod, ahogy egy cikkben is írtam: “Ez nem a te világod? Nem baj! Akkor tegyél érte, hogy a te világod legyen!!! ” Nézzük a lehetőségeket, milyen online bizniszekből indulhatsz ki: 

Szabadúszó vállalkozásötletek: 
A legutóbbi 152. ötletben részletesebben kifejtett alábbi ötletek:  websablon készítő, online oktató, videókészítő, animáció készítő, közösségi oldal kezelő.

Szövegíró, blogger, céges blogger
Egyrészt lehet saját blogot indítani, de sok cég keres szabadúszó szövegírókat, akik a cég blogjára gyártanak tartalmakat, sőt akár a Facebook oldalukra is. Könnyen összeköthető a közösségi oldal kezelő vállalkozási ötletekkel. 

Vaterázás >>> majd abból webshop
Ha van pár százezer forintod, akkor érdemes úgy felépíteni egy Vatera fiókot, hogy abból később webáruház legyen. Ahogy szoktam mondani, egy webshop alapjait már az előbb említett oldalon leteheted.
Ehhez kapcsolódó további ötletek: 

Online üzleti ötletek, amik várják, hogy megvalósítsd őket

Ha kell tanulj hozzájuk, de mindig az ötletekhez írom, hogy a legtöbb lebutítható, elindítható -1-ről. A legtöbb megoldható valamilyen CMS motor által (WordPress, Joomla).

Startup ötletek: 

Vállalkozási ötletek:

Hogyan lesz vevőd? Ügyfeled? Ehhez kapcsolódó cikksorozatból kiderül: