Ötletek, hogy mivel bővítsd a bakancslistádat

Ötletek, hogy mivel bővítsd a bakancslistádat

Az a legjobb a bakancslistában, hogy sokszor lehet átfedés a céljaiddal is, illetve egy-egy listaelem kipipálásához valószínűleg sok-sok élmény párosul. Összeszedtem néhány olyan érdekes ötletet, ami neked is segíthet.

Ötletek:

 • Kijutni az olimpiára sportolóként:
  Lehetetlen? Annyira nem. Nem az cél, hogy első legyél, persze az is lehet. Hanem az, hogy megszerezd a kijutást. Például nekem ez egy célom, és lassan lehetőségem is lesz elkezdeni a 3 -5 éves felkészülést, hogy kijuthassak. (titok, hogy miben indulok majd, maximum akkor árulom el, ha eljössz egy Minneres eseményre és megkérdezed személyesen)
  Pár éve jött az ötlet, és most újra fellelkesültem, amikor olvastam a 4 órás munkahét című könyvet és a szerző leírta, hogy pár év alatt sikerült kickbox bajnoknak lennie.
 • World Series of Poker főversenyére bejutni: 
  és az első 100-ban végezni. Igen,  mint láthatod az első között a saját listámon szereplőket írom le. Több online bakancslistát is átnézve arra jutottam, sokan írnak bele olyat, ami valamilyen megmérettetéshez is kapcsolódik.
 • Elolvasni heti egy könyvet legalább 1 éven át: Tudtad, hogy Bill Gates  heti egy könyvet elolvas? A munka, család… miatt elég nehéz megoldani. Na jó, ez csak kifogás.
 • Minden kontinensre eljutni: Ez már-már klasszikus példa, sok embernél láttam ezt. Nem véletlen, mert a bakancslistákon előkelő helyeken szerepelnek az utazásos tervek. >>> Az utazáshoz a Trendhim webshopjában is kereshetsz kiegészítőt például karkötőket 
 • Valamilyen guinness rekordot felállítani
 • Könyvet kiadni: Az ún. szerzői kiadásoknak köszönhetően akár már 1 db könyvet is ki lehet adni. És ha még véletlenül érdeklődnek utána az emberek, akkor bevétele is származhat belőle az embernek. Nézz be egy könyvesboltba, és máris motiválni fog, hogy te is tudsz valamilyen témában könyvet írni.
 • Kedvenc sztárral, példaképpel élőben beszélni, találkozni
 • Egy teljes nap/hét internet nélkül: Az egy nap még könnyű lesz, de vajon egy hét is menne?
 • Szakállat növeszteni (férfiak): Természetesen ez a tipp férfiakra vonatkozik. Újra trendi a szakáll (bár annyira soha nem ment ki a divatból). És, ha már a szakállnál tartunk a Trendhim webshopjában szakállolajokat is találsz.

Tipp kedvezményekhez. Ezt a cikket a Trendhim támogatja, és megtudtam tőlük, hogy érdemes feliratkozni a hírlevelükre, mert időnként óriási kedvezmények várnak. >>> Kattints ide! <<<<

 

Nézd meg a Minner olvasók mit vettek fel a bakancslistájukra !(kommentelj te is!):

Fotó: Vimeo/TNMedia

Kommentek