Persze neked könnyű, online szolgáltatást adsz el, oktatsz, blogolgatsz…

Persze neked könnyű, online szolgáltatást adsz el, oktatsz, blogolgatsz…

Sokszor elgondolkodok, hogy vajon mi járhat az olvasóim gondolataiban, például a tiédben is. A legérdekesebb, hogy még senki nem trollkodott így be, pedig megérteném. Gondoltam most egy olyan posztot készítek, amibe néhány benned rejlő kérdésre / gondolatra megadhatom a valós választ. Kezdjük is a legelsővel:

Miért nem valósítod meg a sok vállalkozás ötletet?
Teljesen jogos a felvetésed. Itt van 148 vállalkozás ötlet, sőt hamarosan újabbak jönnek hozzá, és a további 11 startup ötletről ne is beszéljünk. Tudtad, hogy jóhány vállakozás ötletet közben meg is valósítók? Bizony! Viszont egy problámám van, nincs elég időm ahhoz, hogy mindet megvalósítsam. Bárcsak lenne… Szóval így billentyűzetet ragadtam és leírtam, ami eszembe jutott. Jah igen, néhánynál valószínű kevés lennék, mert nincs meg a kellő tudásom, hogy teljesen sikerre vigyem.
2017-ben már a Minner offline bizniszbe is utazni fog, így azt se lehet majd mondani, hogy csak online biznisz…

Persze neked könnyű, online szolgáltatást adsz el, oktatsz, blogolgatsz…
Ezzel is egyetértek, hogy felmerül benned. Tudtad, hogy neked is ott a lehetőség? Erről írtam nemrég egy cikket: Vállalkoznál, de nincsenek jó lehetőségeid? Nincsen tőkéd, kapcsolataid, vagy ott a meló, gyerek…, akkor ez érdekelni fog.
“Ez nem a te világod? Nembaj! Akkor tegyél érte, hogy a te világod legyen!!!”
Tényleg! Te tudod mivel is foglalkozom valójában? A blog csak egy marketing eszköz, az alábbi cikkben leírtam: Levél minden Minner olvasónak
Ahogy fenn is írtam, már lett nagyobb mozgásterem, így 2017-ben offline felé is nyit a Minner.hu, illetve a másik oldalam a www.brokermonitor.hu is.

Kommentek