Szerezz befektetőt, pénzt a vállalkozási ötletedhez! – Minner Nap 2018: Pitch és befektető kereső show beharangozó

Szerezz befektetőt, pénzt a vállalkozási ötletedhez! – Minner Nap 2018: Pitch és befektető kereső show beharangozó

Úgy döntött a Minner, hogy érdemes lenne kiaknázni a már létrejött nagy közönséget és kapcsolatokat, és létrehozni egy olyan eseménysorozatot, amiben egymásra találhatnak ötletgazdák, vállalkozók, befektetők, sőt, még akár csapatok is. Április 7-én megrendezésre kerül az első Minner Nap. A rendezvényen befektetők előtt (kockázati tőketársaságok, üzleti angyalok) mutathatják be ötletüket, innovációjukat az induló vagy már meglévő vállalkozók, csapatok. Tudom, mire gondolsz! Ellophatják a vállalkozási ötletemet? 

Az esemény hasonló lesz a már megszokott startup versenyekhez vagy a Techcrunch versenyeihez. Annyi lesz a különbség, hogy ide nem csak startup ötletekkel lehet nevezni, hanem bármilyen vállalkozási ötlettel, akár olyannal is, amit először csak itthon valósítanál meg. Az eseményen 3 perc alatt kell bemutatni az ötleted, tehát ez az első kör, majd ezután a befektetők jelzik, hogy megkezdik-e majd a befektetéssel kapcsolatos tárgyalásokat az adott ötletgazdával. 3 perc alatt tehát eleve nem tudsz annyi dolgot elmondani, hogy bárki is ellopja az ötletedet, és tudod: “Az ötlet semmi, a megvalósítás a minden.” Egyébként is beléd fektetnek és nem 100%-ban az ötletbe!

Valljuk be, amint kilépsz a piacra, azonnal másolható vagy, úgyhogy ezen lépj túl! 

Az eseményen bárki részt vehet. Néhány további információt:

 • Bárki jöhet nézőnek – tervek szerint 9 000 Forintba kerülnek a jegyek. Nemcsak az ötletgazdák rövid ötletbemutatóit láthatjátok/hallhatjátok, hanem szakmai előadásokat is, illetve lesz természetesen kapcsolatépítés is.
 • Az eseményen 4-nél is több nagyobb előadás is lesz (Témák: kockázati tőke, applikációk, dropshipping, üzleti trendek)
 • A vállalkozók, ötletelők, akik befektetőt keresnek, már márciustól becsatlakoznak a programba:
  • Oktatást kapnak, hogy a legjobban be tudják mutatni az ötletüket, hogy az felkeltse az emberek érdeklődését. Gyakorolhatnak, elvégre egy színpadon kell majd beszélniük befektetők és nézők előtt.
  • Kapcsolatokat: Nemcsak a befektetők, hanem a Minner és az esemény szervezői, szponzorai is segítenek abban, hogy az adott ötlet a pénzen kívül okostőkét is tudjon szerezni, vagy kapcsolatokat a megvalósításhoz.
  • Szerepelnek az eseményhez létrehozott Youtube csatornán, vagyis annak videóiban. A pitchek, vagyis ötlet bemutatók részben feldolgozásra kerülnek videóban is, így érve el nagyobb publicitást a projekteknek.
  • Az ötletgazdáknak a részvételi díj 28 000 Ft-lesz (/csapat – tehát 1 főnek is és 2-4 főnek is 28 000, mert az ötlet, projekt bemutatása és részvétel kerül ennyibe, nem per fő). Ebben az árban benne van tehát az, hogy bemutathatják az ötletüket, hogy mentoráljuk őket, kipofozzuk az ötletet, és felkészítjük őket.

További részletek hamarosan! Bármi kérdésed van, a Minner Facebook chatjén fel tudod tenni! Ehhez kapcsolódó cikkek az űrlap után!

Ötletgazda vagy? Szeretnél befektetőt szerezni? Akkor töltsd ki ezt az előregisztrációs kérdőívet!

 

Ehhez kapcsolódó cikkek:

Fotó: BM für Verkehr und digitale Infrastruktur/Flickr

Kommentek