Vállalom, hogy 1 órán át értékesítem (telefonon) a terméked/szolgáltatásod – és ezért nem kérek pénzt

Vállalom, hogy 1 órán át értékesítem (telefonon) a terméked/szolgáltatásod – és ezért nem kérek pénzt

Tudtad, hogy itthon nagyon kevesen tudnak jól telefonon eladni (hideghívással) Ez azért van, mert egyrészt nem is jól telefonálnak, másrészt félnek telefonon beszélni, és a vonal másik végén ezért rossz a fogadtatás. Ha jól csinálod, így előnyöd lehet. A hideghívást/telemarketinget lehet úgy is végezni, hogy az ne legyen nyomulós, és hatékony is legyen. Ezt csinálom én már évek óta aktívan. És most neked fogok dolgozni ingyen.

Egy olyan módszert oktatok, amivel áthidalhatod a telefonálástól való félelmedet, és a vonal másik oldalán sem fogják nyomulásnak érezni a hívásaidat. Sőt még hatékonyabb is leszel. És azért, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, az 5 órás oktatás után a rád szabott hideghívás stratégiát én fogom először letesztelni. Egy konzultáció keretében, 1 órán át én fogom értékesíteni a terméked/szolgáltatásodat (kihangosítva).

Hogy tudsz ebben részt venni? Hogyan érheted el, hogy én telefonáljak neked (ingyen)? 
Jelentkezz a  hamarosan debütáló online megtartott Hideghívás oktatásomra, melynek ára bruttó 25 000 forint. Az oktatás utáni hetekben pedig ingyen kapod azt a szolgáltatásomat, hogy 1 órán át a már lefektetett hideghívás stratégiádat én használom először (+1 óra még a kozultáció)
Tehát összefoglalva:
25 000 forint a hideghívás oktatás..
+ ingyen 2 óra további konzultáció a cégre szabott hideghívás stratégia miatt, melyből 1 órán át én telefonálok az előre összeállított scriptek/szövegek szerint.

Új és már meglévő vállalkozással rendelkezőknek is ajánlom, illetve értékesítőknek is. Speciális hideghívás oktatás lesz, abban biztos lehetsz. Jelentkezz, és beszéljük át a részleteket telefonon!

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével:

[contact-form-7 id=”14618″ title=”hideghivastanfolyam”]
(Amennyiben olyan terméket/szolgáltatást értékesítesz, amivel erkölcsi aggályaim vannak, megtagadhatom az oktatást. Elvégre a saját nevemben is fogok telefonálni.)

Ez a cikk is érdekelhet:
Random névjegykártyából új üzleti kapcsolat, megbízás…

Kommentek