Egy újdonság indult el 2018. február végén a Minneren. Mi a MinnerInstant? A Minner főoldalán találod, ahová rövid posztokat, statisztikákat, tippeket és érdekességeket teszek fel. Ezt akkor érdemes olvasni, mikor csak 5 perced van, és szeretnéd elütni az időt. Akár Minner belső hírfolyamnak is hívhatjuk.

Miért hoztam létre? Rengeteg olyan rövid tartalom, téma van, aminek egy cikket szentelni nem biztos, hogy jó ötlet, így azokat a MinnerInstantba fogom tenni. Illetve természetesen az, hogy többet látogassátok a főoldalt, mert így felfigyeltek a többi érdekes, hosszabb cikkre.

A legfrissebb posztok:

Túl drága a termékem, szolgáltatásom? – ügyfélkezelés trollsággal fűszerezve

Pár hete láttam egy reagálást, kommentet egy reklámnál, ahol egy szolgáltatás magas ára zavarta a leendő vevőt. A cég válasza lényegében az volt, hogyha a vevő ki tudja hozni olcsóbban, akkor felveszik munkatársnak, sőt pénzügyesnek. Zseniális! 

MinnerInstant

Miért vannak földszinten a női ruhaboltok? 

A válasz egyszerű! Azért mert ruha piac fő célközönsége a nők, a ruhák közel 2/3-át ők vásárolják. Értelemszerűen a földszinthez kell közel lenniük. Így ha 2 emeleten helyezkedik el egy ruhaüzlet, akkor a földszint (vagy alsó) a női és a felső a férfi.

Hasonló érdekességek és posztok a Minner Instantban! Menüből is eléred!

 

MinnerInstant

9 marketing trükk, amikor az ételek valójában…

MinnerInstant

Képezd magad decemberben a fotelből

Szerezd be most a kiszemelt videós kurzusokat. Marketing / Személyes márkaépítés / Kapcsolatépítés / Facebook / WordPress / Videóképzés / Gerillamarketing / Vállalkozás indítás / Chatbot készítés / Amazon FBA – nézd meg a továbbiakat az oldalon! Kattints ide!

MinnerInstant

Nézd meg a többit a Minner főoldalán >>>  www.minner.hu/#minnerinstant

Óriási karácsonyi akció a MinnerAkadémián!
40-50% kedvezmény a tőzsde oktatásra, szabadúszó képzésre, videósmarketing oktatásra és a személyes márkaépítés tudásanyagra! Lepd meg magad karácsonyra! Kattints ide!