Egy újdonság indult el 2018. február végén a Minneren. Mi a MinnerInstant? A Minner főoldalán találod, ahová rövid posztokat, statisztikákat, tippeket és érdekességeket teszek fel. Ezt akkor érdemes olvasni, mikor csak 5 perced van, és szeretnéd elütni az időt. Akár Minner belső hírfolyamnak is hívhatjuk.

Miért hoztam létre? Rengeteg olyan rövid tartalom, téma van, aminek egy cikket szentelni nem biztos, hogy jó ötlet, így azokat a MinnerInstantba fogom tenni. Illetve természetesen az, hogy többet látogassátok a főoldalt, mert így felfigyeltek a többi érdekes, hosszabb cikkre.

A legfrissebb posztok:

Tudtad, hogy a Time is WordPress-t használ? Tehát a weboldala nem saját fejlesztésű, hanem a WP-re épül. Ha egy ilyen nagy oldalnak jó, akkor neked is! Ezen az oldalon le tudod csekkolni, hogy egy oldal WP-t használ-e, vagy sem. https://www.isitwp.com/
Például a Minner is az, de például a 007.com is az (James Bond oldala), Mercedes-Benz főoldala is. A fent belinkelt oldalon beírod és kiírja még azt is, hogy milyen sablont használ, vagy például milyen pluginokat (bővítményeket).  Kapcsolódó cikk a kép alatt!

Ezt olvasd el: Néhány kattintással saját közösségi oldalad lehet, vagy akár saját Airbnb szállásközvetítő oldalad, vagy Jófogásod…

MinnerInstant

Éló – Így bomlik le egy műanyag szatyor (8 hét alatt lebomló szatyorról  van szó) via Qubit
Nézd meg élőben itt. Érdekes kísérletbe kezdtek. Nemrég indult.

MinnerInstant

Fitness vagy fitnessz?
A google eldöntötte. Persze a nemzetközi szó miatt több találat van a fitness szóra, mert külföldön is sokan használják. De láthatóan a Google egyből azt is ajánlja, hogy fitness. Tipp: Érdemes megnézni melyik szót használják többször., melyik szóra mennyi találatot ad a google. Például, ha keresőoptimalizálsz ez hasznos lehet. Cikkek a témában a képek alatt.

Cikkek:

MinnerInstant

Nézd meg a többit a Minner főoldalán >>>  www.minner.hu/#minnerinstant

Iratkozz fel a Minner hírlevélre! Feliratkozás! Minden hétfőn 5 üzleti, gazdasági hír összefoglalóját kapod meg emailben (nem csak a Minner a forrás, hanem Index, HVG, G7/24...). Kattints ide a feliratkozáshoz!