Van 5 perced? Akkor a MinnerInstant tetszeni fog! Üzlet, érdekességek, statisztikák pár percben

Van 5 perced? Akkor a MinnerInstant tetszeni fog! Üzlet, érdekességek, statisztikák pár percben

Egy újdonság indult el 2018. február végén a Minneren. Mi a MinnerInstant? A Minner főoldalán találod, ahová rövid posztokat, statisztikákat, tippeket és érdekességeket teszek fel. Ezt akkor érdemes olvasni, mikor csak 5 perced van, és szeretnéd elütni az időt. Akár Minner belső hírfolyamnak is hívhatjuk.

Miért hoztam létre? Rengeteg olyan rövid tartalom, téma van, aminek egy cikket szentelni nem biztos, hogy jó ötlet, így azokat a MinnerInstantba fogom tenni. Illetve természetesen az, hogy többet látogassátok a főoldalt, mert így felfigyeltek a többi érdekes, hosszabb cikkre.

A legfrissebb posztok:

Befektetőkereső show – Poszt#3: A cél az, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó befektetést tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás. Április 7-én a rendezvényen bemutatkoznak az ötletgazdák, startupok, vállalkozások, májusban felkerül a Youtubera a műsor, majd ezután kezdődik a meló. További befektetők elé visszük a projekteket. Kövesd te is az eseményt! 

MinnerInstant

Ez egy igazi motivációs ábra. De mit is jelent ez? Azt, hogy ha nap mint nap teszel valamit, ha csak egy kicsit is, akkor közelebb kerülsz a célodhoz. Erről is lesz majd cikk a Minneren, hogy tudod ezt még jobban értelmezni és használni.

Fotó: www.damnearlydays.com

MinnerInstant

Olvasd el a poszt szövegét 🙂 Lehet ábrát is kellett volna hozzá rajzolnom.

MinnerInstant

Befektetőkereső show – Poszt#2: Egy memóriajátékkal indul a befektetőkereső shown, egy csapat. Már nem ez az első, hogy applikációt készítettek. Például történelem tanulóssal már a piacon vannak. Most a WordMemory nevű applikációt indították el béta verzióban. Ha android mobilod van, akkor töltsd le a WordMemory nevű játékot! Érdemes, mert lesz rajta majd Minner játék is. Egyébként már üzleti modellben is új dolgot sikerült a Minnernek kidolgoznia a felkészítő (találkozó) alatt.

MinnerInstant

Nézd meg a többit a Minner főoldalán >>>  www.minner.hu/#minnerinstant