Hányszor hallottuk már, hogy a magyar gógyi egyedülálló a világon. Feltalálók sora bizonyítja ezt az állítást, a golyóstoll (Bíró László József) feltalálásától a Rubik-kockáig (Rubik Ernő). Egyre többen vágnak bele vállalkozás indításába, sőt már több, jól prosperáló cég is működik itthon. A legtöbbnél a növekedést részben a tőke gátolja, részben pedig az ún. okos tőke hiánya. Most a tőkére fókuszálunk. Van minimum 5-10 milliód, hogy befektess egy induló vagy már működő vállalkozásba? Szuper!

Ötletgazdák, reménységek, már működő bizniszek, amiket kár lenne kihagyni

A Minner.hu idén tavasszal meghirdetett egy befektetőkereső eseményt. Több százan jelentkeztek, hogy a Befektetőkereső show-n fellépjenek, de csak 24 főnek tudtunk helyet biztosítani. Közben rengeteg jó ötlettel, vállalkozással találkoztunk, így láttuk, hogy nem egy olyan van, ahová érdemes lenne pénzt tenni. Most szervezzük a második Befektetőkereső show-t, ami ősszel lesz. Közben rengeteg projektet, új és már működő vállalkozást megismerünk, sőt közben mentorálás is történik, és a projekteket A-től Z-ig kivesézzük, illetve fejlesztjük. A tavaszi Befektetőkereső show-n nem egy ötlet volt, ahol teljesen átalakítottuk az üzleti modellt. Célunk, hogy nem csak kockázati tőkéseknek és portfóliókezelő cégeknek, hanem magánszemélyeknek is lehetőséget adjunk arra, hogy befektessenek projektekbe. Jó lehetőségek vannak. Nem csak startupokra vonatkozik, hanem bármilyen vállalkozás is szóba jöhet, tehát akár egy új foodtruck elindítására is kereshetnek befektetőt az ötletgazdák.

Jelentkezz befektetőként!

A célunk az, hogy egy-egy projektbe/vállalkozásba akár több befektető is elhelyezzen tőkét, így porlasztjuk a kockázatodat. Minden projekthez kapsz összefoglalót, indoklást, hogy miért jó a cég, milyen potenciál van benne, mire érdemes figyelni és milyen üzleti lehetőségek vannak még benne, és segítünk a tárgyalásokban.

  • Már most is tudunk mutatni projekteket, például az első Befektetőkereső show résztvevőit (4 videóban láthatod a projekteket a Youtubeon,video lent).
  • Ősszel pedig további ötletgazda dömping lesz a meghirdetett esemény miatt.
  • A Minner Vállalkozói képzésében résztvevők közül, aki jelzi, hogy befektetőre lenne szüksége, szintén összekapcsolásra kerülhet veled is!
  • Jelentkezz! Felhívunk, beszélgetünk, építjük a befektetői adatbázist és átbeszéljük a számodra is érdekes projekteket!

A tavaszi (első) Befektetőkereső show videóban

(Fontos! Ötletgazdaként ne itt jelentkezz, arra hamarosan elindítjuk a regisztrációt egy másik kiírásban!)

Jelentkezz befektetőként itt!

Fotó: Manuel Schmalstieg

Kérj telefonos visszahívást! Beszélj a Minnerrel!
Kérdezz üzletről, vállalkozásról, marketingről, vagy valamelyik cikkel, Minnerakadémia oktatással kapcsolatban! A Minner fog felhívni! Kattints ide és kérd a visszahívást!