A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy kiemelkedően magas számban értékesítettek PlayStation®4 (PS4™) konzolokat és PS4 játékokat az ünnepek alatt.

  • A karácsonyi időszakban több mint 5,9 millió PS4 konzolt adtak el.
  • Összeségében több mint 73,6 millió PS4 konzolt értékesítettek világszerte 2017. december 31-ig.
  • Több mint 55,9 millió PS4 játékot adtak el kiskereskedelmi üzletekben, illetve töltöttek le a
  • PlayStation®Store-ból az ünnepek alatt. Így összesen 645 millió példányt értékesítettek 2017. december 31-ig.

„A rajongóink folyamatos támogatásának köszönhetően idén is kiemelkedő eladási adatokat sikerült elérnünk az ünnepek alatt” – mondta John Kodera, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója. „A PlayStation Network továbbra is látványosan növekszik, a PlayStation Plus tagok száma meghaladja a 31,5 milliót, a PS Store-on pedig az eddigi legtöbb vásárlás zajlott 2017 decemberében. Szeretném megköszönni a közösségünknek és a partnereinknek, hogy segítettek egy újabb mérföldkő elérésében. Ígérjük, hogy továbbra is ilyen elkötelezettséggel dolgozunk, szeretnénk újabb fantasztikus élményeket nyújtani felhasználóinknak, többek között új exkluzív játékokkal és változatos hálózati szolgáltatásokkal.” A PS4 jelenleg 127 országban és régióban érhető el.

Mit jelent ez számunkra? #üzlet #ötlet #piac

Egyrészt az eladásokban felfedezhető növekvő tendencia még mindig fennáll, sőt, az előfizetéses modellek (PS4 Plus) odaláncolják a felhasználókat, vevőket is. A Youtube és a Twitch is hozzájárul a konzolok és játékok népszerűségéhez, mivel rengetegen néznek gamer témájú “videócsatornákat”, videósokat. Utóbbi is jó piac, de ideje újragondolni az játéktermeket és a fiatalok szórakoztatását is. Ötletek a következő bekezdésben!

Vállalkozási ötletek, melyekkel erre a piacra léphetsz:

Forrás: Sony Interactive Entertainment

 

Óriási karácsonyi akció a MinnerAkadémián!
40-50% kedvezmény a tőzsde oktatásra, szabadúszó képzésre, videósmarketing oktatásra és a személyes márkaépítés tudásanyagra! Lepd meg magad karácsonyra! Kattints ide!