A landing oldalak egyik titka, amit a marketingesed még nem mondott el, pedig rengeteget kereshetsz vele

Dátum

Megosztás

…és még időt is spórolsz, nem keveset. Oké! Bevallom a cím kicsit klikkvadász lett, de emiatt kattintottál most ide, de kedvezzünk kicsit a Google-nak is, a címe ez is lehetett volna: A landing oldalad segítséget nyújt, tippet ad még a Facebook és a többi közösségi oldal kampányodban is. A landing oldal másik neve promóciós oldal. Pár hónapja írtam egy cikket, amiben lenyűgözött az, hogyha 10 landing oldalad van, akkor már 55%-kal több lead érkezik, azzal szemben, ha 1-6 érkező oldalt használnál. Már ez az információ aranyat ért számomra, de van itt még valamit, amit tudnod kell és lehet, hogy nem gondoltál rá. (előbbi cikk linkje a tartalom végén).

Mi van a landing oldaladon?

(Ez a cikk nem arról szól, hogy milyen a hatékony landing oldal.) Szóval a landing oldaladon szerepel:

 • Vevőről szól. Főleg ezzel érdemes indítani, hogy mi a problémája, igénye, aminek a kielégítésére szolgál a termék, vagy szolgáltatás, amit éppen promózol.
 • termékek/szolgáltatások jellemzői, bemutatása
 • előnyök
 • kifogáskezelés
 • valamilyen probléma leírása, amire megoldást nyújt
 • vásárlás menete
 • vásárlói vélemények
 • egyéb információk (a cégről, rólad,…)
 • továbbá lehetnek tematikus promóciós oldalaid, amik csak egy-egy kampányhoz kapcsolódnak, vagy egy-egy termékcsoporthoz, vagy egy téma köré

Ezek váltakoznak, más-más szövegezéssel attól függ, hogy ki a célcsoport, nekik mik a kifogásaik vagy problémáik.

A landing oldalak titka – tipp

Ha már kész a landing oldalad, akkor ideje azt reklámozni. De mi legyen a reklámon? A válasz egyszerű, és ez a titok, amit sokan nem használnak. Az, hogy azonnal legalább 30 különböző hirdetési szöveget és témát tudsz beállítani a hirdetésekbe a landing oldalad szövegezése alapján. Tehát elég egyszer kitalálnod, ötletelned, hogy mi legyen a landing oldalaidon és azt használd fel a marketingedben. Ezek jelenjenek meg a FB posztokban, Google hirdetésekben. Imádom az ilyen dolgokat, amikor ennyire időhatékonyan lehet dolgozni! Főleg a marketing időigényes lehet a sok tartalom elkészítésében. Igaz? Én is és az ügyfeleim, tanítványaim ezt alkalmazzuk és a kampányaink is sokkal több profitot hoznak.

Rövid példa:

A Minner üzleti kapcsolatépítés oktatás landing oldalának első blokkjában ez szerepel:

Kinek szól ez a kurzus?

Hallottad már azt, hogy a kapcsolati tőkéjének köszönheti a sikereit?
Máig érvényes az, hogy az erős kapcsolati hálónak, tőkének köszönhetően még nagyobb sikereket érhetünk el, vagy az is hozzájárul a sikereinkhez. 

 • Szeretnél bátrabban kommunikálni találkozókon, üzleti eseményeken?
 • Üzleti reggelire, ebédre, vacsorára mész és szeretnél sikeresen részt venni rajta? 
 • Tudni szeretnéd, hogy mivel tudod elérni, hogy azt mondják rólad:  „Igen, ő jó beszélgetőtárs, többször is szeretnék vele találkozni!”
 • Szeretnél úgy ajánlásokat kérni, hogy az ne legyen tolakodó?

Ezek a fenti pontokban lévő szövegek mind-mind szerepeltek (néha átírva, röviden) egy-egy hirdetésben. Más-más szöveg, felhívás győzi meg az egyes érdeklődőket. Ne várd el, hogy legörget a landing oldalad aljáig! Menj elébe és használd a szövegeket a hirdetésekben! Nem is beszélve arról, hogy ezek még a SEO-ban (keresőoptimalizálás) is sokat segítenek, ha szerepelnek az oldaladon.

Landing oldalakra fel! Indíts már ma ezek alapján reklámokat! 

Kapcsolódó cikkek:

Tanulj tőlem!

Gyere és helyezd új szintre a Facebook marketingedet. Középhaladóknak szánt tanfolyamomban megtanítalak az apró trükkökre, hogy te is növelni tudd a bevételeidet, márkát is építs, sőt a céged növekedjen is. Kattints ide! Gyakorlati példák, amiben nem azt mutatom meg, hogy húzz fel egy újabb Minnert, hanem olyan tippeket kapsz, amit te is meg tudsz csinálni a saját cégednél. A kapcsolódó marketing képzéseket is nézd meg!

Fotó: creativemarket.com

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!