KezdőlapGazdaság és üzletBefektetőkereső show by Minner S1E1

Befektetőkereső show by Minner S1E1

-

Ebben a több részes sorozatban láthatod, hogy a 2018-as április 7-i Befektetőkereső show résztvevői, startupperei, ötletgazdái milyen ötleteket mutattak be befektetők, a zsűri előtt, és ők erre mit reagáltak, hogyan véleményezték és döntöttek -e befektetői tárgyalások megkezdéséről, vagy elzárkóztak tőle. A videót a cikk végén találod, érdemes ezeket az információkat is elolvasnod, mielőtt megnézed.

A színpadon az ötletgazdáknak 3-3 percük volt, hogy meggyőzzék a befektetőket, hogy miért érdemes az ő projektjükbe befektetni (ezt hívják pitchnek), ezután a zsűri 3-3 percig kérdésekkel bombázta a résztvevőket. A kérdések végén pedig az ötletgazdáknak jelezték, hogy szeretnék-e velük megkezdeni a befektetői tárgyalásokat. A cél, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó tőkét tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás.

A zsűriben helyet foglalt:

Tipp a videóhoz: Figyeld a befektetők, szakértők kérdéseit és reagálását az ötletekre, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle. 

Bemutatkozó csapatok/ötletgazdák (linkelve a weboldaluk):

  • SlideParrot – dr.Németh Zoltán, Szűcs László , a prezentáció segéd alkalmazás – 1:14 (innentől szerepelnek a videóban)
  • Voila Pictures – Orbán Gergely , az Universal Pictures Ubere – 9:57
  • Fireg.hu – Fekete Attila , a tűzvédelmi szoftver karbantartóknak – 22:17
  • BudapestPhone – Karácsony Gábor, a turisták mobilja – 37:28
  • wooww – Steve Kollar, diszkont applikáció – 46:52
  • MamutPlan – Gárdonyi Szilárd, felhő alapú járattervezési szoftver – 58:53

Kövesd a Minner Youtube csatornáját, hogy értesülj a későbbi részekről is! Az első epizód:

A Befektetőkereső show első évadának videói: 

Támogatók:

          

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek