Minner workshopok, események

Üzleti problémákat oldunk meg a gyakorlatban

A csoportos workshopon a Minner szakmai vezetésével, négy másik vállalkozóval egymást segítve és inspirálva oldhatod meg a bizniszed problémáit.

Szakmai elakadás

Nem találod az utat a vállalkozásod fejlesztéséhez és a problémáid megoldásához, nem tudod mi hiányzik ahhoz, hogy átüss egy plafont?

Friss nézőpontok

Te magad is kiégtél kicsit a mindennapos tűzoltásban, hiányzik az ötletelés, a flow érzése, és hogy igazán lelkesnek érezd magad?

Támogató közeg

A barátaid nem vállalkozók, a környezeted nem érti, min mész keresztül? Szeretnél olyanokkal kapcsolódni, akik hozzád hasonló helyzetben vannak, látni hogy más is szenved azzal amivel te - és hogy van rá megoldás?

Oldjuk meg együtt a tematikus Minner workshopok egyikén!

Gyere el egy félnapos szakmai workshopra a Minnerhez, ahol nemcsak szakértői segítséggel oldjuk meg a problémádat, de 4 másik vállalkozóval egymást is segítitek és motiváljátok. A workshopon egy kötetlen, de vezetett beszélgetés során oldjuk meg a kihívásaitokat. A többi résztvevő segít új nézőpontból látni a problémád, hogy végül ne csak kulcsrakész megoldásokkal, de a következő pár hónapra elég motivációval és lendülettel térj haza.

Szia! Mándó Milán vagyok, a Minner.hu alapítója.

Már több, mint 700 vállalkozó járt nálam személyes üzleti tanácsadáson, és bár mindig igyekszem mindenkinek átfogó segítséget nyújtani, azt vettem észre, hogy néha nem erre van szükségetek. A workshopokat, amiket én és a csapatom vezetünk, úgy terveztük meg, hogy egy konkrét problémára nyújtsanak megoldást. A szakmai kérdéseken túl az segít a legtöbbet, hogy egymás között vagytok, szinte egy mastermind csoport jön össze az alkalmakon. Legalább egyszer neked is ki kell próbálnod!

közelgő időpontok:

Minner Előny tagok 4000 forint kedvezménnyel vehetnek részt a workshopjainkon! Megéri előfizetőként csatlakozni! Miután aktív előfizető vagy és bejelentkeztél már kedvezményes árakat látsz. Előfizetés itt, bejelentkezés itt. 

  • Válaszd ki az eseményt!
  • Kattints a jegyvásárlás gombra a részletekért!
  • Foglald le a helyed (kis létszámú esemény)!

B2B sales stratégia workshop - 06.07. Budapest

4 óra alatt közösen megalkotjuk az ügyfélszerzési stratégiádat!

B2B piacon mozogsz? Vállalkozóknak, cégeknek adsz el, vagy viszonteladó partnereket hajtasz fel? 4 másik vállalkozóval ötletelve a saját igényeidre szabott értékesítési- és kommunikációs stratégiát találunk ki, hogy a következő fél-egy évben ne kelljen azon töprengened, hogyan szerezz ügyfeleket!
18000Ft