Kevés pénzből marketing? Így szerezz vevőket pénztárcakímélő módon

Csinálod a marketinget, de úgy érzed valahogy nem hoz elég eredményt? Az érzésed egyébként később se fog változni, hiszen mindig a Szent Grált keressük, amikor csak úgy ömlene a pénz. Na, de térjünk vissza a földre és nézzük meg azokat a lehetőségeket, amiket ha betartasz kisebb marketing költséggel is eredményeket tudsz elérni, vagy ugyanannyival még több konverziót. Továbbá nem a levegőbe megy el a hirdetési büdzséd.

Figyelem! Itt most nem azonnal kell mindent megcsinálni. Persze az lenne a legjobb, de ne kapkodj, vagy ne ijesszen el, hogy akkor most óriási dolgokat kell változtatnod. Alkalmazz ezekből egy-egy tippet időnként, és félév alatt óriásit fog nőni a marketing hatékonyságod, forgalmad!

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek