Milyen a Minnernél dolgozni? Szívesen csatlakoznál? Karrier digitális, üzleti területen

Dátum

Megosztás

Szia! Mándó Milán vagyok a Minnert.hu -tól. 10 éve indítottam el ezt az online magazint. Célunk segíteni a vállalkozóknak, ezt tesszük cikkek, képzések, workshopok, események formájában, sőt már több tízezres közösségünk van. Elmúlt években a csapat kapcsolati hálója is szépen bővült, amit igencsak ki tudunk aknázni (Lásd Cápák között tartalmak, multi szponzorok…). Itt a helyed, ha igazán tudsz lelkesedni valamiért, ha alkotni szeretnél, új dolgokat kipróbálni itt biztosan nem fogjunk vissza, sőt már most belekezdhetnél. Irodában találkozunk (vagy online, van HO -is). Van 10 alapelvünk, amiből úgy is a tizediket fogod szeretni. Ez pedig: Élvezzük a munkát! Erre odafigyelünk, megállunk, ha kell. Nem belehalni akarunk a munkában. Lehet, az a titkunk? Ha nem is jelentkezel, vagy valamiért nem kerülsz a csapatba, próbáld ki milyen Minner olvasónak lenni!

Most merre tovább? Érdekel milyen a Minnernél dolgozni?

  1. lépés: Nézd meg az alábbi videót:
  2. lépés: A videó alatt nézd meg aktuális állásajánlatot. Ha tetszik jelentkezz. Ha nem találsz aktutális állás, de még is úgy érzed neked itt a helyed, akkor is jelentkezz. Lepj meg minket!
  3. Küldünk visszajelzést, és reméljük találkozunk az interjún!
  4. Ne csüggedj, ha nem vettünk fel. Ha tehetném 9 millió magyart alkalmaznánk de nem lehet, és persze te jó ég mennyi gondot raknánk a nyakunkba.

Sok sikert!
Milán
Minner alapítója

Tartalomkészítő állásajánlat (cikkírás, tartalomkészítés)

Feladatok:

– Milánnal fogsz ötletelni a következő hónap tartalmairól
– Témákat, piaci trendeket, izgalmas cégeket, esettanulmányokat javasolni feldolgozásra
– Tartalomkészítés (pl. anyaggyűjtés, interjú készítés, cikk írás, grafikák szerkesztése Canvában) workshop-szerűen és önállóan
– Részvétel YouTube videók, letölthető útmutatók, e-bookok előkészítésében, tartalom kutatásban, tartalom megvitatásában (!!!)
– Közös brainstorming, ötletelés a termék fejlesztésén (ez ilyen velejárója a Minnernek, agyalunk, téged is fejleszt).

Ne aggódj, ha a fentiek közül valamelyik kihívást jelentene neked. Ezeken általában közösen dolgozunk, segítünk, lesz idő betanulni. Továbbá, a feladatkörök rugalmasak és idővel alakulnak a márka fejlődése és a te készségeid alapján (egyikünk sem azt csinálja, amivel kezdte!).

Elvárások:

– A legfontosabb, hogy lelkes legyél, hozzanak lázba a Minner tartalmai és témái!
– Érdeklődj a gazdasági témák, üzleti trendek, e-kereskedelem, marketing iránt (pl. Olvasod a Minnert és 1-2 külföldi szakmai magazint)
– Nem kell, hogy tapasztalt szövegíró, újságíró, tartalomkészítő legyél, de szükséges a jó kommunikáció és az íráskészség, hogy jól fogalmazz, érthetően át tudj adni komplex gondolatokat
– Nem kell konkrét szoftverhez (pl WordPress, Canva, Mailerlite…) értened, de fontos hogy legyen egy digitális affinitásod, nyitott legyél és könnyen tanulj új programokat
– Angol nyelvtudás, hogy külföldi forrásokat, pl angol nyelvű kutatásokat fel tudj dolgozni

Így telnek majd a napok:

8:30-kor kezdjük a napot az irodában. Egy kávé/tea fölött megbeszéljük, mik az aznapi/heti feladataid, hogy állnak a héten megjelenő tartalmak. Workshopolunk amin szükséges, vagy külön önállóan dolgozol azon, ami az aktuális dolgod. Például anyagot gyűjtesz egy cikkhez, kutatásokat olvasol, felkeresel egy szakértőt hogy adjon szakértő kommentet a cikkedbe – nem fogunk mikromenedzselni. Ebéd után megbeszéljük a felmerülő kérdéseid, ha van, vagy készítünk pár közösségi média posztot, közösen hirdetés címsorokat gyúrunk, pihenésképp olvasol egy-két külföldi szakmai cikket, vagy a korábbi tartalmak analitikája alapján fejlesztési lehetőségeket fogalmazunk meg – de lehet, hogy ezt már a Starbucksban tesszük. Persze, a fentieket felborítja, ha épp az egész csapattal valamilyen gerillamarketing kampányon dolgozunk. Nincs két egyforma nap! Apropó! 16:00-kor letesszük a lantot, nincs túlóra, nem ismerjük!

Extra munkarend, 6 hetente csak 14:30-ig dolgozunk és napközben is inkább kreatív munkán van a hangsúly, átnézzük a projekteket (megköpködjük őket), kicsit vállon is veregetjük magunkat.

Ez egy kreatív „média ügynökség” és üzleti tanácsadó iroda egyben. Persze van monoton része is a munkának, de ha kiakaszt az, hogy valóban változatos a munka, akkor nem fogod jól érezni magad és mi sem.

A technikai részletek:

– Főállásban (8 óra) keresünk csapattagot, de ha más elképzelésed van, azért nyugodtan jelentkezz, a megfelelő ember kedvéért alkalmazkodunk.
– A munkavégzés budapesti irodánkban történik, home office lehetőséggel
– Bérezés: kezdő fizetés teljes munkaidőben bruttó 455 000 Ft, amit rendszeresen újratárgyalunk. Ez a próbaidőszak bére, ami ha beválsz azonnal rövidülhet 3 hónapról 2 hónapra és már emelt bérrel mész tovább. – Ha úgy érzed tárgyalni akarsz a bérről megteheted, győzz meg minket!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!