Közösségi média poszt ötletek. Egy évre előre tervezve!

Tudd le több mint egy évre a közösségi média posztjaidat úgy, hogy még ismertséget is hoznak!

Tudjuk, hogy te is szenvedsz azzal, hogy az eléréseid a mélyben vannak. A Facebook igencsak lecsavarta az ingyenes eléréseket. Na, de valaki mégis az emberek elé kerül!

Talán már tervezted másik közösségi média aktívabb használatát, például Instagramot ha addig ott nem voltál jelen, vagy több Facebook, Instagram történetet (sztorit) kitenni. De az idő pénz, mi magunk is tudjuk, hogy mennyi időt el tud venni egy-egy poszt legyártása – főleg, ha aztán fikarcnyi elérést se kapunk a befektetett munkáért cserébe! Jól meg kell gondolni mit teszünk ki.

Ezt szeretnénk most megoldani ezzel a posztötlet gyűjteménnyel. Nem fognak a sablonok bekorlátozni, mert dolgoztunk azon, hogy saját magadra tudd szabni, a vállalkozásodra.

Nem, nem mindenféle külföldi példával dobálózunk. A poszt ötletek közben magyar példákat hozunk, hogy még inkább megjöjjön a kedved a tartalmak készítésére. 

Tudom, mire gondolsz! Neked kreatív ötletek kellenek, és közben persze reklámozni tudd a saját termékedet. Sales múltam nem hagyta, hogy utóbbi kimaradjon az anyagból. Minden egyes oldalnál jött az ellenőrző kérdés: ugye reklámozni tudjuk közben a terméket, szolgáltatást? Jön az eladás? 

Mintha felvennéd a Minnert közösségi média munkatársnak

Ha már csak engem nézünk (Milán), akkor több mint 9 éves közösségi média múltam van, és mondhatni a vállalkozásomat a social media tevékenységemnek is köszönhetem. De a csapattagok közül Donát igazi Youtube császár az általa üzemeltetett Youtube csatornával és több százezer követővel. Eszter a Minner mellett saját podcast csatornát is üzemeltet. Az ügyfeleinkkel való közös munkáról nem is beszélve.

A duguláselhárítótól kezdve, ismert hamburgerláncon át, egészen csomagolóanyag-gyártóig rengeteg közösségi média oldalon dolgoztunk már közösen, láttunk már sok mindent. Sikert és kudarcokat egyaránt. 

Mikor készítettük az anyagot, akkor nem csak a tapasztalatunkat tettük bele, hanem kritikus gondolkodásunkat is. Nem egyszer vesztünk össze adott poszt ötleteken, vitattuk meg, hogy ez biztos jó-e így, hogyan tudjátok legjobban felhasználni… 

Egy olyan posztötlet gyűjteményt álmodtunk meg, amely

 • segít neked is, hogy igazán ügyfélbarát kommunikációd legyen. 
 • segíthet abban, hogy könnyebben kiszervezd a marketinget. Csak bejelölöd mit készítsen el a külsős marketingesed, akinek kiszervezed, te magad is tudod mi kell hozzá, hogy az a poszt sikerüljön. A munka is gördülékeny lesz. 
 • mi nem lájkokat akarunk gyűjteni! Mi vásárlókat akarunk szerezni! Mindig ezt tartottuk szemünk előtt, mikor az ötleteket írtuk. A lájk csak „extraprofit”.

Mikor elkészítettük az anyagot jöttünk rá, hogy most aztán magunknak is előre dolgoztunk. Konkrétan megjött a kedvünk a posztoláshoz, sőt még több Instagram és Facebook sztori használatához. Mi magunk is frissítettük gondolatainkat, stratégiánkat a közösségi média csatornáinkat illetően. 

A Minner Előny előfizetők INGYEN hozzájuthatnak a közösségi média poszt ötletekhez

 • A Minner Előny előfizetés a Minner prémium tartalom előfizetése. Ezekhez az üzleti tartalmakhoz csak a tagjaink férnek hozzá.
 • Több letölthető útmutatót, is adunk ajándékba az előfizetés mellé. Itt a közösségi média poszt ötleteket kapod:
  • 50+ poszt ötlet, Facebookra, Instagramra, sőt még TikTokra is.
  • Sales típusú posztok is – eladni akarunk, nem csak szórakoztatni az embereket!
  • Videómagyarázat, sőt további ötletek az ötletekhez, útmutató a megvalósításhoz
 • További az említett zárt cikkekhez is hozzáférsz, továbbá a többi hasonló letölthető üzleti útmutatóhoz, guide-hoz is. Ez a Minner Előny! Előnybe hozunk! Előfizetés itt: https://minner.hu/elofizetes

Rövid videó, hogy miről szól a a közösségi média poszt ötletek gyűjtemény

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek