A szakember, aki megváltoztatja az életedet. És ezt egészen biztosan látod is. Ki ő?

  MinnerX - vendég poszt

  A szakember, aki megváltoztatja az életedet. És ezt egészen biztosan látod is. Ki ő?

  Cikk szerzője: Szabó Krisztina, a Tailor Design megalkotója és lakberendezője

  A rövid válasz: A lakberendező.
  Ezt mutatom meg neked most úgy, ahogy eddig talán még senki.

  „A lakberendező olyan luxus, amit én nem engedhetek meg magamnak.” Hibás gondolkodás! Engedd meg, hogy felvázoljam, miért.

  Ha már eldöntöttük, hogy felújítunk, valószínűsíthető, hogy van erre néhány milliónk. A lakberendezési díjat egyfajta befektetésként jó meghatározni. Oké, van egy kis hátszele a dolognak: lakberendezőként írom ezt a cikket, de pont ezért tudom, hogy mekkora segítség lehet ez számodra.

  Sokaknak teljesen idegen és terhes a tervezgetéssel, burkolatok, bútorok, kiegészítők összeválogatásával foglalkozni. Vannak, akik ugyan érdeklődnek iránta, mégsem tanultak koncentráltan több évet a témában. Napi 8-10 óra munka mellett kinek van erre ideje és energiája? Aki bevállalja – minden tiszteletem – bár veszélyes döntésnek tartom sok veszekedéssel és kimerüléssel végkimenetelként. És valójában el is odázzuk legtöbbször felújítást. Pedig! Egy jó és szép környezetben sokkal kiegyensúlyozottabb az ember.

  Azért lettem lakberendező, mert imádok tervezni, összehangolni. Ez az, ami akár egész nap le tudja kötni a figyelmemet és minden energiámat erre tudom koncentrálni. Én a legnagyobb örömmel fektetem ebbe minden időmet. A szaktudással pedig nem csak időt takarítok meg neked, de pénzt is. Máris írom, hogyan.

  Kezdjük azzal, hogy 2 db rossz minőségű kanapé árából már elsőre lehetett volna venni egy szép és tartós darabot, megkímélve ezzel magunkat a sok bosszankodástól (és időpazarlástól). Persze ehhez tudni kell, hogy milyen értékeket kell figyelni, honnan érdemes vásárolni. Ugyanez a helyzet a burkolatok kiválasztásánál, csak itt nagyobb volumenről beszélünk. Ha megvesszük az ugyan jól kinéző, de gyanúsan olcsó laminált padlót, ne csodálkozzunk, ha 1 év múlva használhatatlanra kopik és karcolódik, így cserélhetjük ki az egészet.

  A termékismerettel folytatnám. Szakemberként gyártókkal szoros együttműködésben állok, tisztában vagyok a kínálatukkal, megbízhatóságukkal, az újdonságokkal, azzal, hogy mire kell figyelni.

  Egy jó lakberendező így az idegszálaidat is kíméli. Élménnyé tudja tenni a folyamatot és a végeredményt.

  Szakmai dolgokkal tisztában van. Mit szabad és mit nem. Mi lesz praktikus és ergonomikus.

  Másokról ugyan nem tudok nyilatkozni, de én egy előre átgondolt folyamaton viszem végig az ügyfeleimet, melynek lényege a személyre szabottság, hogy a számára legmegfelelőbb otthont tudjuk kialakítani. Nem gondolom, hogy túloznék azzal a kijelentéssel, hogy az otthonunk az egyik legfontosabb hely a világon. Jól kell hogy érezzük magunkat benne, biztonságot kell sugároznia. Egyre többen otthonról dolgoznak.

  Vezessük végig:

  -ha inspiráló az otthoni környezeted, jobban tudsz teljesíteni a munkában (beszélhetünk otthoni munkahelyről, vagy kikapcsoló otthonról, ahol fel tudunk töltődni a további munkáinkhoz).
  -ha jobban tudsz teljesíteni a munkában, több bevételre tehetsz szert.
  -ha több bevételed van, minden szebb, jobb és nyugodtabb lesz az életedben.

  Menjünk még tovább: ha vállalkozó vagy, a magasabb bevétel által alkalmazottat is felvehetsz, aki leveszi a terheket a válladról, és ezáltal Te több időt tölthetsz a családoddal. Javul a házasságod és a baráti kapcsolataid is. És mindezt azért, mert megengedted magadnak azt a „luxust”, hogy lakberendezővel dolgozz.

  Teljes mértékben elkötelezett vagyok a szakmám iránt.
  Ha úgy gondolod, tudok Neked segíteni, keress bátran😊

  Szabó Krisztina

  a Tailor Design megalkotója és lakberendezője
  Kövess Facebookon! Több látványtervet is láthatsz a közösségi média csatornámon!


  Mi ez a MinnerX? Én is beküldenék ilyen posztot!

  Legfrissebb MinnerX posztokhoz

  MinnerX

  Cikk szerzője: Szabó László, X-Presso

  Mostantól mi is hozzájárulhatunk, hogy a leterhelt egészségügyi dolgozók országszerte megkapják a nekik kijáró kávéadagot – köszönhetően a #kaveztasdadokitkezdeményezésnek.

  Egyik reggel magam alatt voltam, és azon gondolkodtam, hogy valamilyen formában szeretnék segíteni a rászorulóknak. Épp ekkor kerestek fel a Debreceni Ultra Szurkolók, hogy szeretnének a kórházi dolgozóknak kávét venni. Innen már egyenes út vezetett az ötlet kidolgozásához.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Markó Tamás, Énhatékony

  Régen minden IS szép volt

  Amikor még nem öreg 29 éves voltam, akkor bizony hajtott még a fiatalos lendület. Emlékszem, hogy egyetem mellett simán ment az, hogy egyszerre voltam egy kutatási csoport vezetője, 2 gyakornoki munkát vállaltam és még volt időm élni is emellett. Ma már azért már nem teljesen így van. Lehet itt arcoskodni, meg menősködni saját magam előtt, hogy mennyi minden plusz munkát be tudok vállalni, de bizony hamar kipurcanok, a szervezetem pedig gyorsan büntet. Az utóbbi néhány évben azt figyeltem meg magamon, hogyha a fejem tetejére is állok, bizony hosszú távon, napi szinten nem tudok egy bizonyos óraszámnál jelentősen többet munkával foglalkozni. Ez nálam napi nettó 5.5 óra (mi a csuda az a nettó idő? Minden perc, amit ténylegesen munkavégzéssel töltöttem, pihi, kaja, Facebook, chit-chat nincs benne). Mi történik, ha ezt tartósan átlépem? Hiába a pluszmunka, a többi napon már nincs energiám a tervezett sem megcsinálni. Elfáradok, nincs utána már kedvem a magánéleti, szabadidős dolgokkal foglalkozni, ami pedig önmagában egy negatív spirált eredményez azzal ugyebár, hogy felborul a work-life balance.

  Oké, de hogy jött 5,5-ös érték, honnan tudom ezt én ilyen pontosan?

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Érdi Róbert: Visual Up – Kreatív Ügynökség

  2020 januárjában alkottam meg a Visual Up gondolatát és alapjait annak reményében, hogy már idén nyáron elkezdhetem bevezetni a saját brandemet és megmérni a piacon milyen irányba fog elindulni teljes gőzzel 2021 kezdetén. Két egyetemi társammal, barátommal indultunk el közös szakmai eredményeinket és tapasztalatainkat összetéve egy cél érdekébe, hogy elindítsunk egy olyan vizuális edukációt a magyar piacon, amely megszünteti a szürke, érdektelen és stock-ok uralta piaci kommunikációt.

  Nem telt el három hónap sem amikor a koronavírus egy erős éket vert a tervezési folyamatban.

  Feltettük egymásnak a kérdést; ennyi lenne, a vírus mindent és mindenkit ellehetetlenít? Tudtuk, hogy itt nem lehet vége és megállni sem szabad, így egy új piaci szemléleten és a szolgáltatásaink megreformálásán kezdtünk dolgozni.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Dobóné Somogyi Eszter, Esztiteka.blog.hu

  Megcsináltam! Sőt ez az esettanulmány bizonyítja, hogy a Facebook is segít ebben! A legnépszerűbb tartalmamra több százezer látogatót hozott. Először ismerd meg az ívet, hogy jutottam el addig, hogy egy szülőknek szóló blog ilyen óriási olvasottságot érjen el.

  Dobóné Somogyi Eszter vagyok, az Esztiteka.blog.hu négy évvel ezelőtt indult felület. Az elején egy egyszerű én blog volt, ami a személyes hangvétele miatt hamar népszerűvé vált az olvasók körében, és az Index2 is lehozta a cikkek közel 80%-át. Ezután jelentkeztem a Minner blogger képzésére, mert kíváncsi voltam, mit lehet kihozni valójában egy blogból. A tanultakat igyekeztem hasznosítani, és Milánnak egy mondata nagyon megragadott:

  Ne arról írj, amiről szívesen írnál, hanem arról, amiről olvasni akarnak.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Dr. Francsics Ilona – A te pénzügyi képviselőd

  Milyen esetben lehetséges, hogy díjmentes balesetbiztosításhoz juss? A jelenlegi helyzetben a cégeknek felelőssége van abban, hogy jövőképet, támogatást nyújtsanak, ha ehhez megvannak az eszközeik. A biztosítók alapvetően rendelkeznek ezekkel az eszközökkel a profiljukból adódóan.

  És így érkeztünk el a fenti kérdés megválaszolásához, hogy milyen esetben lehetséges, hogy díjmentes balesetbiztosításhoz juss, mely egy biztos pont lehet Számodra és családodnak a jelenlegi helyzetben.

  Akkor lássuk a részleteket, röviden!

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Nagy Márton, MDelta Electronics Hardware Design

  Mivel az első írásommal elég komoly érdeklődést keltettem (NYÁK gyártás, prototípusgyártás, specifikációk 1. rész) és egyben némi bizonytalanságot fedeztem fel a tevékenységi körünkre vonatkozóan – szorri, az én hibám, annyi minden van bennem, hogy néha nehéz felállítani a helyes sorrendet…de valahogyan el kell kezdeni, így jobbnak látom nem a 2. résszel, hanem némi profil leírással folytatni.

  Tehát, mik is azok a megoldandó problémák ill. projektek amivel az MDelta – Electronics – ot megkeresik az ügyfelek ?

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Duchai Márta, Értékeléstuning

  Számos általános kommunikációs és marketing anyag kering a neten és a közösségi médiában, amelyek próbálnak a jelenlegi helyzetre reagálni. A turizmus szektor egyedisége és mély érintettsége speciális gondolatokat igényel, hiszen itt várhatóak a legkomolyabb változtatások nagy átrendeződésekkel és ezzel együtt még fontos lehetőségekkel is. A mostani időszakot kommunikáció szempontjából egy pre-opening időszakkal állíthatjuk párhuzamba – annak minden bizonytalanságával, izgatottságával és szépségével, valamint milliónyi teendőjével. Hogy hogyan kommunikáljunk és mit tegyünk, hogy a “nyitás” zökkenőmentes lehessen és ne az utolsó helyek egyikéről induljunk majd a nagy versenyben, erre hivatott vállalkozni ez a cikk.    

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Markó Tamás, Énhatékony

  Vállalkozóként, vezetőként megesik velünk, hogy sokszor azt sem tudjuk hol áll a fejünk. 

  • Be kéne fizetni az iparűzési adót? Hűha, mikor is kell azt? Hogy is csináltam tavaly? 
  • Kiment már az új bloggcik? Basszus, ezt elfelejtettem beütemezni, na mindegy, majd holnap… Persze, ha szembe jut (nem fog).  Na mindegy, most megyek tüzet oltani. 
  • De jó lenne, ha lenne már végre egy virtuális asszisztensem. Na mindegy, most megyek tüzet oltani. 
  • Amúgy jövő hétre már meg kéne lennie a marketingtervnek. Na mindegy, most megyek tüzet oltani. 

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  A cikk szerzője: Bánki Tamás, Musico Hungary

  Izgalmas időszak jön: a 40. üzleti ötlet megvalósítása nevű cikk végén írtam, hogy még jelentkezni fogok, hogy hogyan haladunk. Ennek most jött el az ideje. Az előző cikkben szó volt róla, hogy tartunk egy megnyitó ünnepséget, ahol közösen ünnepeljük meg a vállalkozásom, a Musico indulását. Itt kapott zöld jelzést a webáruházunk is, ahol a felhasználók jogilag rendezett zenékből és hanganyagokból tudnak válogatni. Legyen az vállalkozó, youtuber, zenész, énekes, szinte mindnek szüksége van olyan zenékre/hangokra, amik jogilag rendben vannak. A jelenleg elérhető ingyenes zenéket egyre többen használják, így elveszik a lehetőséget az igazi egyedi megjelenéstől. Nálunk ennek az ellenkezőjével találkozhatnak a felhasználóink, hiszen szerződött zeneszerzőink és partnereink segítségével az egyedi igények kielégítésén dolgozunk, hogy minél inkább ki lehessen tűnni a reklámzajban.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!