Elfoglalt vállalkozó vagy? Levesszük a válladról a karácsonyi ajándékvásárlás problémáját.

  MinnerX - vendég poszt

  Elfoglalt vállalkozó vagy? Levesszük a válladról a karácsonyi ajándékvásárlás problémáját.

  Cikk szerzője: Antal Ildikó, Athé ékszergyertyák

  A Karácsonyi ajándékvásárlás nálunk és a környezetünkben lévő cégeknél úgy szokott kinézni, hogy november elején elkezd motoszkálni a fejünkben a gondolat, hogy közeleg a Karácsony, de idén időben elkezdünk a témával foglalkozni, nem az utolsó pillanatra hagyjuk és mi fogjuk a legjobb ajándékokat adni. Közben ezerrel nyomjuk a saját karácsonyi kampányainkat, óriás pörgés van és egyre égetőbb a probléma, hogy valaki találja már ki, hogy mit fogunk venni a kiemelt partnereinknek és munkatársainknak, akik ráadásul nők! Aztán szembesülünk a problémával, hogy a nőknek nem is olyan könnyű olyan ajándékot venni, ami nem sablonos és tényleg örülni is fognak neki. A nagy rákészülés után pedig azt vesszük észre, hogy a Karácsony előtti héten vagyunk és nem hogy ajándék nincsen, de még ötlet sem. Online megrendelni már necces, mert nem biztos, hogy megérkezik Karácsony előtt, ezért utolsó pillanatban beszaladunk egy plázába, de ami ott vár attól inkább kiszaladnánk. Idén viszont már most tudjuk, mit fogunk adni a hölgyeknek!

  Amikor mi ajándékot keresünk, ezeknek a tulajdonságnak szeretnénk ha megfelelne:

  • tényleg örüljön neki az ajándékozott
  • ne legyen sablonos
  • igényes legyen
  • emlékezetes legyen – emlékezzen később is ránk az illető
  • ár – érték arány megfelelő legyen

  Nem tűnnek eget rengető kívánságoknak, mi mégsem találtunk ezeknek az igényeknek megfelelő ajándékot egyik évben sem. Feladtuk a keresést, helyette megalkottuk azt, ami megfelel az elvárásainknak.

  Két egyszerű gondolat mellett haladtunk:

  Mitől csillan fel általában a nők szeme? Igen, a gyémántoktól, kristályoktól, ékszerektől!

  És mi az, amit minden nő lakásában találsz? Illatgyertyát! A nők imádják a kellemes illatokat.

  Na de a sablonosságot ezzel még egyáltalán nem oldottuk meg, ugye? Ezért tettünk bele egy kis csavart: ötvöztük ezt a két dolgot és egybegyúrtuk egy termékbe, hogy megszülessen a tökéletes ajándék nőknek.

  Egy ajándék, aminek kétszer örülni fog avagy a felnőtt Kinder tojás!

  Amellett, hogy egy igényes terméket alkossunk, szerettünk volna élmény is szerezni vele. Szeretnénk visszaadni azt a gyerekkori érzést, amikor izgatottan vártuk, hogy mi bukkan elő egy ajándékból. Az Athé ékszergyertyák olyan illatgyertyák, amikből szép lassan kerülnek elő a gyönyörű Swarovski kristállyal készült, ezüst ékszerek, ahogyan ég le a gyertya. Óriási meglepetés! Így nem csak akkor örül neki az ajándékozott, amikor megkapta a gyertyát, hanem akkor is, amikor később kicsomagolja az ékszert. Erről tuti, hogy meg fog jegyezni téged, mert ilyen ajándékkal még biztosan nem találkozott!

  A termék külső megjelenése is fontos volt nekünk, hogy már ránézésre is látszódjon, hogy egy különleges dologról van szó. Nagy méretűek, igényes dizájnnal, így már magukban is szép díszei a lakásnak. A belekerülő ékszerek terén is fontos volt a magas minőség, ezért választottuk a világhírű Swarovski kristályaiból készült ékszereket.

  A sok részletre odafigyelés együtt eredményezi azt, hogy az ékszergyertyáink megfelelnek a fenti felsorolásban szereplő elvárásoknak.

  Céges ajándékot keresel?

  Lépj túl a logózott kacatokon és a csokin! A terméknek mi vagyunk a gyártói és forgalmazói is egyben, így bármilyen egyéni kívánságot meg tudunk valósítani a gyertyáinkon, legyen szó szín változtatásról, logóról, céges arculatról. Keress minket bátran!

  Szeretnénk valamit mi is visszaadni a Minner közösségnek.  Használd a MINNER kuponkódot az oldalunkon 10% kedvezményért!

  Mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre! Ha látsz velünk kapcsolódási pontot, ugyanaz a célközönségünk, a termékeink jól kiegészítik egymást vagy lennél viszonteladónk, írj egy emailt: athe@athesense.hu vagy írj rám, a Minner csoportban megtalálsz! 🙂

  Fotó: Ron Dauphin / Unsplash

  Mi ez a MinnerX? Én is beküldenék ilyen posztot!

  Legfrissebb MinnerX posztokhoz

  MinnerX
  Working with laptop on the floor

  Szerző: Márkodi Szilvia virtuális asszisztens

  Minden vállalkozó – főleg az első néhány évben – küzd az idővel. Pedig az idő mindannyiunk egyik legfontosabb tőkéje.  Szeretne fejlődni, növelni bevételét, miközben mindent egyedül csinál a vállalkozásában, és nincs ideje önmagára, a családjára. Miért? Ő a mindenhez értő, mindent tudó Business(wo)man. Nem engedheti meg magának, hogy alkalmazottat vegyen fel, és egyedül küzd, főleg, ha környezete még nem is hisz benne. Pedig van megoldás… a napjainkban divatos jelzővel illetett VA, vagyis virtuális asszisztens.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Szerző: Tóth Farkas Gáspár WUP Coffee

  Sokan találkozhattatok már velünk a Minneren és Minneres rendezvényen is és most szeretnék nektek beszámolni róla, hogy kicsit több mint 4 hónap után hova jutottunk el. Prémium kávémárkámmal új kávéélményt nyújtok magánszemélyeknek és vendéglátóhelyek vendégeinek. (kávézók, éttermek).

  A nyár amúgy sem egy könnyű időszak egy vállalkozás életében, főleg ha azt akkor indítják el, szóval az első néhány hónap nagyon nehezen telt. Nem tudtam időpontot egyeztetni senkivel, ha sikerült, akkor is gyakran olyannal találkoztam, aki nem döntéshozó volt, mert az éppen nyaralt.

  Úgy éreztem, hogy nem jutok egyről a kettőre.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Szerző: Jobbágy András, a weboldal készítéssel foglalkozó Honlapszaki.hu tulajdonosa, bloggere.

  Az internet telis-tele vállalkozói weboldalakkal, ám kevés köztük az olyan, ami valódi sikert hoz a tulajdonosának. Az ok általában a tudatos tervezés, és néhány alapvető kérdés végiggondolásának a hiányában rejlik.

  Első lépés: az alapkérdések megválaszolása

  A legtöbben, amikor felmerül egy saját honlap igénye, a külcsín, a weboldal kinézete felől ragadják meg a kérdést. Tudják ezt jól a honlap készítéssel foglalkozó vállalkozások is, nincs is hiány a látványos grafikai tervekből. A baj akkor kezdődik, amikor utólag kiderül, hogy a csodálatos designnal felvértezett honlap egy kanyi vasat sem hoz a tulajdonosnak. Ilyenkor sokan továbblépnek egy másik szakemberhez, aki jó esetben feltesz majd néhány egyszerű kérdést:

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Csiki Anita, prémium baba ruhák, Zapi márka

  Milán üzleti tanácsadásán még tavasszal vettem részt. Előzetesen emailben vázoltam fel számára vállalkozásom részleteit, és azokat a kérdéseket, amelyeket foglalkoztattak. Mondanom sem kell, feladtam neki a leckét, hiszen gyermekruhával kapcsolatos kérdéseket eddig nem nagyon kapott!

  Sokat mosolyogtunk, amikor előhúztam a „csillámpónis” kelméket a táskámból. A márkámban ettől függetlenül is bíztam, hiszen tudtam, hogy a prémium kategóriás egyedi ruházatra szükség van a piacon.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Martincsek Zsolt, online marketing freelancer, keresőoptimalizálás a fő területe – SEO szakértő.

  Az elmúlt időszakban pár Google Cégem fiókot optimalizáltam és weboldalakat helyi keresőoptimalizáltam is.

  Vannak mindig visszatérő hiányosságok, beállítási hibák a Google Cégem fiókokban.

  Ezeket most összegyűjtöttem neked, tekintsd egy checklist-nek ezt, menj végig a pontokon és közben nyisd meg a Google Cégem profilodat:

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Szerző: Kocsis Ferenc Árpád, Biztosító Magazin

  Ma épp 2 éve – 2017 október 1-én indítottam útjára a Biztosító Magazin-t! Ezúton is köszönöm, hogy azóta sokan követitek az oldalt.

  A tegnapi nap folyamán olyan sokan néztétek meg a cikkeket, hogy a napi oldalmegtekintések száma most először meghaladta a tízezret!!

  Nagyon köszönöm ezt nektek, hiszen ez a legszebb ajándék a Biztosító Magazin szülinapján!!

  PS: Az ötleteket, valamint az induláskori és az azóta nyújtott “Business Support” segítséget pedig köszönöm Mándó Milán-nak, a Minner alapítójának. Szinten köszönet illeti Modesto Tamást, aki pedig inspirációival, meglátásaival nyújt folyamatosan támogatást.

  Üdv,
  Kocsis Ferenc

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Felhívás szerzője: Valkai József, éppen újabb vállalkozásán dolgozik

  Egy speciális AirBnB-s ötlet megvalósításához keresek olyan leendő vállalkozót, cégtársat, partnert, aki segít a gyakorlati megvalósításban, az ötletelésben, egy vállalkozás felépítésében és még örömét is leli benne. : ) Nem tőkéstársat keresek, hanem olyan embert, aki a vállalkozás megvalósításában lesz partner. A projekt célja megteremteni egy piacteret bérlő és bérbeadó számára, ahol könnyedén, azonnal és egyszerűen lehessen rövidtávú iroda, tárgyaló, stb foglalásokat eszközölni egész Magyarország területén. Fővárosban élek, lelkes, 41 éves leendő vállalkozó vagyok….mondhatni “alkalmazottból vállalkozó”! Informatikával foglalkoztam mindig is, informatikai megoldásokat kínálok ügyfeleimnek széles körben. Az alkalmazotti lét közben külföldön is dolgoztam már.

  Ezzel a vállalkozási ötlettel a Minner is foglalkozott már: A tárgyaló bérlés Airbnb-je. Rád vár, hogy megvalósítsd!

  Ha cég vagy és szeretnél majd külső tárgyalót bérelni a jövőben, akkor ide kattints, ez egy felmérés, amiben segíted a munkámat.

  Cégtársam lennél ebben a vállalkozásban? Akkor töltsd ki ezt az űrlapot!

  (Fontos! Magánszemélyként kérlek erre, nem adom át harmadik félnek az információkat – Valkai József )

  Fotó: Envato License

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Martincsek Zsolt, online marketing freelancer, keresőoptimalizálás a fő területe – SEO szakértő.

  Frissítés! (A Google algoritmus változásának hatása)

  Egy Sistrix cikk szerint, amely weboldalak organikus forgalmának változásait vizsgálta a múlt keddi (2019. 09. 24.) Google alap-algoritmus frissítés után, a hír-, és az egészségügyi témájú oldalaknál láthatóak nagyobb mértékben növekedés és csökkenés.

  Ezért megnéztem a hazai legnagyobb organikus forgalmat fogadó weboldalakat ezeken a területeken. Az organikus forgalom becsléséhez a Semrush online SEO szoftvert használtam.

  Az ábrákon a piros vonal jelöli szeptember 25.-t, ezen a napon magyar idő szerint este indul el az algoritmus és másnaptól láthatóak a változások.

  Egészségügy:

  Tavaly volt egy nagyobb algoritmus frissítés (Medic Update) az egészségügyi szektornál és azóta is erre eléggé kihatnak az alap-algoritmus frissítések (az idén márciusi is kihatott).

  hazipatika.com

  Itt organikus forgalom emelkedése történt:

  webbeteg.hu

  Itt nagy változás nem történt, de inkább kisebb mértékű forgalomcsökkenés vehető ki a grafikonból:

  egeszsegkalauz.hu

  A 3 egészségügyi oldal közül talán itt történt a legnagyobb arányú növekedés:

  Híroldalak:

  Itt pár nagyobb forgalmú híroldalt néztem meg a Semrush szoftverrel. A piros vonalak itt is szeptember 25-t jelölik, a következő napon (26-án) láthatóak a változások.

  index.hu

  Egy kisebb mértékű növekedés látható az organikus forgalomban:

  24.hu

  Itt is kisebb növekedés, de stabilabb és inkább emelkedik az organikus forgalom az index.hu-hoz képest:

  blikk.hu

  Az előző vizsgált híroldalakhoz képest itt már egy jobban kivehető organikus forgalomnövekedés figyelhető meg:

  hvg.hu

  A vizsgált híroldalak közül a hvg.hu-nál látható a legnagyobb arányú organikus forgalomnövekedés:

  A Minner.hu -n 10%-os organikus növekedés mérhető.

  A Google Twitteren bejelentette kedden (2019.09.24.), hogy az újabb alap-algoritmus frissítést hamarosan elindítja. Ezt pár órával később, magyar idő szerint este 8 órakor meg is tette:

  A Google egész évben algoritmus frissítéseket végez el, legtöbb esetben csak később közli ezeket. Az elemző programokban lehet látni hirtelen organikus forgalom csökkenést vagy növekedést, és érezni, hogy itt valami gyorsan változott, tehát a Google ügyködött megint….

  Ezeket a nagyobb ‘core update’, sok mindenre kiterjedő alap-algoritmus frissítéseket most már előre bejelenti a Google (most pár órával előtte tette meg). 

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Haláchy Nóra, MarketingFlow, marketing szakértő, kivitelező

  Ez a cikk lehet, hogy fog egy kis port kavarni, viszont szükség van a laikusok számára is kézzelfogható tényekre, hogy el tudják dönteni: mire fizetik a marketingügynökség díját, és vajon tényleg mindent megtesznek-e?

  A cikk olvasása után lehet, kirúgom a marketingügynökségem?

  Ha 2 hete dolgozol valakivel együtt, akkor rá nem vonatkoznak ezek, mert a rendszerépítés időt vesz igénybe. De ha hosszabb idő után még mindig az összes ponton megbukik a szolgáltatód, attól még lehet, hogy Te, mint megrendelő nem támogatod ezen célok elérésében őt. Ügyelj rá, hogy Neked ezeket a törekvések megtörténtét, véghezvitelét segítened kell azzal, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információt adsz. 

  Rajtad is múlik

  Remélem, nem akarsz havi 20.000 Ft-ért mindent (is). Nem csak a szolgáltatónak kell megfelelőnek lennie, de Neked is fel kell nőnöd ahhoz, hogy igényed legyen magas szintű szolgáltatásra.

  Ha megvan benned az igényesség, akkor biztosan fogsz megfelelő szolgáltatót találni, mert nagyon sok jó szakember van, aki az igényes ügyfelet keresi, hogy végre magas színvonalon szolgáltasson.

  Amennyiben PPC szolgáltatást veszel igénybe, az alábbiakat kell csekkolnod:

  1. Soha nem hangzott el a “konverzió” szó

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  Cikk szerzője: Antal Ildikó, Athé ékszergyertyák

  A Karácsonyi ajándékvásárlás nálunk és a környezetünkben lévő cégeknél úgy szokott kinézni, hogy november elején elkezd motoszkálni a fejünkben a gondolat, hogy közeleg a Karácsony, de idén időben elkezdünk a témával foglalkozni, nem az utolsó pillanatra hagyjuk és mi fogjuk a legjobb ajándékokat adni. Közben ezerrel nyomjuk a saját karácsonyi kampányainkat, óriás pörgés van és egyre égetőbb a probléma, hogy valaki találja már ki, hogy mit fogunk venni a kiemelt partnereinknek és munkatársainknak, akik ráadásul nők! Aztán szembesülünk a problémával, hogy a nőknek nem is olyan könnyű olyan ajándékot venni, ami nem sablonos és tényleg örülni is fognak neki. A nagy rákészülés után pedig azt vesszük észre, hogy a Karácsony előtti héten vagyunk és nem hogy ajándék nincsen, de még ötlet sem. Online megrendelni már necces, mert nem biztos, hogy megérkezik Karácsony előtt, ezért utolsó pillanatban beszaladunk egy plázába, de ami ott vár attól inkább kiszaladnánk. Idén viszont már most tudjuk, mit fogunk adni a hölgyeknek!

  Amikor mi ajándékot keresünk, ezeknek a tulajdonságnak szeretnénk ha megfelelne:

  • tényleg örüljön neki az ajándékozott
  • ne legyen sablonos
  • igényes legyen
  • emlékezetes legyen – emlékezzen később is ránk az illető
  • ár – érték arány megfelelő legyen

  Nem tűnnek eget rengető kívánságoknak, mi mégsem találtunk ezeknek az igényeknek megfelelő ajándékot egyik évben sem. Feladtuk a keresést, helyette megalkottuk azt, ami megfelel az elvárásainknak.

  Két egyszerű gondolat mellett haladtunk:

  Mitől csillan fel általában a nők szeme? Igen, a gyémántoktól, kristályoktól, ékszerektől!

  És mi az, amit minden nő lakásában találsz? Illatgyertyát! A nők imádják a kellemes illatokat.

  Na de a sablonosságot ezzel még egyáltalán nem oldottuk meg, ugye? Ezért tettünk bele egy kis csavart: ötvöztük ezt a két dolgot és egybegyúrtuk egy termékbe, hogy megszülessen a tökéletes ajándék nőknek.

  Egy ajándék, aminek kétszer örülni fog avagy a felnőtt Kinder tojás!

  Amellett, hogy egy igényes terméket alkossunk, szerettünk volna élmény is szerezni vele. Szeretnénk visszaadni azt a gyerekkori érzést, amikor izgatottan vártuk, hogy mi bukkan elő egy ajándékból. Az Athé ékszergyertyák olyan illatgyertyák, amikből szép lassan kerülnek elő a gyönyörű Swarovski kristállyal készült, ezüst ékszerek, ahogyan ég le a gyertya. Óriási meglepetés! Így nem csak akkor örül neki az ajándékozott, amikor megkapta a gyertyát, hanem akkor is, amikor később kicsomagolja az ékszert. Erről tuti, hogy meg fog jegyezni téged, mert ilyen ajándékkal még biztosan nem találkozott!

  A termék külső megjelenése is fontos volt nekünk, hogy már ránézésre is látszódjon, hogy egy különleges dologról van szó. Nagy méretűek, igényes dizájnnal, így már magukban is szép díszei a lakásnak. A belekerülő ékszerek terén is fontos volt a magas minőség, ezért választottuk a világhírű Swarovski kristályaiból készült ékszereket.

  A sok részletre odafigyelés együtt eredményezi azt, hogy az ékszergyertyáink megfelelnek a fenti felsorolásban szereplő elvárásoknak.

  Céges ajándékot keresel?

  Lépj túl a logózott kacatokon és a csokin! A terméknek mi vagyunk a gyártói és forgalmazói is egyben, így bármilyen egyéni kívánságot meg tudunk valósítani a gyertyáinkon, legyen szó szín változtatásról, logóról, céges arculatról. Keress minket bátran!

  Szeretnénk valamit mi is visszaadni a Minner közösségnek.  Használd a MINNER kuponkódot az oldalunkon 10% kedvezményért!

  Mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre! Ha látsz velünk kapcsolódási pontot, ugyanaz a célközönségünk, a termékeink jól kiegészítik egymást vagy lennél viszonteladónk, írj egy emailt: athe@athesense.hu vagy írj rám, a Minner csoportban megtalálsz! 🙂

  Fotó: Ron Dauphin / Unsplash

  Miskolc / Pécs / Debrecen / Szeged / Győr / Budapest - üzleti tanácsadás

  Találkozzunk a te városodban! A Minner a következő 2 hónapban a fenti városokban tart üzleti tanácsadói órákat! Használd ki! Részleteket!