Hogyan négyszereztem a bevételem rövid idő alatt?

  MinnerX - vendég poszt

  Hogyan négyszereztem a bevételem rövid idő alatt?

  Cikk szerzője: Csiki Anita, prémium baba ruhák, Zapi márka

  Milán üzleti tanácsadásán még tavasszal vettem részt. Előzetesen emailben vázoltam fel számára vállalkozásom részleteit, és azokat a kérdéseket, amelyeket foglalkoztattak. Mondanom sem kell, feladtam neki a leckét, hiszen gyermekruhával kapcsolatos kérdéseket eddig nem nagyon kapott!

  Sokat mosolyogtunk, amikor előhúztam a „csillámpónis” kelméket a táskámból. A márkámban ettől függetlenül is bíztam, hiszen tudtam, hogy a prémium kategóriás egyedi ruházatra szükség van a piacon.

  A Zapi márkát pár éve álmodtam meg: a vágyam és egyben a célom az volt mindvégig, hogy top kategóriás termékeket állíthassak elő a vásárlóimnak, mindezt elérhető áron.

  A márkát Milán tanácsadását követően 3 részre bontottam: Basic, Luxury, és Shine. Az első a készleten lévő termékeimet jelentette, amelyet bárki online meg tudott vásárolni. A második az egyedi tervezésű ruhákat, amelyet kizárólag a vásárló igényeinek megfelelően készítettem el, akár méretre is. A legutolsó pedig a személyes kedvencemmé vált: ez az én igazolásom, amellyel garantálni tudom, hogy az adott modell garantáltan nem készül el más számára. Egy igazolás, amely egyediségről biztosít, ráadásul az adott terméket értékállóvá teszi. Tehát volt egy termékfejlesztésünk és így az árazásba is bele tudtunk nyúlni, aminek köszönhetően kiszámíthatóbb a bevétel és természetesen a profit.

  Az üzletem úgy éreztem, hogy jó, ellenben nagyon stagnált. Milánnak jeleztem ezt a problémát, és nem tudtam eldönteni, hogy miként is nőhetnék nagyobbra? Rengeteg mindenen rágtuk át magunkat: időszakos kollekció tervezés, továbbá e köré egy teljes program. Olyan oldalakon való hirdetés, ahol az ember hirtelen nem is gondolná… Mindegyikbe belecsipegettem, és érezhető volt a változás, ám még mindig nem az a hatalmas bumm, amit kerestem.

  Tisztában vagyok azzal, hogy elvakultan nem szabad hinni egy vállalkozásban, de itt tudtam, hogy valami hiba még mindig van, és lehet ezt jobban csinálni. Ekkor már 2 budapesti belvárosi top kategóriás üzletben is megtalálható volt a termékem. Olyan helyeken, amelyekre sokan vágynak. Eszembe sem jutott, hogy mégis a lokalizációval van a probléma…

  Mígnem, az élet egy olyan lehetőséget sodort elém, amire azonnal IGENt mondtam!

  Mindkét csodaszép helyről kivittem a márkámat, és beköltöztettem a Fashion Streetre. Most ott tartok, hogy egyedüli designer vagyok, aki jelenleg baba/gyermektermékekkel egy olyan üzletben képviselteti magát, ahol kifejezetten keresik a márkát és a terméket. A vásárlóink akár pezsgővel a kezükben is nézegethetik a termékeimet, és olyan impulzív élményt tudok számukra biztosítani, ami már-már életérzésnek minősül.

  Az üzletváltás pedig egy hatalmas lehetőséget is hozott még az életembe: novemberben egy óriási divatbemutatón képviseltethetem magam, és prezentálhatom a ruháimat. Ezen az eseményen hazai celebek, influencerek, és a divat iránt érdeklődők lesznek jelen. A bemutatón egy óriási LED fal lesz végig a modelleim mögött, ahol a márkám, és akár a Te vállalkozásod is kint lehet…

  Szeretnél Te is Velem együtt gondolkozni? Közös kollekciót megálmodni, esetleg szponzorálni egy top kategóriás eseményen? Keress fel, és beszéljünk!

  Te még nem beszéltél Milánnal az üzleti terveidről? Ne várj, ne gondolkozz!

  Mi ez a MinnerX? Én is beküldenék ilyen posztot!

  Legfrissebb MinnerX posztokhoz

  MinnerX
  VR játékterem Győr

  A cikk szerzője: Kóbor Tamás, VR PLANET

  Egy jó ideje olvasom a Minnert. Nemcsak a cikkeket, hanem a vállalkozási ötleteket is. Az ötletek többszöri átolvasása után jött az ötlet, hogy nyissunk VR játéktermet Győrben (28. üzleti ötlet).

  Aztán sorjában jöttek a lépések: rengeteg információ gyűjtés, élőben kipróbálni (tapasztalat szerzés), meeting egy működő játékteremmel, informatikussal egyeztetni, aki végül üzlettársam lett. Ezek mind nagyon jó dolgok voltak és ennek is köszönhetjük, hogy nagyobb motivációval vágtunk bele. Ahogy szereztük be a különböző információkat, számoltunk, az egyre jobban hajtott minket előre. Csinálni kell!

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  A cikk szerzője: Bánki Tamás

  Remélem sokatoknak motivációt ad a vállalkozásom indulása! Tudjátok, ez még az az időszak, amikor minden olyan idegen, izgalmas. Érzed, hogy az álom megvalósul.

  Bánki Tamás vagyok, és 21 éve foglalkozom zenével. Kezdetben gitározni tanultam, majd a későbbiekben több hangszerrel is megismerkedtem és belekóstoltam a zeneszerzés világába is.  A zene iránti szenvedélyemet és tiszteletemet a zeneszerzésben tudom a leginkább kifejezni, és mindig is az volt az álmom, hogy a zeneiparban érvényesülni tudjak valamilyen formában. A jelenlegi gazdasági helyzet nem kecsegtetett túl sok jóval, mint feltörekvő zenész-előadó, viszont rengeteg aspektusa van ennek a műfajnak, így jött az ötlet, hogy olyan zenei anyagokat készítsek, amiket vállalatok, cégek tudnak felhasználni különböző marketing anyagaikhoz és reklámblokkjaikhoz. Az ötletnek az alapjait le is fektettem, és a kidolgozáskor láttam, hogy egyedül nem fogok tudni annyi anyagot gyártani, ami ki tudná szolgálni az igényeket. Ekkor Minneren szinte megtalált egy cikk, valahogy pont jókor (40. üzleti ötlet). Amiben nagyon jól volt feltárva az, hogy mekkora igény lehet egy zenei szignálokat értékesítő portálra. Ez újabb lendületet adott és sok inspirációt arra, hogy hogyan tudjak együtt dolgozni zeneszerzőkkel.

  Ez oly annyira jól sikerült, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt már két szerzővel dolgozom együtt, akikkel már megkezdtük a stúdiómunkálatokat, valamint a bemutatkozó oldalunk el is indult. Itt többek között létrehoztunk egy akadémiát, ahova a zenét hozzánk hasonló szenvedéllyel szerető oktatók és dalszerzők tudnak regisztrálni, ezzel is elősegítve a zenei igényeket kielégítését. Arra törekedtünk, hogy mindkét oldalon győztes helyzet alakuljon ki, így az értékesített zenei anyagok után minden szerző jutalékot kap. Webáruházunk február 15-én kap zöld jelzést, amit egy megnyitóünnepség keretein belül tárunk a publikum elé. A rendezvénynek egy kiváló helyszín, az Ínyenc Kert étterem és kávézó ad majd otthon. Ugye! Azok a Minner tartalmak! Gondolom te is így vagy vele, ebben a megnyitó buliban inspirált a síkölcsönző vállalkozás megnyitóünnepsége (arról szóló cikk).

  Viszont addig sem lustálkodunk, hiszen az oldalunk megismertetése már folyamatban van, és a Facebookon igyekszünk minél több embert elérni. A számok nem hazudnak, így az első posztok után 24 óra alatt közel 3000 elérést magasabb, mint 36%-os interakció – és átkattintási arányt értünk el. Ezeknek a kidolgozásában Milán (Minner) is sokat segített precizitásával és hozzáértésével, amikor is egy üzleti tanácsadás keretein belül beszéltük át, hogy milyen eszközök is lennének megfelelők.  A közösen kidolgozott terveket igyekszünk tartani és bízunk a hasonlóan pozitív előrehaladásban.

  Még jelentkezem, hogy haladunk! Addig is kövesd a Facebook oldalunkat!

  Fotó: Jacek Dylag / Unsplash

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Winter Ádám, TanfolyamOKJ.hu

  A munkaerőpiac folyamatos változása miatt nehéz előre megmondani, milyen szakmákra lesz leginkább kereslet a jövőben, de az általános munkaerő-piaci trendekből és a törvényi változásokból következtethetünk arra, mely szakmákra mutatkozik majd nagyobb igény 2020-ban.

  Minden ember életében eljöhet az a pillanat, amikor gyorsan kell pályát módosítania, azonban a legtöbbeknek munka és család mellett nincs lehetőségük évekig koptatni az iskolapadot. Az OKJ-s képzések azonban lehetőséget biztosítanak arra, hogy rövid idő – felnőttképzésben akár néhány hónap – alatt keresett szakmát szerezzünk.

  Az OKJ-s szakmai végzettséget jelenleg felnőttképző intézményekben is meg lehet szerezni, az iskolarendszerű képzéseknél rövidebb idő alatt.

  A felnőttképzések nem ingyenesek, nem jár a jelentkezőknek diákigazolvány, de a szervező iskolák számos más előnyt nyújtanak a tanulóknak. Például többféle ütemezésben indulnak tanfolyamok, hogy munka mellett is be tudjanak járni a tanulók. Mivel ezek piaci alapon működő iskolák, így jobb körülmények közt, modernebb eszközökön sajátíthatják el a diákok a választott szakmát.

  A TanfolyamOKJ.hu összegyűjtötte, milyen képzéseket érdemes választaniuk azoknak, akik rövid idő alatt megszerezhető, keresett szakmát szeretnének 2020-ban.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Rovó Viktor, warnedbros.com

  Több érzékszervre hat egyszerre, történetet mesél, érzelmeket generál, könnyen fogyasztható. Hát persze, hogy a marketingvideókról van szó, és te is biztosan végignéztél ma már néhányat.

  Nem csoda, hiszen mára az online marketingkampányok közel 90%-ában fordulnak elő videók, így ha reklámoznád a branded, enélkül nehéz dolgod lesz. Az internetfelhasználók több mint fele néz videókat minden nap, mindez a világ mobilinternet forgalmának csaknem háromnegyedét teszi ki.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Szerző: Dávid Ádám, a Hypestyle.hu webshop tulajdonosa és szabadúszó marketinges

  Sziasztok! Ádám vagyok, januártól időm nyílik Facebook és Instagram oldalak kezelését végezni.

  A story-m röviden:

  Van egy saját dropshipping webshopom, aminek a marketingjét én készítem. Egyetem mellett építettem fel. Most végeztem az egyetemen, felszabadult annyi időm, hogy másoknak is elvégezzem ezt, az olykor kényelmetlen és nehéz feladatot. Ha felmerült benned már, hogy: “Mit posztoljak?” akkor van értelme egyeztetnünk!

  Képzettségem, elvégzett tanfolyamok:

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Szabó Péter a Reklámanimáció.hu -tól.

  A Reklám Animációnál rengeteg kabala figurát tervezünk és mivel tombol a Black Friday-láz, úgy gondoltuk, hogy nincs is ennél jobb alkalom elemezni a különböző reklám animációs figurákat. Ha nem barlangban éltél, minden bizonnyal te is találkoztál már az Alza kabalájával, Alzakkal, aki “szerethető, fülbemászó hangjával”, sokak szívébe lopta be magát. Miért sikeres? Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen kabala forgalmat generáljon? Vajon megismételhető-e az Alza sikere? Ezeket szedtük össze a blogunkban.

  Ismerős ez a figura? Egészen biztosan megjegyezted már. Nem csak az Alza, hanem más márkák is előszeretettel használnak animációs figurákat. Nem meglepő, hogy Black Friday alatt is behozta a figurát. Ha nem működne, szerinted használnák? Erről írunk részletesebben a cikkünkben, olvasd el a Reklámanimáció blogjában!

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Komjáti Dávid – Komjit Security

  Ki ne hallott volna még olyan cégről, akit valamilyen hacker támadás ért, és emiatt nem működött a weboldala, vagy konkrét anyagi kár érte? Ezek mindennapos történések, de valahogy mégsem érzi magát veszélyben a legtöbb vállalkozó.

  “Velem ez nem történhet meg” – vagy mégis?

  A legnagyobb tévhit, hogy azt gondolják sokan: “Miért pont az én oldalamat törnék fel? Nincs is ott semmi fontos, értékes, így nem is kell erre figyelnem”. Érdemes lenne elfogadni, hogy olyan weboldalak is a célkeresztben lehetnek, akiknek csak azért törik fel az oldalát, mert megtehetik. A motiváció nem mindig a haszonszerzés, tehát hamis biztonságérzetet adhat, ha azt gondoljuk, velünk ez nem történhet meg.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Háromfai Balázs, semmiszemet.hu, hulladékmentes tisztítószerek

  Mikor Milánnal beszéltünk a podcast-ben a tisztítószerek bérgyártásáról már gondoltunk rá, hogy viszonteladókat is bevonunk de egyelőre még csak egy helyi kisvállalkozásként gondoltunk magunkra.

  Mikor elkezdtük a az említett “éles tesztet” a piaci igény felmérésére, láttuk, hogy mekkora a valódi igény a termékekre főként a környezetbarát megoldás miatt. Közben indirekt módon az is kiderült, hogy a termékeket az általunk alkotott hulladékmentes konstrukcióban a viszonteladói oldalról is sokan jó üzletnek látják.

  Az első 3 hétben végül 327.560 Ft értékben sikerült 8-9 havi tisztítószer csomagokat értékesíteni.

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  MinnerX

  Cikk szerzője: Antal Ildikó, Athé ékszergyertyák

  A Karácsonyi ajándékvásárlás nálunk és a környezetünkben lévő cégeknél úgy szokott kinézni, hogy november elején elkezd motoszkálni a fejünkben a gondolat, hogy közeleg a Karácsony, de idén időben elkezdünk a témával foglalkozni, nem az utolsó pillanatra hagyjuk és mi fogjuk a legjobb ajándékokat adni. Közben ezerrel nyomjuk a saját karácsonyi kampányainkat, óriás pörgés van és egyre égetőbb a probléma, hogy valaki találja már ki, hogy mit fogunk venni a kiemelt partnereinknek és munkatársainknak, akik ráadásul nők! Aztán szembesülünk a problémával, hogy a nőknek nem is olyan könnyű olyan ajándékot venni, ami nem sablonos és tényleg örülni is fognak neki. A nagy rákészülés után pedig azt vesszük észre, hogy a Karácsony előtti héten vagyunk és nem hogy ajándék nincsen, de még ötlet sem. Online megrendelni már necces, mert nem biztos, hogy megérkezik Karácsony előtt, ezért utolsó pillanatban beszaladunk egy plázába, de ami ott vár attól inkább kiszaladnánk. Idén viszont már most tudjuk, mit fogunk adni a hölgyeknek!

  Amikor mi ajándékot keresünk, ezeknek a tulajdonságnak szeretnénk ha megfelelne:

  Ő tesz azért, hogy sikeres legyen! Képzi magát. Tegyél te is így! Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Vágj bele most, utána pedig várunk ide a MinnerX-be! Kattints ide!

  Cikk szerzője: Csiki Anita, prémium baba ruhák, Zapi márka

  Milán üzleti tanácsadásán még tavasszal vettem részt. Előzetesen emailben vázoltam fel számára vállalkozásom részleteit, és azokat a kérdéseket, amelyeket foglalkoztattak. Mondanom sem kell, feladtam neki a leckét, hiszen gyermekruhával kapcsolatos kérdéseket eddig nem nagyon kapott!

  Sokat mosolyogtunk, amikor előhúztam a „csillámpónis” kelméket a táskámból. A márkámban ettől függetlenül is bíztam, hiszen tudtam, hogy a prémium kategóriás egyedi ruházatra szükség van a piacon.

  A Zapi márkát pár éve álmodtam meg: a vágyam és egyben a célom az volt mindvégig, hogy top kategóriás termékeket állíthassak elő a vásárlóimnak, mindezt elérhető áron.

  A márkát Milán tanácsadását követően 3 részre bontottam: Basic, Luxury, és Shine. Az első a készleten lévő termékeimet jelentette, amelyet bárki online meg tudott vásárolni. A második az egyedi tervezésű ruhákat, amelyet kizárólag a vásárló igényeinek megfelelően készítettem el, akár méretre is. A legutolsó pedig a személyes kedvencemmé vált: ez az én igazolásom, amellyel garantálni tudom, hogy az adott modell garantáltan nem készül el más számára. Egy igazolás, amely egyediségről biztosít, ráadásul az adott terméket értékállóvá teszi. Tehát volt egy termékfejlesztésünk és így az árazásba is bele tudtunk nyúlni, aminek köszönhetően kiszámíthatóbb a bevétel és természetesen a profit.

  Az üzletem úgy éreztem, hogy jó, ellenben nagyon stagnált. Milánnak jeleztem ezt a problémát, és nem tudtam eldönteni, hogy miként is nőhetnék nagyobbra? Rengeteg mindenen rágtuk át magunkat: időszakos kollekció tervezés, továbbá e köré egy teljes program. Olyan oldalakon való hirdetés, ahol az ember hirtelen nem is gondolná… Mindegyikbe belecsipegettem, és érezhető volt a változás, ám még mindig nem az a hatalmas bumm, amit kerestem.

  Tisztában vagyok azzal, hogy elvakultan nem szabad hinni egy vállalkozásban, de itt tudtam, hogy valami hiba még mindig van, és lehet ezt jobban csinálni. Ekkor már 2 budapesti belvárosi top kategóriás üzletben is megtalálható volt a termékem. Olyan helyeken, amelyekre sokan vágynak. Eszembe sem jutott, hogy mégis a lokalizációval van a probléma…

  Mígnem, az élet egy olyan lehetőséget sodort elém, amire azonnal IGENt mondtam!

  Mindkét csodaszép helyről kivittem a márkámat, és beköltöztettem a Fashion Streetre. Most ott tartok, hogy egyedüli designer vagyok, aki jelenleg baba/gyermektermékekkel egy olyan üzletben képviselteti magát, ahol kifejezetten keresik a márkát és a terméket. A vásárlóink akár pezsgővel a kezükben is nézegethetik a termékeimet, és olyan impulzív élményt tudok számukra biztosítani, ami már-már életérzésnek minősül.

  Az üzletváltás pedig egy hatalmas lehetőséget is hozott még az életembe: novemberben egy óriási divatbemutatón képviseltethetem magam, és prezentálhatom a ruháimat. Ezen az eseményen hazai celebek, influencerek, és a divat iránt érdeklődők lesznek jelen. A bemutatón egy óriási LED fal lesz végig a modelleim mögött, ahol a márkám, és akár a Te vállalkozásod is kint lehet…

  Szeretnél Te is Velem együtt gondolkozni? Közös kollekciót megálmodni, esetleg szponzorálni egy top kategóriás eseményen? Keress fel, és beszéljünk!

  Te még nem beszéltél Milánnal az üzleti terveidről? Ne várj, ne gondolkozz!

  Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!