Az Airbnb veszteséges

  MinnerInstant

  Az Airbnb veszteséges

  Az Airbnb piacból többet keresnek maguk a lakáskiadók, mint maga a cég. A 2007-ben alapított startupnak erősen meg kell küzdenie a profitért, és eddig nem igen áll nyerésre.

  2017-ben 2,6 milliárd dollár árbevétel mellett alig 93 millió dollár profitot tudtak felmutatni, sajnos 2018-as adataink nincsenek, de 2019-ben az első 3 hónapban 839 millió dollár bevétel mellett 306 millió dollár veszteséget könyveltek el. 2020-ban akarnak tőzsdére menni, de ahogy hasonló “társaik” Uber, Lyft sem tudnak profitot felmutatni, így a befektetők nem igen piszkálják őket. Láthatod, hiába egy jó ötlet, akkor lesz igazán értéke, ha pénzt is tudsz keresni! Forrás: Techcrunch – Fotó: Airbnb

  Kiemelt instant posztok:

  MinnerInstant

  Az új 2021-es KATA változás már alapból felborzolta a kedélyeket, és fájóbb lett mint sokan gondolták. Ha egy ügyféltől 3 millió forintot meghaladó összegű kifizetés történik a KATA-s részére,akkor már az az összeg is 40%-os büntető adót von maga után, és az a feletti rész is. Itt az egészben a legrosszabb, hogy ezt mind a megbízónak, az ügyfélnek kell bevallania és megfizetnie. Tehát 4 millió esetén adott évben az egész 4 milliós összegre vonatkozik a 40%-ék. A BKIK összefoglalóját, törvényszöveg értelmezését itt találod.

  További instant posztok