Ezt tudtad az emberekről?

  MinnerInstant

  Ezt tudtad az emberekről?

  Minden információ a képen

  És a hozzá kapcsolódó cikk: Most ez a legnagyobb probléma, ami okozza a vevők elmaradását, a gyengébb értékesítést

  Legfrissebb Minner Instant posztok:

  MinnerInstant

  2 és fél órát vagyunk a közösségi oldalak előtt

  Idén az internetezők globális átlagban naponta 2 óra 23 percet szántak különböző tevékenységekre a közösségi felületeken, ami mindössze egy perccel több a 2018-as átlagnál. Ez fejlődés, mert előtte évente 5-9 percet növekedett. Forrás: g7.hu 

  MinnerInstant

  Negatív hitel kamatot kér egy dán bank. Vagyis kevesebb pénzt kell visszafizetni, mint a hitel

  A Jyske Bank hirdette meg tíz éves futamidejű, negatív kamatozású jelzálogkölcsönét, velük párhuzamosan egy másik dán bank, a Nordea 20 évre fix nulla százalékos kamatozású hitelt kínál (Forrás: 444.hu). De hogyan tudja ezt adni? A bank is negatív kamattal kapja a hitelt, és ezt a “hozamot” osztja meg az ügyféllel. Hoppá!

  MinnerInstant

  Starbucks Miskolcon? Pár méterre a Villanyrendőrtől

  Pécs után Miskolcon nyit a Starbucks egy kávézót? Akár az is lehet, mert már jó jel, hogy a Tesco-ban van Starbucks ital.

  Tudod mikor mindenhol látod az értelmét és nem tudod eldönteni, hogy zseni ötlet ez a Starbucks tőzsde spekuláció, vagy már rég megőrültél.
  Miskolcon Starbucks? Éppen reggelre kerestem valami napindító italt, hogy a második napom reggele flottul induljon (tanácsadói órák), már a reggeli ráhangolódásnál. És puff, a hűtőben ott a Starbucks kávé kis papírpohárban. Persze 599 Ft a Cappuccino és a Latte is, míg a másik hasonló italok 200-300 Ft-ba kerülnek. Tudod a márkát meg kell fizetni. Amit itt látunk maga a disztribúció (termékforgalmazás). Azt mondom jól dolgoznak a cégemnél a munkatársak. Jó ötlet ez a disztribúció, mert pont más célból vettem így kávét.
   
  A Starbucks szakértői, piackutatói rengeteg időt töltenek ilyen helyzetek elemzésével, kutatásával. Nem csak kétszer meggondolják hová nyitnak kávézót (ritkán zárnak be), hanem ilyen disztribúciós megoldás előtt is hosszasan elemezték a piacot. Ki használja, mikor, mennyire befolyásolja a kávézókban az eladásokat….Egyébként így statisztikában látja is, hogy érdemes-e majd Miskolcon nyitnia Starbuckst.
  Szóval most a Tescoban láttam, pár hónapja pedig a Sparban külön Starbucks-os hűtőben voltak ezek az italok. Ez tovább erősít, hogy nem csak a kínai kávé spekulációban van potenciál a Starbucksban, hanem bizony olyan piacon is jelen van, amit elsőre észre sem vennél. Egyébként ma is ment 1,5%-ot a részvény, idén pedig már 50%-ot
  Gyere és tarts velünk a spekulációkban! Ideje csatlakoznod!

   

  MinnerInstant

  A Huawei új operációs rendszere mindent megváltoztathat

  A Huawei reagálva a korábbi USA bojkottra és szankciókra (amit feloldottak) már akkor jobban beizzította az új operációs rendszerét. És most kész lett. Nem is akármilyen! Richard Yu, a Huawei vezére Harmony OS néven mutatta be a cég által fejlesztett operációs rendszert. A szakember szerint a jelenlegi operációs rendszerekkel – Androiddal és iOS-szel – a legnagyobb probléma az, hogy túlságosan fragmentáltak. Az Apple és a Google is külön-külön OS-t készített például az okostelefonokra, táblagépekre, okosórákra és laptopokra, ugyanakkor szerinte ez nem lehet megoldás, hiszen mind ugyanarra az alapra épülnek, így nem működhetnek tökéletesen. Ráadásul egyre több eszköz készül, aminek különböző operációs rendszerek kellenének, így lényegében ez az irány nem tartható.  Forrás: HVG

  MinnerInstant

  Számlázz.hu nevében csalnak valakik, de miért kell nekik a fiókunk?

  Az adathalászok a belépési adatainkat akarják megszerezni (figyelmeztet a cég). Ezzel azt akarják elérni a csalók, amivel már a nagy cégek is szembesültek (cikk: A Facebookot és a Google-t is megkárosították már a számlacsalók.), vagyis ehhez hasonló szituációval: A bankszámla adatokat írják át az az első, amire tippelek. Ez még nekik a legkönnyebb, a fent belinkelt cikkben a cégek email beszélgetéseikbe kerültek bele és úgy állítottak ki számlát. A számlázz.hu fiókon keresztül még könnyebb dolguk lenne, kiállítani a számlákat és kiküldeni. Észre se vennéd. A fenti cikket érdemes elolvasnod!

  MinnerInstant

  Vámház körút 9. Már nem lesz a régi! Új üzlet nyílt Klapka boltja helyén

  Az “aranyember” üzlet megszűnt a vámház körúton, aminek a címét szinte mindenki kívülről tudta. Egy cukrászda, illetve bisztró szolgáltatást is nyújtó hely nyílt.

  Fotó: Kemenes Cukrászda

  MinnerInstant

  Barionnál van piactér fizetési megoldás! Wow!

  Piactér, vagy marketplace fizetési megoldást eddig nehéz volt beintegrálni a weboldalunkba. Tudod, olyan mint az Airbnb-nél, vagy a Bookingnál. A felhasználó fizet, és a pénz egy része meg a közvetítőhöz a másik a szálláshoz. Nos ezt a Barion is tudja már, megkönnyítve az ilyen vállalkozások működését, indulását.

  piactér, marketplace fizetési megoldás

  Minden információ a képen

  És a hozzá kapcsolódó cikk: Most ez a legnagyobb probléma, ami okozza a vevők elmaradását, a gyengébb értékesítést

  Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!