Van egy ötleted, amivel valós üzleti fájdalomra adnál megoldást? Vagy a haverokkal azon agyaltok, hogyan tudnátok egy menő és formabontó vállalkozást csinálni? Vagy úgy érzed, hogy minden felmerülő problémára, van egy jó megoldásod? Akkor ezt figyeld!

Kezdem a lényeggel! A startup verseny fődíja: Cégalapítás és 14. 000. 000,- Ft induló tőke a Hiventures és a BNL Start Partners jóvoltából!

A Start ME Up! egy kétnapos esemény

Gyere nézőként vagy résztvevőként

Helyszín és időpont: 2018 NOVEMBER 28 – 2018 NOVEMBER 29 – MISKOLCI EGYETEM C/2 ÉPÜLET BNL START INKUBÁTORHÁZ

Az első nap felkészítünk, hogyan is érdemes egy ötletnek nekifogni, megtervezni, összerakni…ja, és eladni akár vevőknek, akár befektetőknek. Mindebben vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk lesznek segítségedre. A nap végére a pitchelést is átvesszük. Vagyis, rengeteg olyan dologról fogsz hallani, ami segít abban, hogy a másnapi ötletversenyen helytállj hogyan add el az ötleted és hogyan vidd sikerre a majdani vállalkozásod.

Első nap tartunk egy elméleti felkészítést, ahol vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk tartanak majd előadásokat vállalatfejlesztés, befektetés és üzleti modellek témakörben. A Minner képviseletében Mándó Milán tart egy előadást.

A második nap egy ötletverseny, ahol csapatban, egy “üzleti kihívásra” kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgoznotok, egy szakmai mentor segítségével. A kidolgozott ötletet pedig a nap végén egy zsűri előtt kell pitchelnetek. Vagyis bemutatják az ötletüket. Az első három helyezett értékes ajándékokban részesül!

A versenyre jöhetsz saját ötlettel és a saját csapatoddal. Jöhetsz a saját ötleteddel egyedül, és mi segítünk egy ütős csapatot találni melléd. Jöhetsz ötlet nélkül, de csapattal, ez esetben kedvetekre válogathattok miskolci cégek által kiírt ‘üzleti kihívások’ közül, amiket már regisztrációkor közzé is fogunk tenni. És persze jöhetsz ötlet és csapat nélkül is. Ne félj, ezt is megoldjuk!

Kattints ide! Gyere el az eseményre! Akár nézőként, akár résztvevőként, ötletgazdaként!

Ötletre van szükséged? A Minner közel 200 üzleti ötletet találsz

Érdemes végig kattintanod, végigolvasnod a Minneren található vállalkozás ötleteket is, és valamelyiket bemutatni a versenyen. Kattints az alábbi linkre, ahol szinte tartalomjegyzékként megtalálod az ötleteket, vagy kattints a vállalkozás ötlet menüpontra itt az oldalon: Milyen vállalkozást indítsak? Vállalkozás ötletek tárháza ezen az oldalon

Fotó: Teemu Paananen / Unsplash