Tőzsde robotok. Hogyan működnek? Honnan tudsz robotot “szerezni”?

Dátum

Megosztás

Kinek van ideje napi 8-10 órán át a grafikonok előtt ülni? Főleg, ha van egy főállása az embernek. Pedig a tőzsde szinte egész nap mozog, devizáknál pedig igazán 0-24-es üzlet. Arról nem is beszélve, hogy mindig jól dönteni nehéz, és ott is kell lenni a lehetőségeknél. Nos erre egyik megoldás a tőzsdei robotok használata. 

Mi a különbség egy robot és egy kereskedő között?

A tőzsdén a legsikeresebb kereskedők stratégiákat alkalmaznak, tehát olyan rendszert, amiben meghatározzák pontosan, hogy milyen árfolyam, hír történés után tesz be a rendszer vételi vagy eladási pozíciót, sőt azt is, hogy mikor száll ki, mekkora összegben. A legjobb kereskedők úgy tudnak nagy hozamot elérni, hogy a stratégiát betartják, és akkor szokott a gond lenni, amikor attól eltérnek. 

Itt persze jön a nehézség, hogy  a piac változik, és a stratégiát alakítani is kell, de ugye közben el is térsz az alap stratégiától. Vagyis attól, hogy mikor veszel, mikor adsz el részvényt, devizát, tőzsdeindexet vagy akár kriptót. 

A tőzsde robotba előre programozzák ezeket a vételi, eladási jeleket, és azt, hogy mekkora összegben történjen a befektetés. Továbbá a pozíciók lezárását is szintén. A robotok beépülnek a tőzsde szoftverbe, vagyis ahol egyébként is kereskedünk. Ha értünk hozzá, mi magunk is fejleszthetünk ilyet, de mivel a cikket olvasod, ezért gondolom nem értesz hozzá. Nos, utóbbi esetben lehetőség van arra, hogy vásároljunk vagy előfizessünk tőzsdei kereskedő robotra. Érdemes olyat keresned, ahol a piachoz is igazítják időnként a robot működését.

2022 június 25-én megrendezésre kerülő Tőzsdeszemináriumon (Várkuti Géza és csapata) egy aktívan nyereséget termelő robotot is bemutatnak, sőt élőben kereskedést is láthatsz.

A szemináriumról néhány rövid információ:

  • Időpont: 2022. június 25. szombat 14:00-18:00
  • Helyszín: Roosevelt Konferenciaközpont,  1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8
  • Helyfoglalás itt: https://varkuti.eu/szeminar/

Tőzsde robot, szignálok, jelzések

Én először 2011-ben használtam tőzsde szignálokat. A brókercég küldött prémium szignálokat, kereskedési ötleteket. Nagyon jó volt arra használni, hogy miközben tanultam bele a tőzsdébe kaptam megerősítést, és a saját és az szignálok jelzése alapján nemcsak kedvet kaptam a tőzsdéhez, mert sikerélményem volt, hanem szép profitra is szert tettem már az elején. Aztán rá 2 év múlva már tőzsdei robotokat használtam, hogy minél több mozgást meg tudjak fogni a tőzsdén. Igen, igazán belemerültem. A szakdolgozatomat is tőzsdei robotokból írtam, robot kereskedéssel, szimulációval mutattam be, hogy lehet profitot elérni a tőzsdén.

Nézz bele a robotba, számlatörténetbe. Így tudod kiutalni a profitot

Merülj el a tőzsdei szignálok, robotok világába! 

Várkuti Géza csapata által tartott tőzsdeszemináriumon átfogó, gyakorlati képet kapsz a jelenlegi piaci megoldásokról, szignálokról, robotokról. Kattints ide és tudd meg a többi részletet az eseményről! 

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!