Vállalkozás indítás esettanulmány - Elbukunk vagy sikerül? Kövesd és kiderül!

A lelkesedés az, ami hajt minket is. Azt keressük, hogyan lehet a legoptimálisabban elindítani egy vállalkozást. De mi nem csak beszélünk róla! Szeretnénk inspirálni és egyben utat is mutatni ebben az üzleti dzsungelben.

Bevezető - Ezt kell tudnod az üzleti esettanulmányunkról

A kiindulási pont - Üzleti terv (Ezt egy cikk formájában olvashatod el)

További fontos információk

  • Az esettanulmány 2021. 07. 03-án indult.
  • Az új vállalkozás elindítását Mándó Milán vezeti. 
  • A többi Minner munkatárs maximum heti 1 órát működnek közre benne. 
  • A Minnerakadémia szakértőivel közösen építjük be a képzésekben elmondottakat. Megmutatjuk, hogyan lehet használni a videós képzések anyagait. 
  • A piactér: ire.hu
  • Webshop rendszer: WordPress Woocommerce
  • Bevételi forrás: Jutalék, affiliate a partner webshopok által. Kattintás után a látogató a partner webshopján landol, ha vásárol van jutalék. 

Cikkajánló: A 2021-es üzleti ötletek

A 2021-es vállalkozási ötletek közül most az 5,-et valósítjuk meg. De még további ötleteket találsz! Sok új trendet és lehetőséget mutatunk be.

EP#1. A piacterünk bemutatása, alapjai, háttérrendszere

A Minner piactere röviden: Egy olyan weboldal, ahol a partnerek termékeit listázzuk, azokhoz termékleírásokat írunk, termékajánlókat. Amennyiben egy fogyasztó rákattint az adott termékre, és azt megveszi a partner webáruházában, weboldalán, akkor azután az oldal jutalékot kap. Az ire.hu ajándék, dekor, hobbi kategóriában működő termékajánló oldal.

Az EP#1. epizód további információi

EP#2. A piactér belülről, termékkeresés, termékleírások

Az EP#2. epizód további információi

A termékkereső oldalunk elindulásának 2. részét látod. Az ire.hu egy ajándék, lakberendezés, hobbi piactér lesz. A videó első részében bemutatjuk belülről hogyan is néz ki a rendszer, maga a piactér, hová kerülnek a termékek. Aztán termékleírásokat írunk a már feltöltött termékekhez, majd újabb termékvadászatba kezdünk, sőt piackutatásba is beleláthatsz. Majd válaszolok arra a nézői kérdésre, hogy mi történik, ha valaki a kattintás után másik eszközről megy fel a webshopra, lemondunk a jutalékról, megkapjuk…?

EP#3. Webshop dizájn szerkesztés, ötletek, profit

Az EP#3. epizód további információi

Ismét beláthattok az ire.hu készülő piacterünk motorházteteje alá. Aztán átbeszéljük, hogy piacterek esetében milyen üzleti modelleket, megoldásokat lehet használni. Ehhez készítettem egy jegyeztet is, amit belinkelek, természetesen Minner cikk. Majd úgy döntöttem nem tökölök és napokon belül már futnak a hirdetések is, sőt készre rakom az oldalt. A videó utolsó szakaszában beszélünk olyan dolgokról, minthogy biztosan minden esetben megkapjuk-e a jutalékot, mit számlázunk…

EP#4. - Kezdő marketing lépések, készülődés a karácsonyi szezonra

EP#5. Megjelenés 2021. 07. 31.

Legfrissebb Minner cikkek