Home Esemény B2B sales stratégia workshop – 06.07. Budapest

B2B sales stratégia workshop – 06.07. Budapest

18000Ft

4 óra alatt közösen megalkotjuk az ügyfélszerzési stratégiádat!

B2B piacon mozogsz? Vállalkozóknak, cégeknek adsz el, vagy viszonteladó partnereket hajtasz fel? 4 másik vállalkozóval ötletelve a saját igényeidre szabott értékesítési- és kommunikációs stratégiát találunk ki, hogy a következő fél-egy évben ne kelljen azon töprengened, hogyan szerezz ügyfeleket!

Elfogyott

Kedvezményre lenne szükséged? A Minner előfizetők 4000 forint kedvezménnyel vesznek részt MINDEN workshopunkon! Kattints ide: Minner Előny előfizetés, Minner Előny féléves előfizetés (utalásos) or Minner Előny éves előfizetés (utalásos)!

Kategória: Címke:

Leírás

4 óra alatt közösen megalkotjuk az ügyfélszerzési stratégiádat!

Tudjuk, milyen nehéz vállalkozóknak eladni, őket megtalálni az online térben, folyamatosan érdeklődőket, leadeket szerezni, őket feldolgozni. Nagyon sokszor azok a marketing stratégiák, amik egy B2C fogyasztói piacon jól működnek, B2B piacon csődöt mondanak. Pedig a vállalatok, cégek döntéshozói is emberek – de valahogy mégis nehezebb elérni és meggyőzni őket.

Amikor értékesítésről és marketingről van szó, mintha mindenki mást mondana: mindenhonnan ömlik rád az információ, a kontextusból kiragadott „jó tanács”, hogy azonnal kezdj TikTokozni, told a Facebookot, de csinálj közben webináriumot, de a hideghívás az igazi, közben azért podcastot is indítani kéne… Csoda, hogy ez az infódömping megbénít, és végül azt se tudod mihez nyúlj?

Pedig nem mágikus platformokra és trendekre van szükséged, hanem egy tiszta, fenntartható, konzisztens eredményeket produkáló ügyfélszerző módszerre, stratégiára.

A Minner egész délelőttös workshopján pont ebben fogunk segíteni:

4 másik vállalkozóval ötletelve a saját igényeidre szabott értékesítési- és kommunikációs stratégiát találunk, hogy a következő fél-egy évben ne kelljen azon töprengened, hogyan szerezz ügyfeleket!

Úgy fogsz távozni, hogy egy héten belül el tudod kezdeni az új ügyfélszerző stratégia gyakorlatba ültetését. Ez nem egy előadás lesz, nem elméletet fogunk puffogtatni. Feladatokon és közös brainstormingon keresztül ismersz majd meg kézzelfogható technikákataz ügyfélszerzésre, amikkel előremozdíthatod az értékesítési folyamataid.

Ez lesz a te vállalkozói mastermind csoportod, ahol a résztvevőkkel egymásnak is segítetek majd. Élvezni fogod, hogy nemcsak a problémáidra kapsz konkrét megoldást, de egy délután erejéig hasonszőrű emberek között vagy, akikkel közösek a céljaitok, problémáitok, igényeitek. A korábbi workshopokra érkező visszajelzések alapján már ez hatalmas inspirációt ad a résztvevőknek!

Kinek szól az esemény?

A B2B workshop az alábbi vállalkozóknak, cégeknek szól, nekik tudunk legjobban segíteni:

  • IT fejlesztő cégek
  • digitális, marketing ügynökségek
  • szabadúszók
  • B2B kereskedők
  • és lehet, hogy a te céged is, ha más cégeknek adsz el – ha bizonytalan vagy, inkább kérdezz rá a hello@minner.hu e-mail címen!

Tudjuk, mi járhat most a fejedben…

„Honnan tudod, hogy én hogyan fogok tudni értékesíteni?”

A Minner.hu az elmúlt 9 évben rengeteg B2B megbízást szerzett, amely során magunk is begyakoroltuk azokat a módszereket, amiket neked is átadunk.

Továbbá ügyfeleink, szponzoraink közül sokan működnek B2B területen, nekik pedig számos olyan problémát, elakadást oldottunk már meg, amivel te is szenvedhetsz. Ők már igazán megedzettek minket, hogy gyorsan megtaláljuk, hogyan lehet bevonzani leendő partnereiket (például még 100 milliós Pizza Hut franchise-t is értékesítettünk!).

„Jó lenne valami újat kipróbálni, de félek attól, hogy őrült mennyiségű időt és pénzt kell majd a marketingbe fektetnem…”

Abban azért rossz hírem van, hogy valóban kell változtatnod, és akár többet költened a kommunikációra. De pont azért jössz ide, hogy ne ágyúgolyóval lőj verebekre, a marketingbüdzsé ne tanulópénz legyen, hanem eredményt is hozzon a tevékenység.

Idő szempontjából heti 3 órát kell majd körülbelül elkülönítened a naptárban amit az ügyfélszerzésre tudsz szánnod. Azzal, hogy a workshopon megtalálod a hozzád illő stratégiát, időt is megtakarítasz majd, mert az információdömpingből nem kell már kimazsolázni a lényeget, tudni fogod mit kell csinálnod.

„Van már értékesítő gárdám, az eredmények úgy ahogy jönnek, most szétrobbantsam az egész rendszert?”

Az egyik oldal, amit meg fogunk beszélni, az az online leadszerző rendszer beüzemelése, hogy előmelegített leadeket tudjatok gyűjteni. Az értékesítők ugyanúgy fognak dolgozni, ahogy eddig, ha nem még eredményesebben. Majd láthatod hogy ki fogunk térni az értékesítést támogató megoldásokra is. Tekintsd úgy ezt a workshopot, mint a vezető értékesítőd továbbképzését (elküldheted őt is magad helyett!).

Mire számíthatsz a workshopon?

Dátum: 2024. június 7. péntek, 9:00-13:00

Helyszín: Minner főhadiszállás, HUB55 co-working, 1091 Budapest, Üllői út 55.

8:30-9:00: Érkezés, ismerkedés, ebéd utáni kávé
9:00-10:30: Workshop első etap
10:30-10:45: Szünet
10:45-12:15: Workshop második etap
12:15-12:30: Szünet
12:30-13:00: Fennmaradó kérdések megválaszolása, következő lépések megtervezése, networking
A workshop alatt kávét, frissítőt biztosítunk.