Új vagy a Minneren? Fedezd fel az üzleti lehetőségeket általunk!

A lelkesedés az, ami hajt minket is. Azt keressük, hogyan lehet a legoptimálisabban elindítani egy vállalkozást, hogy lehet jobban működtetni egy már működőt, hogyan lehet lehetőségeket kiaknázni. És ezt már jó ideje gyakoroljuk is. Ez egy média oldal, ami üzleti tanácsadóként is működik, és közben üzleti közösség is. Tudod mit! Fedezd fel és majd meglátod mit tudsz te kihozni belőle!

Jó helyen vagy! Nem fogsz unatkozni! Hideg-meleg élelemmel érdemes készülnöd. Egyszer egy olvasónk elfelejtette megetetni a kisgyermekét. Volt aki 18 órától hajnali 1-ig olvasta, majd hajnali 4-ig kattogott a cikkeken. Igen, lehet ki kell írnunk, hogy kockázatok és mellékhatások…. 

Ötletre van szükséged? 8 éve szállítjuk az üzleti ötleteket a Minnerre!

További üzleti ötletek

Van egy külön vállalkozási ötlet rovatunk, ahol összegyűjtjük az ötleteket! Minden évben kijövünk újabbakkal, de a korábbi ötletekkel is érdemes foglalkozni, mert hosszabb távon is ezekből ki lehet venni a hasznot. 

Kattints majd a további cikkek betöltése gombra! 

Mi ez a Minner? Miért csináljátok? Miért lesz jó nekem?

Üzleti magazin fejlődni akaró vállalkozóknak, cégvezetőknek

9 éve indult el az oldal azzal a vízióval, hogy a vállalkozók legjobb barátja lesz. Na jó az közben csapódott hozzá, amikor jött a felismerés, hogy az üzleti életben nincs senki, akire támaszkodni tudnak a piaci szereplők. Nap mint nap azt keressük, hogy lehet jobban csinálni. Szeretünk mélyére ásni az üzleti témáknak, sőt tanulni, kutatni is! Ma például egy élelmiszer import kérdés jött hozzánk, már csillogott is a szemem (Milán), hogy derítsük ki, hogy lehet ezt, mi kell hozzá! A képen éppen a legaktívabb üzleti közösség díját tartjuk a kezünkben (Milán, Eszter, Donát)

Üzleti podcastjaink, üzleti hírek izgalmasan

Akár vállalkozóként, akár leendő vállalkozóként, egyetemistaként vagy csak üzleti téma iránt érdeklődsz a Minner Podcastban olyan híreket, üzleti témákat hozunk, amellyel igazán izgalomban tartunk téged. A küldetésünk az is, hogy ne csak a hírt hozzuk, hanem beszéljünk a hazai vonatkozásáról, vagy beszéljünk hogyan tudjuk kiaknázni mi magunk a hírben, témában rejlő információkat. 

Kattints majd a továbbiak gombra! 

Marketing inspiráció kell?

Szükséged van egy kis inspirációra? Nos mi nap mint nap vállalkozók között mozgunk, a marketinget szeretjük is így olyan példákat, esettanulmányokat, megoldásokat hozunk, amelyeket akár azonnal használni tudsz. Csak legyen idő megvalósítani! 

Kattints a továbbiak gombra a további marketing cikkekért! 

Marketing

Belemerültél? Legfrissebb cikkek a Minneren MOST

Lehet, hogy új vagy, de már most érdemes megnézni milyen friss anyagok, cikkek várnak majd rád. Úgy írjuk a tartalmakat, hogy nem kell hozzá annyira mély üzleti tudás, hogy elvigyél belőle valamit. Ne feledd! Egy idő után a főoldalról kell olvasnod a Minnert! Hajrá! Sok sikert! 

Kattints majd a további cikkek betöltése gombra, mert rengeteg további marketing cikk vár rád. 

Marketing képzések a MinnerAkadémián

A cikkeken kívül van egy videós oktató oldalunk, ha szeretnél többet tanulni az üzleti megoldásokról. A marketing képzéseink kiemelten kedveltek a több mint 12608 tanulónk körében. 

Marketing stratégia képzés

A képzés során gyakorlati példákon keresztül átvesszük a hazai piacon is működő, hatékony marketingcsatornákat. Nem csak ötleteket kapsz, hanem megérted, miért, hol és hogyan kell használni az adott marketingmegoldásokat.

Facebook marketing onlinekurzus

Tanuld meg a Facebook marketing alapokat! Majd emeld magasabb szintre Facebook marketing stratégiával.

TikTok képzés

TikTok képzés az első videódtól a 10 000. követőig. Legyél sikeres a TikTokon - tartalomkészítőként és vállalkozóként egyaránt.

Könyvajánló

Már haladó vállalkozó vagy?

A Minner Előny már egy feljebb lévő szint a tartalmaink között. Az Előny a Minner prémium tartalmi előfizetése. Olvass még szakmaibb, gyakorlatiasabb cikkeket, és fejleszd a vállalkozásod a megszerzett információkkal!