Mi ez? Kérdezik sokan. Coworking iroda, kávézó, rendezvényhelyszín? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk. Vállalkozók, startupperek, fejlődni és lazulni vágyók mind-mind megférnek egymás mellett! Ezt bizonyítja a tény is, hogy folyamatosan jöttök hozzánk, újabb és újabb eseményeken vesztek részt, és mindannyian hozzáadtok a Hi5 közösségéhez. Mi a Hi5 titka? Ti!

A cikket vendégszerző írta. Virág Attila a Hi5 megálmodója és kivitelezője. 

A Hi5

Olyan helyet álmodtunk meg, ahová bárki betérhet, elérhető helyen van, és lehetősége van akár olyan rendezvényeken részt venni, sőt tartani is, ami előrevisz. Szóljon az kockáknak, vagy éppen az alkalmazotti létből kiszabadulni tervezőknek, itt mindent megtalálsz! A limonádénknak pedig nagy híre van a fogyasztóink körében, úgyhogy étlen-szomjan sem maradsz.

Budapest belvárosában, egészen pontosan a Dessewffy utca 15. szám alatt találsz meg minket, jó időben ki is ülhetsz, a fák árnyékába, egyébként pedig bent élvezheted a társaságot. Ha egyedül lennél, és dolgoznál, akkor itt ezt is megteheted, wifi van, és jó páran élnek ezzel a lehetőséggel, úgyhogy ne lepődj meg a laptop előtt pötyögő, bőszen dolgozó emberkék látványától!

Akár terembérlésben is gondolkozhatsz nálunk: a nagyteremben akár 30 fő, míg a Kreatív teremben 15 fő fér el kényelmesen, utóbbi specialitása, hogy akár a falra is tudsz írni, babzsákokon, de akár asztalnál is ülhet a közönséged. Technikában is mindent adunk, amit csak kérsz: kivetíteni is tudsz, és akár kisebb csapatmunkát tervezel, akár előadást, úgy rendezzük be, ahogy te kéred.

A Kreatív termünk, vagy ahogyan sokan hívják a Brainstorming room:

Gyermek,- és kutyabarát a hely, egy csomó előadáson, meetupon okosodtak többen is nálunk! (Persze, átgondoltan érdemes hozni, hogy tudsz-e biztosan figyelni, ha ott van a gyerkőc, de nekünk nem akadály!)

Közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy csak az ősz folyamán több, mint 27 saját szervezésű rendezvényünk volt, azokról pedig nem is szóltunk még, amikor „csak” a helyet biztosítottuk Nektek! A Facebook oldalunkon is így állítottuk be: Közösség. https://www.facebook.com/hi5kozosseg/ Mert mi azok vagyunk. Használhatod arra, hogy épülj, tanulj, de ara is, hogy egyél egy finomat – nemrég indult gasztro konyhánk, napi menüvel, de ha egy pohár bort innál, akkor is jó helyen jársz.

Volt már nálunk adatbázis kezelésről szóló előadás, írástechnikai workshop, alkalmazottból vállalkozóvá válási est, de még esküvői meghívókészítés is! Beszéltek árazásról, és márkaépítésről, a lehetőségek, és témák tárháza szinte végtelen.

Gondolnád, hogy egy vállalkozónak, pláne, ha még csak tervezed, vagy éppen ellenkezőleg, fejleszteni, bővíteni szeretnéd, ennyi mindenfelé kell, és lehet figyelni? Te biztosan gondolsz mindenre?

Ha ezeket a sorokat olvasod, mi a Hi5 csapata biztosak vagyunk benne, hogy pontosan tudod, hogy néha egy-egy ilyen eseményen akár milliókat érő beszélgetések zajlanak, világmegváltó ötletek születnek, vagy csak egyszerűen a duplájára növeled a terméked, szolgáltatásod árát, mert ráébredsz, hogy az a hiányzó mozaik, amitől nem megy.

Szóval, már csak az a kérdés, hogy mikor jössz el hozzánk? Építsd velünk szellemi műhelyünk, legyél te is egy az innovatív arcok közül! Kövess minket a közösségi oldalainkon! Hi5 Facebook, Hi5 Instagram

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!