Képzeld el azt a reklámeszközt, amely 3D-s, és interaktív módon kapcsolódhat hozzá érdeklődőd, leendő vásárlód. Olyan élményt adsz a kezébe, amely jóval nagyobb hatást ér el, mint a hagyományos formátumok. A SIXIDE pontosan erről szól: kiemelkedő hatékonyság, elérés, és minőségi élmény az első pillanattól kezdve.

A cikket vendégszerző írta. A SIXIDE, akik segítenek még interaktívabbá és érdekesebbé tenni hirdetéseidet. 

Minőség és jó elérés együtt

A termékeid, szolgáltatásaid megalkotása, a minősége minden bizonnyal prémium minőségű, hiszen Te álmodtad meg, és folyamatosan fejleszted, bővíted. Ugyanakkor ma már a legnagyobb kihívás nem is ennek a létrehozása, hanem annak eljuttatása. Nem csak a megfelelő célcsoporthoz, hanem egyáltalán, hogy kiemelkedő legyen, ne olvadjon bele, és átjöjjön az az üzenet, hogy Te nem egy vagy a sokból, Te valami egyedit alkottál.

Nézd meg ezt a megoldást, egy apró játék, mégis új és emlékezetes (Lego memoriajáték):

https://sixide.com/w3d/ov-FQX2B12bqWC9R

A SIXIDE-ról

Több éves múlttal a hátunk mögött a fejlődésre, folyamatosan a fejlesztésre fókuszálunk. Mindig is lehetőségekben gondolkoztunk, így az online kiadók és az őket kiszolgáló, technológiai platformot üzemeltető cégek felé fordultunk. A másik fő terület a hirdetői oldal (sales house, ügynökség, hirdetők). Kiegészítésként idén kezdtünk ismét nyitni a KKV szektor irányába. Számunkra a SIXIDE felületek nem kizárólag a külső felületeken futtatott kampányokhoz jelentenek megoldást. Fontos lehet, hogy saját weboldalon kiemeljük az újdonságokat, a húzó termékeket, ezáltal is növelve az értékesítés volumenét.  Ennek kézzel fogható jele a weboldalunkon található szolgáltatáscsomagok, nézd meg itt: https://sixide.com/

Nem csak hazai, hanem külföldi rendezvényeken (Berlin – Digital Content Expo, Köln – DMEXCO) megoldásainkat bemutattuk különböző, alapvetően technológiai szolgáltatók és kiadók részére. Ezek alapján az rajzolódott ki előttünk, hogy a kihívás mindig ugyanaz: a hirdetések hatékonyságát, konverzióját növelni úgy, hogy közben innovatív, megújuló megoldásokat alkalmazz a kampányaidnál.

Három terület részére biztosítunk főként felületeket:

– digitális kiadók, portálok (HVG, Piac&pPofit) háttérszolgáltatói, akik kontentmenedzsment rendszert üzemeltetnek,

– hirdetők és ügynökségek, sales house- ügynökségek (pl.: Atmedia),

– direkt hirdetők.

Könnyen, egyszerűen

A jó konverzió mellett az egyik legnagyobb kihívás a technikai rendszer lehetőség szerint egyszerű használata. A kialakítás során arra törekedtünk, hogy a SIXIDE minden téren megfeleljen ennek, és akár egy kezdő kolléga is tudjon vele dolgozni.

A kezelhetősége mellett pedig egyszerűsége jelenjen meg a mozgó megoldásokban is (mint például hard page, vagy road block bannerek esetén).

Amiért a SIXIDE mellett dönts:

  • interaktív felület – nem sokan szeretnek ezzel bíbelődni, viszont szép, igényes, ,
  • magas konverzió,
  • felhasználó barát szerkesztő, egyszerű integráció,
  • egyedi, prémium felületek (interakció, 3D, játszhatóság, video futtatási lehetőség, adatbegyűjtés).
  • teljes felület kiszolgálását elvégzik,
  • nem kell a tárhelyet bővíteni,

Célunk Veled

Az általunk készített felületeknek a célja, hogy a felhasználók több időt töltsenek a bannerekben, amely által növekszik a márkaüzenet átadására az idő. A felületekben tudunk videókat és adatbegyűjtő űrlapokat futtatni, így gyakorlatilag nincs lehetetlen. Felhasználóid interaktív módon játszhatnak, a bűvkörödbe vonhatod őket, és e mellett megjegyeznek. A konverziód pedig nem csak a hirdetésre átkattintók arányában fog növekedni, hanem a márkád építed, sőt, a vásárlók száma is megnövekedik.

Itt tudsz továbblépni a következő szintre hirdetéseidben, várjuk kérdéseid is: https://sixide.com/