Ha már Hi5, azaz pacsit ide, mindenkitől, akkor beszéljünk a közösségről. Közösségi hely vagyunk, és értetek vagyunk. Hogy tudj lazulni, beszélgetni, de akár fejlődni, együttműködésekre is lelni nálunk. Azt gondoljuk, hogy ez nagyon fontos egy vállalkozó életében: tartozni valahová, és erre nem csak a Maslow piramis, hanem minden visszajelzésünk ezt igazolja.

A cikket vendégszerző írta. Virág Attila a Hi5 megálmodója és kivitelezője. 

Esemény, és ami mögötte van

Rengetegen kerestek meg minket terembérléssel, vagy, hogy egyáltalán, jó-e az ötlet, és a rendezvény, amiben gondolkoztok, hogy van-e helye a Hi5-ben. Vágj bele! Ennyit tennénk hozzá! Közösségként működünk, szóval egy megosztásra biztosan számíthatsz tőlünk, e mellett te magad is minden bizonnyal eléred saját célcsoportod, valamint meglévő követőid is.

Alapvetően egy szakmai esemény, legyen az meetup, workshop, előadás, azért is kifejezetten hasznos, mert

  • növeli szakmai hírneved,
  • emeli a követőid számát,
  • te magad is gyakorlatot szerzel (nem is gondolnád, ezt milyen fontos leírni),
  • visszajelzést kapsz, ezáltal tudsz fejlődni,
  • kapcsolatteremtés a partnereiddel, lehetséges vásárlások,
  • jó beszélgetések,

és ha még nem említettük volna: szellemi műhelyben találkoztok innovatív arcokkal, ráadásul finom ételek és italok mellett léphettek a következő szintre!

Te még nem csináltál eseményt? Akkor gyere el, és nézd meg a helyet! Néha nem elég csak neten tájékozódni, a legbiztosabb, ha ellátogatsz, és örömmel fogunk körbevezetni, pont azért, mert ez rólad szól. A te vállalkozásod, a te eseményed, ezért olyan helyszínt válassz, ami ezt tükrözi. Ismételten elérkeztünk egy kardinális ponthoz, ez pedig a kiválasztás folyamata. Ha te vállalkozás építéséről szeretnél előadást tartani, vagy éppen gyakorlati feladatokkal megtűzdelt workshopot, akkor nem biztos, hogy jó, ha ezt egy spirituális foglalkozásokat tartó stúdióban teszed. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem jók, csak azt, hogy mások. Más a célközönség, más energiák mozognak (ha stílusosak akarunk lenni). De a legfontosabb, hogy olyan helyet keress, ahol a tiédhez hasonló rendezvényeket szerveznek. Akkor is, ha ez coaching, vagy éppen tarot tanfolyam. A képek a falon, a termek elrendezése, de még a hozzátartozó szolgáltatások (tea, kávéfogyasztás, technikai lehetőségek) szintén mérvadóak.

Használj ki minket, de hogyan?

Az összes marketinggel, márkaépítéssel foglalkozó szakember minden bizonnyal meg fogja erősíteni azt a tényt, hogy az offline események, a személyes találkozók ereje jóval magasabb, mint az online-é. Ezt mi is tudjuk, ezért is írtuk, hogy nyugodtan keress és élj a lehetőségeiddel!

Ha már voltál nálunk, akkor nem ismeretlen a terep, és tudod, hogy mindent megteszünk azért, hogy te és a vendégeid jól érezzétek magatokat, és hatékonyak legyetek. Vetítés a nagyteremben, rajzolható-lemosható fal a kreatív teremben, székek, asztalok, babzsákok, azaz minden rendelkezésedre áll, ami egy eseményhez szükséges. A lényeg, hogy próbálkozz, add el a követőidnek, csinálj kiscsoportos eseményt az ismerőseidnek, teszteld le, hogy megy, egyszerűen: gyakorolj!

A másik front, amit ajánlunk: gyere el mások eseményére! Akár a sales funnelekről szeretnél tanulni, pályaválasztás iránt érdeklődsz, vagy éppen megismerkednél más, hozzád hasonló arccal (Biznisz Boyz Közösségtalálkozót ajánljuk figyelmedbe) szeretnél találkozni, nálunk megteheted. Egyszerre képződsz, és kapcsolatokat építesz. A kapcsolatépítés pedig ugye a közösségépítést is jelenti. Lehet ez követőd, vagy vásárlód, vagy együttműködő partner, tényleg bármi megtörténhet, ahogy meg is szokott! Nálunk rendszerint senki nem unatkozik, folyamatos a pörgés, és akár egy startup-ban gondolkozol, akár még csak most kacsintgatsz a vállalkozói lét felé, vagy éppen csak Cashflow-al játszanál, nos, itt szinte mindent megtalálsz.

Nézd meg itt, mi minden van nálunk: https://www.facebook.com/pg/hi5kozosseg/events/

Melyikre jönnél, és mikor tartod nálunk következő eseményed? Írj nekünk, szólj, pacsizzunk le!

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!