3 dolog, amiért minden üzletembernek ki kell próbálnia a golfozást

Több filmben is láthattad, hogy az üzletemberek golf klubba járnak, úgy építenek kapcsolatot, és természetesen közben lazítanak. A golf elég speciális időtöltés. Amellett, hogy szórakoztat még olyan készségeinket is felszínre hozhatja, melyeket felhasználva még sikeresebbek lehetünk az üzleti és magánéletben. Természetesen ez nem úgy történik, hogy elmész ütsz egyet-kettőt. Miről van szó?

2017. június 29-én lesz egy speciális üzleti golf rendezvény a tatai OLD LAKE GOLF CLUB-ban. Az esemény a Dekra Arbeit saját fejlesztésű projektje, amelyben a golfozás és a Gestalt alapú coaching felemelő hatású találkozása jön létre. Úgy mész végig a pályán, hogy közben egy coach trainingjén is részt veszel, aki segít az önismeretben, az önfejlesztésben, illetve ahogy azt fent is említettem már, előhoz belőled olyan készségeket melyeket mind magánéletben, mind az üzleti életben hasznosítani tudsz. És természetesen a kapcsolatépítés is fontos része az eseménynek.

Nézzük is akkor összefoglalva a 3 dolgot

  • nagyon jó kikapcsolódási program, illetve a szabad levegő miatt még egészséges is
  • a játék megkönnyíti a kapcsolatépítést is, így kapcsolati tőkénket is növelni tudjuk
  • a fent említett coach segítségével pedig elindulhatunk az önfejlesztés útján

Kattints ide és jelentkezz az eseményre!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!