5 dolog, amit a nők először megnéznek egy férfin

Mit szoktak mondani mindenhol, hogy mi az, amit először megnéz egy hölgy egy férfin? Igen, a választ biztosan tudod. A cipő. A listát ezzel is kezdjük, de több érdekes dologra is ki fogunk térni.

1.
Cipő
Kis dolog, de már azzal sokat lendíthetünk a megjelenésünkön, ha reggel 2-3 perc alatt egy ronggyal tisztára töröljük a cipőnket.

2. 
Szem
A szem a lélek tükre? Naná! Szerencsére amennyire felfújják ezt a szem dolgot, annyira tévhitben vannak a legtöbben, mivel a legtöbb nő megnézi a szemet, de abból nem fog egyből levonni következtetést. Érdemes ápolni, és a szemöldök szedés is jó tipp lehet, ha csak néha szeded ki akkor is.

3.
Mosoly
Egy-két mosoly, és a hölgyet garantáltan leveszed a lábáról. Próbáld ki, a városban csak mosolyogj rá néhány hölgyre, hidd el, a napjukat is azonnal feldobod. Nos igen, a fogakra is kitérek, érdemes foglalkozni vele, mert így lesz szebb a mosolyod.

4. 
Óra
Nem csak külsőség. Annál sokkal több. Persze a hölgyek megnézik, vajon márkás óra van-e rajtad, de inkább a jelentése az, hogy pontos, vagy valószínűleg odafigyelsz a megjelenésedre…

5. 
Haj
Tetőtől talpig, igaz? Ha a cipőt megnézik, akkor a hajat miért ne vennék észre? Azt szokták mondani, hogy minél idősebb valaki, annál vonzóbb is lehet. A férfiak mégis szeretnek fiatalabbnak tűnni, de sajnos a kopaszodás sok mindenkit érint. Sokan szeretnék eltüntetni már a McDonald’s jelnek is hívott homlok részen történő kopaszodást, de egyébként is sokan szeretnék, ha sűrűbb lenne a hajuk.

Erre már szerencsére van megoldás, és fel tudjuk tuningolni a hajunkat. Mielőtt azt gondolnád, hogy rengeteg pénzbe kerül, rettentő bonyolult és fájdalmas beavatkozás, akkor meg fogsz lepődni! Nézd meg, milyen korszerű megoldás létezik a hajvesztésre, és tippeld meg, mennyibe kerül (szerintem könnyű lesz tippelned)!
>>>Kattints ide!<<<<
Erre szoktam azt mondani, hogy egy jobb számítógép áráért már sűrűbb hajad is lehet. Minden csak viszonyítás kérdése.

Forrás: Szerencsére a weben rengeteg ehhez hasonló összeállítás található, mindegyikből a legtöbbször említett részeket vettük ki. Természetesen ez egyénenként változó lehet, de jó tudni a legfontosabbakat.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!