KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalom5 dolog, amit a nők először megnéznek egy férfin

5 dolog, amit a nők először megnéznek egy férfin

-

Mit szoktak mondani mindenhol, hogy mi az, amit először megnéz egy hölgy egy férfin? Igen, a választ biztosan tudod. A cipő. A listát ezzel is kezdjük, de több érdekes dologra is ki fogunk térni.

1.
Cipő
Kis dolog, de már azzal sokat lendíthetünk a megjelenésünkön, ha reggel 2-3 perc alatt egy ronggyal tisztára töröljük a cipőnket.

2. 
Szem
A szem a lélek tükre? Naná! Szerencsére amennyire felfújják ezt a szem dolgot, annyira tévhitben vannak a legtöbben, mivel a legtöbb nő megnézi a szemet, de abból nem fog egyből levonni következtetést. Érdemes ápolni, és a szemöldök szedés is jó tipp lehet, ha csak néha szeded ki akkor is.

3.
Mosoly
Egy-két mosoly, és a hölgyet garantáltan leveszed a lábáról. Próbáld ki, a városban csak mosolyogj rá néhány hölgyre, hidd el, a napjukat is azonnal feldobod. Nos igen, a fogakra is kitérek, érdemes foglalkozni vele, mert így lesz szebb a mosolyod.

4. 
Óra
Nem csak külsőség. Annál sokkal több. Persze a hölgyek megnézik, vajon márkás óra van-e rajtad, de inkább a jelentése az, hogy pontos, vagy valószínűleg odafigyelsz a megjelenésedre…

5. 
Haj
Tetőtől talpig, igaz? Ha a cipőt megnézik, akkor a hajat miért ne vennék észre? Azt szokták mondani, hogy minél idősebb valaki, annál vonzóbb is lehet. A férfiak mégis szeretnek fiatalabbnak tűnni, de sajnos a kopaszodás sok mindenkit érint. Sokan szeretnék eltüntetni már a McDonald’s jelnek is hívott homlok részen történő kopaszodást, de egyébként is sokan szeretnék, ha sűrűbb lenne a hajuk.

Erre már szerencsére van megoldás, és fel tudjuk tuningolni a hajunkat. Mielőtt azt gondolnád, hogy rengeteg pénzbe kerül, rettentő bonyolult és fájdalmas beavatkozás, akkor meg fogsz lepődni! Nézd meg, milyen korszerű megoldás létezik a hajvesztésre, és tippeld meg, mennyibe kerül (szerintem könnyű lesz tippelned)!
>>>Kattints ide!<<<<
Erre szoktam azt mondani, hogy egy jobb számítógép áráért már sűrűbb hajad is lehet. Minden csak viszonyítás kérdése.

Forrás: Szerencsére a weben rengeteg ehhez hasonló összeállítás található, mindegyikből a legtöbbször említett részeket vettük ki. Természetesen ez egyénenként változó lehet, de jó tudni a legfontosabbakat.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek