5 legkedveltebb #hashtag

Sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy már 1988-ban használták a felhasználók a hashtaget. Már akkor a tartalmak könnyen kereshetőségét tette lehetővé. Később a Twitter (2007) hozta be újra az online térbe, és akkor indult be igazán az, hogy több felhasználó is hashtaget tett a közösségi hálón megírt üzeneteikben.

A felhasználók szempontjából azért jó, mert

  • saját magunknak is elindíthatnak egy-egy #hashtaget, melyet később könnyen visszakereshetünk
  • barangolhatunk egy adott témában, megnézhetjük mások mit gondolnak, mit írnak, milyen képet tettek fel…pl. #forma1 #kimkardashian #iphone …
  • így figyeljük a híreket a fontosabb események #hashtegjét használva

5 legkedveltebb #hashtag az Instagramon:
1. #Love
805 milliószor használták már. Kattints a hashtagre és barangolj a képek és tartalmak között!

instagramm
2. #instagood
360 milliószor használták már. Kattints a hashtagre és barangolj a képek és tartalmak között!

Hashtag: #instagood
Hashtag: #instagood

3. #ME
335 milliószor használták már. Kattints a hashtagre és barangolj a képek és tartalmak között!
A szelfik miatt is kedvelt ez a hashtag.

Hashtag: #Me
Hashtag: #Me

4. #Tbt
312 milliószor használták már ezt a hashtaget. A throwbackthursday rövidítése. Kattints a hashtagre és barangolj a képek és tartalmak között! Ezt a hashtag-et főleg valamilyen eseményhez kapcsolódó képhez illesztik, pl. új autó, érettségi, diploma, vagy régi képek… De sokszor nyaralásról, utazásról készült képekhez is odateszik. Érdekessége: sokan ezt csak csütörtökön használják.

Hashtag #tbt
Hashtag #Tbt

5. #Cute
297 milliószor használták már ezt a hashtaget. Kattints a hashtagre és barangolj a képek és tartalmak között! Ezt főleg akkor használjuk, ha saját magunkat fotózzuk, vagy új ruhánkban vagyunk, új frizuránk, de pl. állatos képeket is szoktak ezzel posztolni… Több jelentése is lehet.

Hashtag #Cute
Hashtag #Cute

 

Fotók: instagram, instagravity

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!