KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalom5 ok, amiért neked is kell lakástakarékpénztár

5 ok, amiért neked is kell lakástakarékpénztár

-

Régóta működik, sokan éltek már a lakástakarékpénztár által nyújtott szolgáltatásokkal, mégis sokak idegenkednek tőle. Az embernek az egyik legnagyobb kiadása a lakásvásárlás. Ideje belegondolni abba is, hogy aki lakástakarékpénztárral rendelkezik, ő a tőke gyarapodás mellett még jobb hitelkonstrukciót is kaphat.

Ezt az 5 érvet érdemes figyelembe venni,

1. Rugalmas megtakarítási forma – futamidő és az összeg is változtatható
Havonta 5-20 ezer forint lehet a megtakarítási összeg, mely változtatható, sőt futamidő közben is, valamint a futamidő hossza is változtatható. 
2. Megszüntethető, szüneteltethető akár 1 évig
Ha valamiért nem tudjuk fizetni, és már a megtakarítási összeg csökkentés sem segít rajtunk, akkor szüneteltethetjük a lakástakarékpénztárunkat. Fontos az is, hogy megszüntethető. 
3, Biztonságos, régóta jól működő modell, MNB által felügyelt
A harmadik érve a leglényegesebb, már régóta működő modell. Ezt tovább erősíti az is, hogy ez jó mind az államnak, mind a bankoknak és persze a megtakarítóknak is.
4. Kedvezményes hitelhez juthat, könnyebb a hitelfelvétel
A bankok is szeretik a lakástakarékpénztárral rendelkezőket, ők kedvezményes hitelt is kaphatnak, és persze a hitelfelvételi eljárás is lerövidül, egyszerűsödik.
5. Átruházható családon belül
Sokan nem tudják, de családon belül átruházható. Így nem veszhet kárba egy forint sem, ezt is érdemes figyelembe venni. 

Mire használhatjuk?:

– Felújítás, átalakítás, bővítés, stb.
– Telekvásárlás, Lakás, házvásárlás, építés csere új és használt ingatlanra.
– Meglévő lakáshitelek kiváltása, előtörlesztése, végtörlesztés.
– Lakásbérleti jogok kiváltása

Idősebbeknek azért ajánlott, mert így segíthetnek gyerekeiknek, unokáiknak. Fiataloknak pedig mindenképpen hasznos, mivel így sokat spórolnak, és könnyebb lesz házat is venni, átalakítani…

Első lépésként add meg elérhetőségedet, és segítek abban, hogy a legjobb konstrukciót válaszd:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

cikk szerzője: Putz Gábor

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek