A parkolás Ubere megkérkezett Magyarországra

Milyen jó, hogy egy ilyen hasonlattal szinte tudod is milyen startupról lehet szó. Vagyis remélem a közösségi dologra, applikációra és hasonlókra gondolsz első körben. Kezdjük is azzal, hogy miután ezt elolvastad, vonatkoztass el az Ubertől. A Barking egy Észtországból indult startup, akik “elvileg” a közösségi parkolást vették célba, de ennél sokkal többet is adnak. Röviden összefoglalva mobilapplikáció segítségével könnyen (olcsón) parkolhatsz az appon belüli parkolókban, illetve te is bérbe adhatod a parkoló helyedet, amiből pénzt kereshetesz. Na, és most nézzük a részleteket!

barking_használatParkolás egyszerűen applikáció segítéségével

Letöltöd a Barking applikációját a mobilodra, majd a szabad parkolóhelyeket máris látod a térképen. A legfontosabb persze a gyors áttekinthetőség, tehát látod az árat, mennyi időre vonatkozik, mennyi a 24 órás parkolás… Lefoglalod a helyet, és itt jön a lényeg, még a kapu/sorompó is fel fog nyílni, amikor odaérsz. A Barking rendszernek köszönhetően.

Parkolóból bevétel

A Barking nemcsak parkolóházakra specializálódott, hanem bárkire, akinek van szabad parkolóhelye (példákat majd hozok). Aki valamilyen elektromos kapuval, sorompóval rendelkezik, őhozzá be tudják szerelni a rendszert. A honlapjukon szereplő kalkulátorral ki is számolhatod, mennyi bevételed lehet parkolóhely kiadásából (kattints ide).

Kinek lehet jó ez?
– parkolóházak, parkolók (szabadtéri, fedett egyaránt)
– irodaházak
– apartman/hotel/hostel/Airbnb tulajdonosoknak, akiknek van szabad parkolóhelyük
– társasházak, ahol még van szabad parkolóhely
– plázák, boltok, üzletek

Nézz fel a weboldalukra, töltsd le az applikációjukat, érdeklődj a bérbeadás iránt!

A startup rovatot a Barking közösségi parkoló mobilapplikáció támogatja.

Segíts a missziómban, hogy az ilyen értékes ingyenes információk minél több magyarhoz eljuthassanak! Oszd meg az ismerőseiddel! Köszönöm! Én pedig készítem az új cikkeket!