A parkolás Ubere megkérkezett Magyarországra

Milyen jó, hogy egy ilyen hasonlattal szinte tudod is milyen startupról lehet szó. Vagyis remélem a közösségi dologra, applikációra és hasonlókra gondolsz első körben. Kezdjük is azzal, hogy miután ezt elolvastad, vonatkoztass el az Ubertől. A Barking egy Észtországból indult startup, akik “elvileg” a közösségi parkolást vették célba, de ennél sokkal többet is adnak. Röviden összefoglalva mobilapplikáció segítségével könnyen (olcsón) parkolhatsz az appon belüli parkolókban, illetve te is bérbe adhatod a parkoló helyedet, amiből pénzt kereshetesz. Na, és most nézzük a részleteket!

barking_használatParkolás egyszerűen applikáció segítéségével

Letöltöd a Barking applikációját a mobilodra, majd a szabad parkolóhelyeket máris látod a térképen. A legfontosabb persze a gyors áttekinthetőség, tehát látod az árat, mennyi időre vonatkozik, mennyi a 24 órás parkolás… Lefoglalod a helyet, és itt jön a lényeg, még a kapu/sorompó is fel fog nyílni, amikor odaérsz. A Barking rendszernek köszönhetően.

Parkolóból bevétel

A Barking nemcsak parkolóházakra specializálódott, hanem bárkire, akinek van szabad parkolóhelye (példákat majd hozok). Aki valamilyen elektromos kapuval, sorompóval rendelkezik, őhozzá be tudják szerelni a rendszert. A honlapjukon szereplő kalkulátorral ki is számolhatod, mennyi bevételed lehet parkolóhely kiadásából (kattints ide).

Kinek lehet jó ez?
– parkolóházak, parkolók (szabadtéri, fedett egyaránt)
– irodaházak
– apartman/hotel/hostel/Airbnb tulajdonosoknak, akiknek van szabad parkolóhelyük
– társasházak, ahol még van szabad parkolóhely
– plázák, boltok, üzletek

Nézz fel a weboldalukra, töltsd le az applikációjukat, érdeklődj a bérbeadás iránt!

A startup rovatot a Barking közösségi parkoló mobilapplikáció támogatja.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!