Egy eszköz, mellyel több Minneres vállalkozás ötletet is megvalósíthatsz költséghatékonyan

Én nem vagyok valami ügyes akkor, ha barkácsolásról van szó. Szerintem te ott a kijelző előtt sokkal jobban el tudnál készíteni bármit, mint én. Amikor írtam a 25, ötletet, 51 ötletet, vagy a 139. ötletet, akkor nem is gondoltam volna, hogy van olyan gép amivel, könnyedén meg lehet valósítani olyan tárgyakat, amit nagyobb haszonnal el lehet adni, és a gép nem drága. Sőt van az a külföldi oldal, ahol a kézműves termékeidet könnyen el tudod adni, tudod az Etsy. Ebben a cikkben szereplő eszköz arra is jó, hogy oda eladásra gyártsál termékeket.  Mi az az eszköz?

dremel4000hometoolsHuhh most nagyon topshopos lesz  🙂 A Dremel 3000, vagy a 4000... igazából több fajta is van Eszméletlen nagy lehetőségek vannak a DIY, kézműves termékekben. Külföldön is zabálják, a lakás dekoráció is mindig megy, főleg mostanában. Ez a gép pedig azért jó, mert olcsó egy nagy géphez képest (nem kell nagyobb tőke a vállalkozásod beindításához), pont ilyenre találták ki.  Csak gondolj bele, mennyien bemennek a Butlersbe nap mint nap, pedig nem olcsók az ottani home cuccok, mégis megveszik.

A 25. vagy az 51. vállalkozás ötletet is olvasva látod azt is, hogy könnyű online reklámozni az ilyen szolgáltatást is, mivel az emberek imádnak kattintani az ilyen dolgokra.

Otthoni munkákra is tökéletes lehet a Dremel. Rengeteg kiegészítő kapható hozzá, amivel felérhet egy egész műhellyel az otthonod.

Menj fel a Hometools webáruházba, nézd meg a Dremel termékeket, majd vásárolj egyet! Én a héten voltam az üzletükben és egyből hozzá kapcsoltam a vállalkozás ötletekhez, no meg fel is pörgetett, hogy van ilyen készülék. Ez a cikk is csak egy ajánlás :), a Hometools nem is tud róla, hogy írtam róluk (még nem tud).

Fotó: Stacie/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!